Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Loć Nadi s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


LOĆ NADI S.P.

LOĆ NADI S.P., MARIBOR

dobava in montaža notranjih ter zunanjih senčil

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica,

Nadi Loč
predstavnik podjetja

Cesta k Dravi 17, 2000 Maribor
Tel: 041 615 ...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1994
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 70.000 €

Kr-Mont Montaže - Demontaže Karnis - Zaves, Lamelnih Žaluzij in Rolet, Loć Nadi s.p., se ukvarja z izdelavo in montažo notranjih in zunanjih senčil. Nudijo vam montažo komarnikov, lamelnih in plise zaves, notranjih žaluzij in rolo senčil. Kontaktirajte podjetje, če potrebujete tudi montažo rolet in drugih zunanjih senčil.


Komarniki

Maribor, Podravska

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

KOMARNIKI
Komarniki za okna, komarniki za vrata, fiksni komarniki, rolo komarniki, plise komarnik, krilni komarniki, aluminijasti komarniki, plastični komarniki, drsni komarniki, integrirani komarniki, vgradnja mreže proti komarjem, izvajalci za mreže proti komarjem.

Ponudba
LAMELNE ZAVESE
Dekorativne panelne zavese, prosojne lamelne zavese, vodila za lamelne zavese, namestitev lamelnih zaves, vse za lamelne zavese.

Ponudba
NOTRANJA SENČILA
Zavese po naročilu, notranje žaluzije, rolo zavese, panelne zavese, plise zavese, lamelne zavese, folija za okna, dobava in vgradnja notranjih senčil, salon notranjih senčil.

Ponudba
NOTRANJE ŽALUZIJE
Omarice za žaluzije, lamele za žaluzije, avtomatske žaluzije, žaluzije za balkon, okenske žaluzije, servis žaluzij, aluminijaste žaluzije, plastične žaluzije, namestitev notranjih žaluzij, ponudnik notranjih žaluzij.

Ponudba
PLISE ZAVESE
Pliseji za okna, tkanine za pliseje, odpiranje z verižico, sredinski okenski plise, montaža plise zaves, vse za plise senčila.

Ponudba
POPRAVILO ROLET, ŽALUZIJ
Rezervni deli za notranje žaluzije, popravilo vodil za žaluzije, zamenjava lamel žaluzij, popravilo senzorja svetlobe, popravilo avtomatskih žaluzij, popravilo rolet in žaluzij, podjetje za popravilo rolet in žaluzij.

Ponudba
ROLETE
Servis rolet, podometne rolete, notranje rolete, pvc rolete, rolete za okna, rolete za balkon, elektromotor za rolete, lamele za rolete, montaža rolet, vse za zunanje in notranje rolete.

Ponudba
ROLOJI
Notranje rolo zavese, notranji rolo s PVC glavo, polprosojna rolo senčila, rolo komarniki, tkanine za rolo zavese, elektro motor za rolo senčila, vgradnja rolo zaves, ponudba notranjih rolo senčil.

Ponudba
ŽALUZIJE
Plastične žaluzije, senčila za okna, podometne žaluzije, vodila za žaluzije, žaluzije na elektropogon, montaža žaluzij, vse za žaluzije.

Ponudba
ZAVESE
Moderne zavese, zavese za dnevno sobo, zavesa za vrata, debele zavese, polprosojne zavese, zavese za okna, karnise za zavese, svilene zavese, šivanje zaves po naročilu, vse za zavese.

Ponudba
ZUNANJA SENČILA
Kasetne tende, S žaluzije, notranji roloji, fiksni komarniki, zunanje rolete, senčna jadra, drsni brisole, pergole, komarniki, polkna, ugodne žaluzije na motor, podjetje za senčila.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

Cesta k Dravi 17, 2000 Maribor
Ocene
7.6/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Dobava in montaža notranjih ter zunanjih senčil:

Podravska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo