Prijava v profil
Miroslav Erčulj s.p.

MIROSLAV ERČULJ S.P. , VIDEM-DOBROPOLJE

Lesene terase, Montaža oken,adaptacije stanovanj, zaključna dela

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,
odzivnost podjetja

Miroslav Erčulj
predstavnik podjetja

Zagorica 63, 1312 Videm-Dobropolje
Tel: 041 714...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1995
TRR: - blokada TRR računa

Ukvarjamo se z izdelavo in montažo teras, lesenih stopnic in pohištva, dobavo in montažo vrat in oken, polaganjem vseh vrst stenskih, stropnih in talnih oblog ter manjšimi popravili pohištva.

O nas

Osnovne dejavnosti podjetja pa so parketarstvo, zaključna dela v gradbeništvu in montaža.

Montaže teras, oblog in pohištva izvajamo po dogovoru s strankami po celi Sloveniji. Ukvarjamo pa se tudi z dobavo ter montažo notranjih in zunanjih vrat ter oken. Po dogovoru pa vam lahko tudi popravimo manjše leseno pohištvo.

Sodelujemo tudi s podjetji

Poleg projektov za fizične osebe, opravljamo tudi dela kot podizvajalec za večja podjetja. V preteklosti smo že sodelovali s podjetjem Almont d.o.o. iz Slovenske Bistrice. V zadnjem času pa sodelujemo predvsem s podjetji: AK - International, PED d.o.o., Domena d.o.o., Vinko Perne s.p., Zeleni Zajec d.o.o.

Za omenjena podjetja izvajamo montaže stavbnega pohištva, izdelujemo in montiramo terase ter lesene stopnice različnih oblik in dimenzij. Kot podizvajalec pa imamo tudi izkušnje z delom v tujini. Sodelovali smo pri projektu v Veliki Britaniji, kjer smo pomagali pri opremljanju večjega plovila ter v Italiji, natančneje v Trstu in Stari Gorici, kjer smo sodelovali pri obnovi in adaptaciji starejših stanovanj.

Izvajanje dejavnosti

Polaganje parketov, lesene terase, lesene fasade, lesene obloge in montažo oken izvajamo v krajih: Škofljica, Ivančna Gorica, Žužeberk, Kočevje, Dolenja vas, Preserje, Ljubljana, Vrhnika, Borovnica.

Ocene
8.9/10
vse ocene
Lesene terase © Miroslav Erčulj s.p.

Lesene terase

Izvajamo montažo lesenih teras in vrtnega pohištva.

Montaža oken © Miroslav Erčulj s.p.

Montaža oken

Dobavljamo in montiramo okna po vaših željah.

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

MONTAŽA OKEN
Navadna montaža oken, vgradnja oken po RAL sistemu s trakovi, montaža oken na sitrodur špaleto, montaža oken na zunanji rob fasade, montaža oken pri novogradnji, menjava oken.

Ponudba
MONTAŽA VRAT
NOTRANJA VRATA
Masivna notranja vrata, notranja vrata z oknom, PVC notranja vrata, ugodna krilna vrata, drsna notranja vrata, ugodna moderna vrata, klasična notranja vrata, dobra notranja vrata, trgovina vhodnih vrat.

Ponudba
OKNA
Okna iz lesa, lesena okna ALU maske, PVC okna, plastična okna aluminij, aluminijasta okna, izbira oken in vrat, proizvajalec oken.

Ponudba
PVC OKNA
Dvoslojna plastična okna, troslojna plastična okna, fiksna lesena okna, enokrilna PVC okna, dvokrilna plastična okna, lesena balkonska vrata, dvižno drsna PVC stena, kakovostna plastična okna, proizvajalec za PVC okna.

Ponudba
PVC VHODNA VRATA
VHODNA VRATA
leseni modeli vhodnih vrat, aluminijasti modeli vhodnih vrat, PVC vhodna vrata, vhodna vrata iz masivnega lesa, navadna vhodna vrata, varna vhodna vrata, pasivna vhodna vrata, V, moderna vhodna vrata, salon za vhodna vrata.

Ponudba

POHIŠTVO IN OPREMA

LESENE STOPNICE
Oblačenje stopnic v parket, samonosne lesene stopnice, lesene stopnice po meri.

Ponudba
MONTAŽA POHIŠTVA
Sestavljanje pohišta IKEA, razstavljanje pohištva, montaža kuhinje, prevoz pohištva, montrianje trgovinske opreme.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

LESENE TERASE, WPC
Polaganje lesene terase, odporen les za terase, lesene terase teak, cumaru terase, les Ipe, lesene terase massaranduba, terasa iz sibirskega macesna.

Ponudba
VRTNE HIŠKE, LOPE
Vrtne hiše po meri, montažne lope.

Ponudba

TALNE OBLOGE

LAMINATI
Polaganje laminata, laminat na klik v hiši.

Ponudba
PARKETI
Gotovi parket velikega formata, industrijski parket, ploščični parketa, zaključne letve, parket s klik sistemom spajanja.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Videm-Dobropolje , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Zagorica 63, 1312 Videm-Dobropolje
Zakaj izbrati Miroslav Erčulj s.p. ?


8.9
odlična ocena podjetja
26
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Lesene terase, Montaža oken,adaptacije stanovanj, zaključna dela:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo