Prijava v profil
KIP, d.o.o.

KIP, D.O.O., VELIKA LOKA

Dimniki, peči, kamini

Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, in drugje po Sloveniji

Blaž Smolnikar Bizjak
predstavnik podjetja

Šentlovrenc 21, 8212 Velika Loka
Tel: 040 120...

Velikost ekipe: 10
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2006
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Podjetje KIP je bilo ustanovljeno v pedesetih letih prejšnjega stoletja. Njegova osnovna dejavnost so bili ognjevzdržni materiali in z njimi povezani izdelki, kot so industrijski in pečarski šamot ter z razvojem tudi dimniki – tako individulani kot industrijski. Z razpadom nekdanje skupne države in posledično tudi skupnega trga pa je razpadlo tudi tedaj družbeno podjetje KIP. V začetku 90-ih je bilo ustanovljeno zasebno podjetje KIP, ki je s pridobljenimi izkušnjami in znanjem nadaljevalo z delom v branži ter obdržalo ime in blagovno znamko pri življenju.Leta 2008 smo ponovno uvedli program pečarskega šamota oz. keramike in začeli ozaveščati potrošnike o prednostih šamota in vedno večjemu ekonomskemu pomenu akumulacije toplote. Zastopamo in tržimo proizvodnji program pionirjev nemške šamotarske industrije, podjetja Wolfshöher Tonwerke. Leta 2013 smo razvili inovativen ogrevalni sistem Vesta, ki je rezultat sodelovanja dveh uveljavljenih slovenskih znamk Kip in Lokaterm. V celovito ogrevalno rešitev sta s svojimi najboljšimi lastnostmi združena varčna in zmogljiva peč ter večfunkcijski dimnik. Leta 2015 smo tehnično izpopolnili obstoječe dimniške sisteme iz keramike/šamota in dod

Dimniki

Velika Loka, Slovenija

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

DIMNIKI
šamotni dimniki, inox dimniki, dimnik za kaminsko peč, gradnja dimnika, podjetje za izvedbo dimnikov.

Ponudba
KERAMIČNI DIMNIKI
Zidani dimnik, pasivni zidani dimnik, plinski keramični dimnik, pozidava šamotnega dimnika, podjetje za keramične dimnike.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Velika Loka , Slovenija in v okolici izvajamo:

Naše dejavnosti
Dimniki
Keramični dimniki
Šentlovrenc 21, 8212 Velika Loka
Zakaj izbrati KIP, d.o.o.?


9
odlična ocena podjetja
14
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Dimniki, peči, kamini:

Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo