Prijava v profil

ADRIALIN D.O.O.

ADRIALIN D.O.O., MEDVODE

Keramičarstvo,polaganje kamen,zidanje škarpa z kamen.

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Igor
predstavnik podjetja

Sora 68, 1215 MEDVODE
Tel: 0514570...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2017
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

V podjetje Adrialin d.o.o. se ukvarjamo z diamantnim rezanjem in vrtanjem betona. Za vrtanje uporabljamo diamantne vrtalne krone, ki ne povzročajo vibraciji. Vrtamo izvrtine od Ø22mm do Ø550mm. Pri vrtanju uporabljamo vodo za hlajenje ter izpiranje vrtalnih kron s tem se tudi izognemo prašenju. V stanovanjskih prostorih uporabljamo vodo zbiralni obroč ki ga namestimo na krono ter s pomočjo vodnega sesalca odsesavamo odpadno vodo. Tako preprečimo pršenje odpadne vode po prostoru. Za izdelavo vrtine potrebujemo eno fazni električni priključek ter priklop na vodovodno omrežje. Rezanje armiranega betona in ostalih gradbenih materialov izvajamo z diamantnimi rezalnimi ploščami. Režemo lahko do globine 40 cm enostransko ali do globine 80 cm v kolikor je rezanje izvedljivo z obeh strani. Pri rezanju uporabljamo vodo za hlajenje in izpiranje diamantnih rezalnih plošč, s tem se tudi izognemo prašenju. Odpadno vodo lahko tudi odsesavamo z vodnim sesalcem v kolikor je to potrebno. Izvajamo tudi rezanja betonskih plošč v industriji do globine 25 cm. V odprtih prostorih izvajamo tudi rezanje asfalta in AB plošč do globine 17 cm,za kar pa ne potrebujemo elektrike. Za rezanje AB plošč in AB sten v večini primerov potrebujemo tri fazni električni priključek in priklop na vodovodno omrežje.

Ocene
10/10
vse ocene
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

MANJŠE RUŠENJE
Porušitev hiše, rušenje nosilne stene, preboj plošče, rušenje betonske plošče, demontaža ograj, odvoz ruševin na deponijo, podiranje stene, podjetje za rušenje.

Ponudba
VEČJE RUŠITVE
Rušenje objekta, rušitev hiše, rušitev s težko mehanizacijo, rušitev hiše, gradbenik za rušitev.

Ponudba
VRTANJE, REZANJE BETONA
Diamantno rezanje odprtin za vrata in okna, vrtanje betona, diamantni izrez odprtine za stopnišča, vrtanje za statično ojačitev.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Avstrija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja MEDVODE , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Sora 68, 1215 MEDVODE
Zakaj izbrati ADRIALIN d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Keramičarstvo,polaganje kamen,zidanje škarpa z kamen.:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Avstrija,