Prijava v profil
KRALJ ŠTEFAN S.P.

KRALJ ŠTEFAN S.P., AJDOVŠČINA

oblaganje tal, talne obloge, polaganje keramike, polaganje parketa, polaganje laminata, polaganje vinila

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, in drugje po Sloveniji

Štefan
predstavnik podjetja

Na Livadi 4, 5270 Ajdovščina
Tel: 041 647...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1995
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

Pri podjetju KRALJ ŠTEFAN S.P. se zavedamo, da je glede talnih oblog potrebno dati domišliji prosto pot. Naj se vam predstavimo kot mojstri, izvajalci, kateri se že dobro dvajsetletje ukvarjajo z izvedbo polaganja talnih oblog. Vaši prostori bomo dobili popolnoma drug videz in lepši in ugodnejši ambient. Polagamo laminat, parket, vinil, ploščice in še kaj. Po žellji stranke položimo talno oblogo v skaldu z okusi in željami stranke. S ploščicami oblagamo kadi, stopnice, dnevne prostore, hodnike, skratka vse notranje in zunanje prostore. V okviru polaganja parketa vam nudimo ali polaganje parketa na ključ pa tudi obnovo že dotrajanega in obrabljenega parketa. Strankam ponujamo svetovanje, velik izobr, načrtovanje, dobavo materiala in v konči fazi tudi izvedbo dela. V primeru, da se odločate o polaganaju talne obloge, nas lahko kontaktirate in se na nas kot mojstre tudi zanesete.

Keramičar, Keramičarstvo

Ajdovščina, Goriška

Kje in kaj delamo

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje keramičnih ploščic, talne ploščice, gres pri hiši, polaganje mozaika, polaganje ploščic na zunanji terasi, zunanja keramika balkon, fugiranje keramike, polaganje ploščic na notranjih stopnicah , keramika v stanovanju, podjetje za polaganje keramike.

Ponudba
LAMINATI
Lepljenje laminata, laminat pri novi hiši.

Ponudba
PARKETARSTVO
Brušenje in lakiranje parketa, polaganje gotovega parketa, polaganje kant parketa, polaganje deščičnega parketa, polaganje plemenitega parketa, polaganje parket letev, osvežitev oljenega parketa, čiščenje in oljenje parketa, mojster za polaganje parketa.

Ponudba
PARKETI
Troslojni gotovi parket, industrijski parket, parket kocke, letve za parket, klik parket.

Ponudba
PLOŠČICE
Talne keramične ploščice, klasične keramične ploščice, rustikalne keramične ploščice, keramične ploščice imitacija lesa, ploščice v imitaciji lesa.

Ponudba
POLAGANJE PARKETA
Polaganje parketa z lepljenjem, polaganje parketa na klik, polaganje na stari parket, polaganje parketa na talno gretje, kvalitetno polaganje parketa, priznano parketarstvo.

Ponudba
POLAGANJE PLOŠČIC
Polaganje talne keramike, polaganje stenskih keramičnih ploščic, kopalniška stenska keramika, talna keramika na terasi, polaganje keramike, mojster polaganja keramike.

Ponudba
TALNE OBLOGE
VINILNE TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ajdovščina , Goriška in v okolici izvajamo:

Na Livadi 4, 5270 Ajdovščina
Kje in kaj delamo

Oblaganje tal, talne obloge, polaganje keramike, polaganje parketa, polaganje laminata, polaganje vinila :

Goriška, Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo