Prijava v profil

ADRIALIN D.O.O.

ADRIALIN D.O.O., MEDVODE

Keramičarstvo,polaganje kamen,zidanje škarpa z kamen.

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Igor
predstavnik podjetja

Sora 68, 1215 MEDVODE
Tel: 0514570...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2017
TRR: ✓ TRR račun preverjen

V podjetje Adrialin d.o.o. se ukvarjamo z diamantnim rezanjem in vrtanjem betona. Za vrtanje uporabljamo diamantne vrtalne krone, ki ne povzročajo vibraciji. Vrtamo izvrtine od Ø22mm do Ø550mm. Pri vrtanju uporabljamo vodo za hlajenje ter izpiranje vrtalnih kron s tem se tudi izognemo prašenju. V stanovanjskih prostorih uporabljamo vodo zbiralni obroč ki ga namestimo na krono ter s pomočjo vodnega sesalca odsesavamo odpadno vodo. Tako preprečimo pršenje odpadne vode po prostoru. Za izdelavo vrtine potrebujemo eno fazni električni priključek ter priklop na vodovodno omrežje. Rezanje armiranega betona in ostalih gradbenih materialov izvajamo z diamantnimi rezalnimi ploščami. Režemo lahko do globine 40 cm enostransko ali do globine 80 cm v kolikor je rezanje izvedljivo z obeh strani. Pri rezanju uporabljamo vodo za hlajenje in izpiranje diamantnih rezalnih plošč, s tem se tudi izognemo prašenju. Odpadno vodo lahko tudi odsesavamo z vodnim sesalcem v kolikor je to potrebno. Izvajamo tudi rezanja betonskih plošč v industriji do globine 25 cm. V odprtih prostorih izvajamo tudi rezanje asfalta in AB plošč do globine 17 cm,za kar pa ne potrebujemo elektrike. Za rezanje AB plošč in AB sten v večini primerov potrebujemo tri fazni električni priključek in priklop na vodovodno omrežje.


MA
Maja J. je podal oceno za ADRIALIN d.o.o.
14. Jul 2019

Rezanje betona v ploščo balkona za namestitev dvigala

+ Držali so se dogovorjene ponudbe in cene. Ko smo imeli pripombo, so takoj prišli in uredili zadevo.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

MANJŠE RUŠENJE
Porušitev hiše, rušenje nosilne stene, preboj plošče, rušenje betonske plošče, demontaža ograj, odvoz ruševin na deponijo, podiranje stene, podjetje za rušenje.

Ponudba
PRENOVA HIŠE
PRENOVA KOPALNICE
Komplet prenova kopalnice, prenova stranišča, obnova sanitarij, načrt prenove kopalnice, kompletna prenova kopalnice, strokovnjaki za prenovo kopalnic.

Ponudba
PRENOVA STANOVANJA
Obnova stanovanja, adaptacija stanovanja v bloku, rekonstrukcija stanovanja v bloku, hitra prenova stanovanja, rekonstrukcija stanovanja, specialisti za prenove stanovanj.

Ponudba
VEČJE RUŠITVE
Rušenje objekta, rušitev hiše, rušitev s težko mehanizacijo, rušitev hiše, gradbenik za rušitev.

Ponudba
VRTANJE, REZANJE BETONA
Diamantno rezanje odprtin za vrata in okna, vrtanje betona, diamantni izrez odprtine za stopnišča, vrtanje za statično ojačitev.

Ponudba

INŠTALACIJE

VODOVODAR
Vodovodne inštalacije, odtočna kanalizacija, vodovodarska dela, montaža geberit, priklop talnega gretja, odmaševanje odtokov, ugodna izvedba otokov v hiši, vodovodar.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

POLAGANJE KAMNA
Lomljenec na fasadi, lepljenje umetnega kamna, oblaganje stopnic s kamnom, oblačenje škarpe, polaganje kamna na zid.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Fino kitanje in barvanje cele hiše, dvakratno kitanje in dvakratno barvanje stanovanja, pleskanje stropov, prepleskanje stene, osvežitev izgleda fasade, prenova napušča, barvanje vrat lazurni premaz, barve za les, vodoodporne barve, pleskanje stropov in sten, pleskarski mojster.

Ponudba

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje ploščic, keramika po tleh, celotna keramika po hiši, polaganje kamna, polaganje ploščic na zunanji terasi, keramika na balkonu, fugiranje keramike, oblaganje stopnic s keramiko, ugodno polaganje keramike, podjetje za polaganje keramike.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Avstrija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja MEDVODE , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Sora 68, 1215 MEDVODE
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati ADRIALIN d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Keramičarstvo,polaganje kamen,zidanje škarpa z kamen.:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Avstrija,