x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Miroslav Erčulj s.p.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  Miroslav Erčulj s.p.

  MIROSLAV ERČULJ S.P. , VIDEM-DOBROPOLJE

  Lesene terase, Montaža oken,adaptacije stanovanj, zaključna dela

  Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, in drugje po Sloveniji

  Miroslav Erčulj
  predstavnik podjetja

  Zagorica 63, 1312 Videm-Dobropolje
  Tel: 041 714 ...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 1995
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Ukvarjamo se z izdelavo in montažo teras, lesenih stopnic in pohištva, dobavo in montažo vrat in oken, polaganjem vseh vrst stenskih, stropnih in talnih oblog ter manjšimi popravili pohištva.


  O nas

  Osnovne dejavnosti podjetja pa so parketarstvo, zaključna dela v gradbeništvu in montaža. Montaže teras, oblog in pohištva izvajamo po dogovoru s strankami po celi Sloveniji. Ukvarjamo pa se tudi z dobavo ter montažo notranjih in zunanjih vrat ter oken. Po dogovoru pa vam lahko tudi popravimo manjše leseno pohištvo.

  Sodelujemo tudi s podjetji

  Poleg projektov za fizične osebe, opravljamo tudi dela kot podizvajalec za večja podjetja. V preteklosti smo že sodelovali s podjetjem Almont d.o.o. iz Slovenske Bistrice. V zadnjem času pa sodelujemo predvsem s podjetji: AK - International, PED d.o.o., Domena d.o.o., Vinko Perne s.p., Zeleni Zajec d.o.o. Za omenjena podjetja izvajamo montaže stavbnega pohištva, izdelujemo in montiramo terase ter lesene stopnice različnih oblik in dimenzij. Kot podizvajalec pa imamo tudi izkušnje z delom v tujini. Sodelovali smo pri projektu v Veliki Britaniji, kjer smo pomagali pri opremljanju večjega plovila ter v Italiji, natančneje v Trstu in Stari Gorici, kjer smo sodelovali pri obnovi in adaptaciji starejših stanovanj.

  Izvajanje dejavnosti

  Polaganje parketov, lesene terase, lesene fasade, lesene obloge in montažo oken izvajamo v krajih: Škofljica, Ivančna Gorica, Žužeberk, Kočevje, Dolenja vas, Preserje, Ljubljana, Vrhnika, Borovnica.

  SA
  Sabina G. je podal oceno za Miroslav Erčulj s.p.
  27. Nov 2018

  Prenova lesenega balkona (tla+ograja)

  + Mojster se je v celoti držal dogovora.

  KVALITETA:
  SVETOVANJE:
  CENA:

  Kje in kaj delamo

  STAVBNO POHIŠTVO

  MONTAŽA OKEN
  Navadna montaža oken, vgradnja oken po RAL sistemu s trakovi, montaža oken na sitrodur špaleto, montaža oken na zunanji rob fasade, montaža oken pri novogradnji, menjava oken.

  Ponudba
  MONTAŽA VRAT
  NOTRANJA VRATA
  Masivna notranja vrata, notranja vrata z oknom, PVC notranja vrata, ugodna krilna vrata, drsna notranja vrata, ugodna moderna vrata, klasična notranja vrata, dobra notranja vrata, trgovina vhodnih vrat.

  Ponudba
  OKNA
  Okna iz lesa, lesena okna ALU maske, PVC okna, plastična okna aluminij, aluminijasta okna, izbira oken in vrat, proizvajalec oken.

  Ponudba
  PVC OKNA
  Dvoslojna plastična okna, troslojna plastična okna, fiksna lesena okna, enokrilna PVC okna, dvokrilna plastična okna, lesena balkonska vrata, dvižno drsna PVC stena, kakovostna plastična okna, proizvajalec za PVC okna.

  Ponudba
  PVC VHODNA VRATA
  VHODNA VRATA
  leseni modeli vhodnih vrat, aluminijasti modeli vhodnih vrat, PVC vhodna vrata, vhodna vrata iz masivnega lesa, navadna vhodna vrata, varna vhodna vrata, pasivna vhodna vrata, V, moderna vhodna vrata, salon za vhodna vrata.

  Ponudba

  POHIŠTVO IN OPREMA

  LESENE STOPNICE
  Oblačenje stopnic v parket, samonosne lesene stopnice, lesene stopnice po meri.

  Ponudba
  MONTAŽA POHIŠTVA
  Sestavljanje pohišta IKEA, razstavljanje pohištva, montaža kuhinje, prevoz pohištva, montrianje trgovinske opreme.

  Ponudba

  ZUNANJA UREDITEV

  LESENE TERASE
  Polaganje lesene terase, odporen les za terase, lesene terase teak, cumaru terase, les Ipe, lesene terase massaranduba, terasa iz sibirskega macesna.

  Ponudba
  VRTNE HIŠKE, LOPE
  Vrtne hiše po meri, montažne lope.

  Ponudba

  TALNE OBLOGE

  LAMINATI
  Polaganje laminata, laminat na klik v hiši.

  Ponudba
  PARKETARSTVO
  Kitanje parketa, velikoformatni gotovi parket, lepljenje industrijskega parketa, polaganje ploščičnega parketa, polaganje plemenitega parketa, polaganje parket letev, vzdrževalno oljenje parketa, obnova parketa, parketarsko podjetje.

  Ponudba
  PARKETI
  Gotovi parket velikega formata, industrijski parket, ploščični parketa, zaključne letve, parket s klik sistemom spajanja.

  Ponudba
  POLAGANJE PARKETA
  Polaganje parketa z lepljenjem, polaganje na klik, polaganje na beton, polaganje gotovega parketa, polaganje vseh vrst parketov, parketarski mojster.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, Gorenjska, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Videm-Dobropolje , Slovenija in v okolici izvajamo:

  Zagorica 63, 1312 Videm-Dobropolje
  Ocene
  10/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati Miroslav Erčulj s.p. ?


  10
  odlična ocena podjetja
  24
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Lesene terase, Montaža oken,adaptacije stanovanj, zaključna dela:

  Gorenjska, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo