Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Milan Vraničar s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Milan Vraničar s.p.

MILAN VRANIČAR S.P., METLIKA

krovstvo, kleparstvo, tesarstvo,prenova strehe

Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk,
odzivnost podjetja

Milan Vraničar
predstavnik podjetja

Breg Revolucije 18a, 8330 Metlika
Tel: 041 628 ...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1991
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 120.000 €

Kleparstvo, krovstvo in vodoinštalaterstvo z dolgotrajno tradicijo, ki se prenaša že v drugi rod.


Podjetje je ustanovil leta 1968 Rudi Vraničar, leta 1991 pa ga je prevzel in ga vodi še naprej sin Milan.Milan ima veliko delovnih izkušenj, ki si jih je pridobil in se usposobil ravno od očeta, s katerim je že zgodaj v mladosti nastopil z delom na terenu.

Vodoinštalaterske storitve

V podjetju se ukvarjamo tudi z postavljanjem vodovodne inštalacije in kanalizacije tako pri novogradnjah kot pri sanacijah iz: - pocinkanega materiala - materiala PUL (plastika) podjetja AQUATHERM Prevzamemo izdelavo vodovodne inštalacije kopalnice in sanitarij na ključ in izvedemo vsa vodoinštalaterska dela ter postavitev sanitarne opreme (umivalniki, kadi, WC, pipe). Po želji strankam tudi svetujemo, pomagamo pri nabavi materiala in opreme. Pripravimo tudi vodovodne priključke v kuhinjah za postavitev opreme. Izvajamo manjša vodoinštalaterska popravila, odpravljamo razne okvare na vodovodnih inštalacijah in vodovodni opremi (odtokih, pipah , bojlerjih) ter čiščenje kanalizacijskih cevi z visokotlačnimi napravami. Pozimi odmrzujemo vodovodni sistem.

DRUGE STORITVE

Ponujamo vam še veliko drugih kleparskih storitev: za potrebe krovstva izdelujemo sami tudi vse kleparske elemente, obrobe, žlote, odtočne cevi, kolena, žlebove, dimniške obrobe in ostale zaključne elemente iz vseh vrst pločevin montaža snežnih lovilcev, okrasnih elementov in drugih elementov po vaših željah krivljenje pločevine na krivilni stroj JORNS dolžine 8m in izdelavo žlebov dolžine po potrebi stranke. postavljanje strelovodov z meritvami montaža strešnih oken Podjetje je usposobljeno in pooblaščeno tudi za vgradnjo strešnih oken, tako pri novogradnjah kot rekonstrukcijah objektov. Vgrajujemo strešna okna priznanega proizvajalca VELUX z vsemi zaključnimi elementi.

Kleparske in krovske storitve

V našem podjetju nudimo več vrst kleparskih in krovskih storitev, pokrivanje ter sanacijo streh s pločevinami in strešnimi kritinami raznih oblik; Prevzamemo gradnjo strehe objekta na ključ, ki zajema tako krovska kot kleparska dela in tako za vašo streho poskrbimo od začetka do konca. Ker smo dobro podkovani o novostih na tržišču in o pokrivanju različnih objektov, smo prepričani, da bomo kar najboljše znali poskrbeti tudi za vašo streho nad glavo. Ppokrivamo vse vrste objektov: industrijske hale, trgovske objekte, kulturne, izobraževalne in športne objekte, kmetijska poslopja, strehe cerkva in zvonikov, druge stanovanjske objekte izdelava nadstreškov; izolacija streh in nadstreškov (dvoslojna) svetovanje in predračuni za izvedbo del; na podlagi ogleda objekta nudimo tudi svetovanje, kateri materiali in kritine so najprimernejši za izgradnjo ali sanacijo vaše strehe. Vaše želje izpolnimo tako, da priskrbimo ves material potreben za izvedbo del. Odpaden material na željo stranke odpeljemo. Smo pooblaščeni krovci (licenčni partnerji) različnih kritin, dela pa izvajamo tudi z drugimi strešnimi in pločevinastimi kritinami.

Milan Vraničar s.p.
Milan Vraničar s.p. je pripravil referenco za področje Klepar, Kleparstvo
25. Feb 2016

Kleparska dela - KC SEMIČ

Kleparska dela.

zanima me več >
40 ogledov

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

MONTAŽNE HIŠE
Samostojne montažne hiše, skeletna montažna hiša, brunarice, nizkoenergetske montažne hiše.

Ponudba

STREHE

KLEPAR, KLEPARSTVO
Strešni simsi, odtočne cevi, kolena žleba, nevidni žleb, žlote, snegolovi, kovinske strehe, pokrivanje stolpov s pločevino.

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Novogradnja strehe, sanacija strehe, zamenjava strešne kritine, izoliranje strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, dvokapna streha.

Ponudba
LESENI NADSTREŠKI
Lesena nadstrešnica, nadstrešek za avtomobile, paviljon za teraso, pergola.

Ponudba
PLOČEVINASTE STREHE
Lahke strešne kritine, pločevinaste strešne obrobe, trapezna pločevina za streho, pločevinasta kritina v obliki strešnika, plošče kovinske kritine, pločevinaste kritine na klik, kritina na šiv, pločevinasta kritina za halo, pločevinasta kritina nadstrešek, klepar za pločevinaste strehe.

Ponudba
RAVNE STREHE
Pohodna ravna streha, polaganje folije za ravno streho, hidroizolacija ravne strehe, toplotna izolacija ravne strehe, sanacija zamakanja ravne strehe.

Ponudba
STRELOVODI
Strelovod za streho, strelovodna inštalacija, načrtovanje in meritve strelovoda, prenapetostna zaščita za hišo.

Ponudba
TESARSTVO
Leseno ostrešje, lesena konstrukcija, čopi.

Ponudba
ŽLEBOVI
žlebovi, kolena, cevi iz pocinkane pločevine, polkrogli, pravokotni, žlebovi iz aluminija, žlebovi baker, zamenjava žlebov, popravilo žlebov.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

IZOLACIJA MANSARDE
Izolacija podstrešja, izolacija mansarde s kameno volno, gips plošče mansarda.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Metlika , Slovenija in v okolici izvajamo:

Breg Revolucije 18a, 8330 Metlika

Ocene

8.5/10
vse ocene
vse ocene

Zakaj izbrati Milan Vraničar s.p.?8.5
odlična ocena podjetja
28
let tradicije in izkušenj

Kje in kaj delamo

Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo,prenova strehe:

Jugovzhodna, Slovenija,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo