Prijava v profil
RUKELJ d.o.o.

RUKELJ D.O.O., LIMBUŠ

Krovstvo, projektiranje, montaža

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Rukelj Sašo
predstavnik podjetja

Laznica 65, 2341 Limbuš
Tel: 031 638...

Velikost ekipe: 9
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2010
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 80.000 €

Prednosti podjetja pred ostalimi nam zagotavlja v prvi vrsti prilagodljivost na naročnikove želje in hitro izpolnjevanje naročniških želja, kakor tudi lastno izdelani produkti, ki zagotavlajo višjo kakovost in varnost ob vgradji le teh.Težave rešujemo na inžinerski način, premišljeno z izbiro konstrukcije in materiala.


Podjetje je nastalo in se vpisalo v register v letu 2010 in sicer, kot preoblikovanje podjetja Rukelj Jakob s.p., z direkotorjem Rukelj Jakobom v Rukelj d.o.o., kjer funkcijo direktorja prevzema Sašo Rukelj.

Zgodovina podjetja

in sicer, kot preoblikovanje podjetja Rukelj Jakob s.p., z direkotorjem Rukelj Jakobom v Rukelj d.o.o., kjer funkcijo direktorja prevzema Sašo Rukelj. Prvotna oblika podjetja se je že v letu 1994 začela ukvarjati z krovstvom in kleparstvom, z izvajanjem in montažo strešnih kritin različnih materialov in proizvajalcev (Tondach, Esal, Bramac,...), strešnih oken (Velux), ter ostalimi izdelki, ki sodijo v to področje. Tako se je začela tudi vedno večja potreba po dodatni pomoči in podjetje je nastalo nekoliko večje družinsko podjetje. Samo podjetje sodi danes med mikro podjetje, z manj kot 10 zaposlenimi.

Področja delovanja podjetja

V podjetju se ukvarjamo z: - projektiranjem - projektiranjem in izvajanjem sončnih elektrarn - montažo strešnih kritin (Tondach, Esal, Hosekra, Dekra, Bramac, Gerard,...) - montažo strešnih oken (Velux, kjer smo vodilni za montažo in servis v štajerski regiji) - Upogibanje različnih profilov iz pločevine do 6,4m - Izdelavo različnih izdelkov iz pločevine (krovstvo, kleparstvo, elementi za fotovoltaiko,....) - Izdelavo drugih konstrukcij - Izdelavo akustičnih elementov (Crux Acoustics-akustika v prostoru) V največji meri se v trenutnem času ukvarjamo z izdelavo elementov in konstrukcij za fotovoltaiko, ter tako tudi montažo lastno proizvedenih elementov, kakor tudi montažo solarnih modulov za sončno elektrarno

Sodelovanje z drugimi podjetji

Sodelujemo z: - REA SOLAR d.o.o. - Prevozništvo Rukelj Stjepan s.p. - Tondach Slovenija - Velux

Naše prednosti

kakor tudi lastno izdelani produkti, ki zagotavlajo višjo kakovost in varnost ob vgradji le teh. Težave rešujemo na inžinerski način, premišljeno z izbiro konstrukcije in materiala.

Cilji in ambicije

V podjetju smo si zastavili doseči vso potrebno strojno in programsko opremo, ki bo zadovoljevala naše potrebe in povpraševanje kupcev.

RO
Rotovnik M. je podal oceno za RUKELJ d.o.o.
05. Jul 2016

Popravilo strehe-streha zamaka

+ Hiter, korekten in dobro opravljeno delo.

OCENA: 5/5
RUKELJ d.o.o.
RUKELJ d.o.o. je pripravil referenco za področje
22. Feb 2013
OŠ Jarenina © RUKELJ d.o.o.

OŠ Jarenina

Izvedba fotovoltaičnega sistema na Osnovni šoli Jarenina.

zanima me več >
35 ogledov
RUKELJ d.o.o.
RUKELJ d.o.o. je pripravil referenco za področje
22. Feb 2013
Izvedba streh in montaža kritin © RUKELJ d.o.o.

Izvedba streh in montaža kritin

Celovita izvedba ostrešij kritin partnerskih podjetij.

zanima me več >
37 ogledov
Kje in kaj delamo

STREHE

KLEPAR, KLEPARSTVO
Strešni simsi, žlebovi, kotlički na strehi, skriti žleb, strešna korita, snegobrani, pločevinaste fasade, pokrivanje kupol s pločevino.

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Nova streha, prenova strehe, zamenjava strešnikov, toplotna izolacija strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, dvokapna streha.

Ponudba

INŠTALACIJE

SOLARNI SISTEMI
Sončni sistem za ogrevanje vode, sistem s sončnimi kolektorji, solarni paketi za toplo vodo, ravni solarni kolektorji, samostojni sončni kolektorji, ponudnik za sončne kolektorje.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni sončni kolektorji za ogrevanje, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.

Ponudba

KOVINARSKA DELA

OBDELAVA KOVIN
Obdelovanje kovine, varjenje aluminija, montaža jeklenih konstrukcij, varjenje kovine.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Limbuš , Podravska in v okolici izvajamo:

Laznica 65, 2341 Limbuš
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati RUKELJ d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
10
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Krovstvo, projektiranje, montaža:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo