Prijava v profil

MIBLA, D.O.O.

MIBLA, D.O.O., SELCA

Krovstvo, tesarstvo, kleparstvo, izolacija ravne strehe, leseni nadstreški

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, in drugje po Sloveniji

Borut Blaž Tušek
predstavnik podjetja

Stirpnik 14, 4227 Selca
Tel: 041 571...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2004
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 390.000 €

Zelo smo veseli, ob ugotovitvi dejstva, da smo samo v nekaj letih pristali v družbi vodilnih izvajalcev tesarskih, krovskih in kleparskih storitev, ki jih krasita hitra odzivnost in spoštovanje dogovorjenih rokov. Ker vselej držimo korak z razvojem iz našega področja, tako skozi znanje, kot skozi uvajanje novih kritin in pripadajočih novih materialov, je naša kvaliteta opravljenih storitev na zavidanja vrednem nivoju. Pa naj si gre za izdelavo streh ali le adaptacijo le teh, pri projektih stanovanjskih in poslovnih stavb. Poskrbimo tudi za postavitev novega ali sanacijo obstoječega ostrešja.


AL
Aleš A. je podal oceno za MIBLA, d.o.o.
02. Apr 2019

Razkrivanje, obnova, frčada in prekrivanje strehe

+ Z izbranim izvajalcem sem maksimalno zadovoljen. Vsa dela na cca. 340 m2 strehe, vključno s frčado so bila v celoti izvedena v 4 dneh (odkrivanje stare kritine, rekonstrukcija in kompletno pokrivanje z vgradnjo strešnih oken, žlebov in kovinskih obrob). Prav tako so bili vsi pogoji dogovorjeni na zelo profesionalnem in stranki prijaznem nivoju, kar je po mojih izkušnjah danes v tem poslu že dokaj redko. Prišli so celo 2 tedna pred dogovorjenim rokom in v zelo kratkem času oddelali svoj posel. Na splošno lahko rečem samo to, da če bi res vsi izvajalci (ne govorim samo o strehah) bili tako ažurni, hitri in fleksibilni glede plačilnih pogojev, bi bile stvari za nas investitorje v celoti precej manj stresne. Res vse pohvale!

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:

Hidroizolacija ravne strehe

Selca, Gorenjska

Kje in kaj delamo

STREHE

HIDROIZOLACIJA RAVNE STREHE
Izolacija strehe bitumen, hidroizolacija strehe s premazom, hidroizolacija strehe s folijo, nova hidroizolacija na strehi, kvalitetna hidroizolacija strehe, izvajalec hidroizolacije streh.

Ponudba
KLEPAR, KLEPARSTVO
Strešni simsi, žlebovi, kolena žleba, skriti žleb, strešna korita, snegobrani, pločevinaste fasade, pokrivanje kupol s pločevino, polaganje kovinske kritine, kleparsko podjetje.

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Nova streha, sanacija strehe, prekrivanje strehe, izoliranje strehe, montaža strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, večkapna streha, profesionalno krovstvo, podjetje za krovstvo.

Ponudba
LESENI NADSTREŠKI
Nadstrešnice nad vrati, nadstrešek za avto, nadstrešek za teraso, pergola iz lesa, enokapni leseni nadstrešek, leseni nadstrešek dvokapnica, leseni nadstrešek polikarbonat, tesar za lesene nadstreške.

Ponudba
RAVNE STREHE
Pohodna ravna streha, polaganje folije za ravno streho, hidroizolacija ravne strehe, toplotna izolacija ravne strehe, sanacija ravne strehe, klasične ravne strehe, obrnjene ravne strehe, popravilo ravne strehe, montaža ravne strehe, monter ravnih streh.

Ponudba
TESARSTVO
Ostrešje, lesena konstrukcija, frčade.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Selca , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Stirpnik 14, 4227 Selca
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati MIBLA, d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
16
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Krovstvo, tesarstvo, kleparstvo, izolacija ravne strehe, leseni nadstreški:

Gorenjska, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo