Prijava v profil
Minikon, d.o.o.

MINIKON, D.O.O., STAHOVICA

kovinske ograje in vrata, avtomatska vrata, garažna vrata, industrijska vrata

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,

Mitja Nezman
predstavnik podjetja

Godič 21, 1242 Stahovica
Tel: 0413002...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 130.000 €

Naš cilj je širiti ponudbo naših izdelkov in storitev ter slediti najmodernejšim svetovnim smernicam, rešitvam in zahtevam, ki jih prilagodimo slovenskemu okolju.

Z znanjem iz preteklosti, izkušnjami in novimi znanji se nameravamo utrditi na slovenskem trgu ter razširiti svoje poslovanje tudi na nove trge.

O podjetju

Razpolagamo z ustrezno tehnološko opremo, znanjem in izkušnjami, tako da razvijamo, izdelujemo in montiramo na enostavnih objektih kakor tudi na najzahtevnejših projektih.

Opremili smo že nekaj trgovskih centrov, delali smo za jedrsko elektrarno Krško, zapore, bolnice, zdravstvene domove, hotele, letališče Brnik in še bi lahko naštevali. Zelo dobro se pa znajdemo tudi v projektih individualnih strank, ki želijo za svoj dom le najbolj

Zgodovina in tradicija

da je naša največja prednost v hitri prilagodljivosti in kvaliteti storitve, saj se posvetimo vsakemu naročilu posebej in poiščemo najustreznejše rešitve glede na želje strank in možnosti izvedbe. Da bi lahko odgovorili na zahteve naših kupcev po celostni ponudbi in hitri dobavi, bomo v letu 2012 odprli nov poslovno skladiščni objekt v Kamniku. S tem bomo omogočili ponudbo vse na enem mestu in distribucijo po vsej Sloveniji. Tako stranke ne bodo več iskale materiala pri različnih ponudnikih, ampak bodo vse našle pri nas, s tem pa bodo privarčevale tako na času kot na denarju. Zato je naš slogan »Od mini idej do maksi storitev«.

Lesena ograja © Minikon, d.o.o.

Lesena ograja

Lesena ograja pri moderni gradnji, lesena ograja je moderni prispevek k moderni arhitekturi. Horizontalne lesene lamele.

Dvoriščna vrata © Minikon, d.o.o.

Dvoriščna vrata

Izvedba kovinskih vrat na leseni ograji.

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

GARAŽNA VRATA
Sekcijska garažna vrata, dvižna garažna vrata z oknom, navojna garažna vrata, montaža garažnih vrat, industrijska garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, garažna vrata mehanizem.

Ponudba

POHIŠTVO IN OPREMA

LESENE OGRAJE
Panelne lesene ograje, macesnove ograje, pletena lesena ograja.

Ponudba

KOVINARSKA DELA

KOVANE OGRAJE
Umetniško kovaštvo, kovane luči, unikatna kovana ograja, kovane okenske mreže, kovana vrata na dvorišče, kovano pohištvo.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Notranje kovinske ograje, gabioni, perforirana pločevina, cevne ograje, moderne ograje, ograje klasični stil, rustikalne ograje, ograje na dvorišču, ograje na balkonu, ograje za stopnice, podjetje za ograje.

Ponudba
PANELNE OGRAJE
Dvodimenzionalne panelne ograje, 3D panelne ograje, stebri za panelne ograje, panelna ograja z vrati, dvoriščna panelna ograja, stebri za ograjo brez pete, enokrilna vrata za ograjo.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Stahovica , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Godič 21, 1242 Stahovica
Zakaj izbrati Minikon, d.o.o.?


9.3
odlična ocena podjetja
13
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Kovinske ograje in vrata, avtomatska vrata, garažna vrata, industrijska vrata:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo