Prijava v profil
KROVIK IZET KULANIĆ S.P.

KROVIK IZET KULANIĆ S.P. , VELENJE

krovstvo in kleparstvo

in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Izet Kulanić
predstavnik podjetja

Ljubljanska cesta 16, 3320 Velenje
Tel: 070 50...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 100.000 €

Podjetje Tesarstvo in krovstvo Krovik predstavlja ambiciozno in zanesljivo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, ki svojim strankam ponuja celovite strokovne rešitve na področju tesarskih, krovskih in kleparskih storitev.

Razstavni salon Krovik

V podjetju Tesarstvo in krovstvo Krovik želijo svojim strankam ponuditi največ, zato so v začetku leta 2015 v sodelovanju s poslovnimi partnerji ustanovili Hišo energetskih rešitev, kjer med drugim ponujamo tudi široko ponudbo storitev na področju strešnih rešitev. V Hiši energetskih rešitev vam bodo naši strokovnjaki svetovali, obenem pa si boste lahko ogledali salon strešnih sistemov. V podjetju Tesarstvo in krovstvo Krovik Vas vabijo, da jih obiščete v Hiši energetskih rešitev, kjer Vam bodo strokovno svetovali in praktično prikazali optimalno rešitev za Vašo streho.

Naziv: Hiša energetskih rešitev

Naslov: NC Velenje – Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje

Telefon: 070/506-661

E-pošta: info@krovik.si

Splet: http://www.krovik.si

O nas

Podjetje Tesarstvo in krovstvo Krovik predstavlja ambiciozno in zanesljivo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, ki svojim strankam ponuja celovite strokovne rešitve na področju tesarskih, krovskih in kleparskih storitev. Podjetje je na tržišču prisotno od leta 2011 in deluje povsem samostojno. V okviru dejavnosti, ki jih ponuja ključnim strankam so tesarska, krovska in kleparska dela, poleg tega pa podjetje vedno bolj aktivno izvaja ukrepe učinkovite rabe energije (URE) med katere sodijo tudi energetske prenove streh, energetske prenove podstreh in energetske prenove mansard.

Konkurenčna prednost

Podjetje svojim strankam ponuja celovite in sistemske rešitve z uporabo kvalitetnih certificiranih materialov. Poleg same izvedbe del, podjetje strankam pripravlja tudi vso potrebno dokumentacijo za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev za izvajanje energetsko učinkovitih ukrepov, Slovenskega okoljskega javnega sklada - Ekosklad-a.

Območje delovanja

Krovstvo, tesarstvo in kleparstvo opravljamo v krajih: Velenje, Celje, Ljubljana, Črna na koroškem, Mežica, Mislinja, Slovenske Konjice, Žalec, Šentjur, Laško.

Ocene
10/10
vse ocene
Leseni nadstrešek za avtomobila © KROVIK IZET KULANIĆ S.P.

Leseni nadstrešek za avtomobila

Izvedba lesenega nadstreška z enokapno streho za 2 avtomobila na lokaciji Šmartno ob Paki. Leseni nadstrešek je dimenzij 5,00 x 4,50 m, za kritino je ...

Nadstrešek za avtomobile © KROVIK IZET KULANIĆ S.P.

Nadstrešek za avtomobile

Izvajamo lesene nadstreške za avtomobile s strešno kritino po vaši izbiri. Več referenc si lahko ogledate na www.krovik.si

Kje in kaj delamo

STREHE

KLEPAR, KLEPARSTVO
Strešni simsi, cevi za meteorno vodo, kotlički na strehi, skriti žleb, strešna korita, snegolovi, pločevinaste fasade, pokrivanje stolpov s pločevino.

Ponudba
KRITINE
Opečne kritine, betonske kritine, kovinske kritine, pločevinaste strehe, bitumenske kritine, vse strešne kritine, dobavitelj strešnih kritin.

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Novogradnja strehe, obnova strehe, zamenjava kritine, hidroizolacija strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, večkapna streha.

Ponudba
LESENI NADSTREŠKI
Lesena nadstrešnica za vhod, nadstrešek za avtomobile, nadstrešek za teraso, pergola.

Ponudba
PLOČEVINASTE STREHE
Pločevinasta strešna kritina, pločevinaste strešne obrobe, trapezne kritine, pločevinasta kritina v obliki strešnika, modularna kovinska kritina, pločevinaste kritine na klik, folcana streha, pločevinasta streha za halo, kovinska kritina nadstrešek, ponudnik pločevinastih streh.

Ponudba
TESARSTVO
Leseno ostrešje, lesena konstrukcija, čopi.

Ponudba
ŽLEBOVI
žlebovi, kolena, cevi iz pocinkane pločevine, polkrogli, pravokotni, žlebovi iz aluminija, žlebovi baker, menjava žlebov, popravilo žlebov.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

VRTNE HIŠKE, LOPE
Montažne vrtne hiške, montažne lope.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Koroška, Podravska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Velenje , Savinjska in v okolici izvajamo:

Ljubljanska cesta 16, 3320 Velenje
Zakaj izbrati KROVIK IZET KULANIĆ S.P. ?


10
odlična ocena podjetja
10
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Krovstvo in kleparstvo:

Koroška, Podravska, Savinjska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo