Prijava v profil
KEK d.o.o.

KEK D.O.O., GROSUPLJE

strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,

Matjaž
predstavnik podjetja

Gasilska cesta 37, 1290 Grosuplje
Tel: 030 346...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2000
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Dovolite, da se vam podjetje KEK d.o.o. na kratko predstavi. Smo družinsko podjetje z bogatimi izkušnjami s področja izvedbe praktično vseh strojnih inštalacij. V ponudbi imamo montažo ter zagon topoltne črpalke, vodovodnih inštalacij, solarnih sitemov, sončnih kolektorjev, uredimo talno ter stensko gretje, sanacijo dimnika, montažo plinskih napeljav ter montažo kotlov na biomaso. V kompletu vam tudi uredimo vse kar se tiče ogrevanja in hlajenja ter prezračevanja. Načela podjetja so, da ima storitve, ki so dolgorolne, ekološke, inovativne, kakovostne, varčne ter predvsem varne. Vodilo so številne reference in izkušnje, katere smo si pridobili preko referenc prav tako pa nam veliko veselje in zadovoljstvo predstavljajo stranke, ki so po končanem delu z našimi storitvami zadovoljne.


KEK d.o.o.
KEK d.o.o. je pripravil referenco za področje Talno gretje
27. Jul 2017
Talno gretje © KEK d.o.o.

Talno gretje

Naročniku smo uredili sistem talnega gretja.

zanima me več >
8 ogledov
Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

DIMNIKI
Gradnja dimnika, montažni dimniki, dimnik za plinsko peč, zidanje dimnika, ponudnik dimnikov.

Ponudba
DIMNIŠKE KAPE
Vrtljive dimniške kape, protivetrne dimniške kape , statične dimniške kape, dimniške kape na konus, inox dimniške obrobe, montiranje dimniške kape, ponudnik za dimniške kape.

Ponudba
IR PANELI
IR paneli ogledalo, IR grelne plošče, stropno IR ogrevanje, stensko IR ogrevanje, infrardeče sevalno ogrevanje, dobavitelj IR panelov.

Ponudba
KAMINI
Samostojni kamini na plin, vgradni kamini na drva, samostoječi kamini za pelete, kamini na bioetanol, kamini na topli zrak, kamini na sevanje, kamin za ogrevanje vode.

Ponudba
KERAMIČNI DIMNIKI
Keramični dimniški sistem, pasivni zidani dimnik, dimnik za plinsko ogrevanje, gradnja keramičnega dimnika.

Ponudba
KLIMATSKE NAPRAVE
Klima naprave, priklop klime, servis klime, klasična klimatska naprava, talna klima, prenosna klima.

Ponudba
KOTLI NA BIOMASO
Uplinjevalni kotli na polena, kotli za sekance.

Ponudba
KRUŠNA PEČ
Lončena peč po želji, načrt lončene peči, moderna lončena peč, starinska lončena peč, ogrevanje z lončeno pečjo, masivna lončena peč, lončena peč za klasično hišo.

Ponudba
OGREVANJE
Talno gretje - sistemske plošče, plošče stenskega gretja, zamenjava radiatorja, montaža stropnega gretja, namestitev plinskega kotla, peč za pelete, peč na olje, zanesljiva izvedba talnega gretja, montažer za toplotne črpalke.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
PREZRAČEVANJE
Prezračevanje hiše, prezračevanje z rekuperacijo, prezračevanje s klima napravo, centralna rekuperacija, lokalno prezračevanje.

Ponudba
SANACIJA DIMNIKA
Sanacija dimnika s cevjo, prevrtanje dimnika.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Sončni sistem za ogrevanje vode, kolektorji za ogrevanje vode, solarni paketi, ploščati solarni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, ponudnik solarnih sistemov.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ravni kolektorji, cevni sončni kolektorji za ogrevanje, solarni sistem s kolektorjem, raztezno posodo, hranilnikom toplote in sončno postajo.

Ponudba
STENSKO IN STROPNO GRETJE
Stensko ogrevanje, stensko gretje zidana stena, ogrevanje s vodo v steni, stensko gretje termo trakovi.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Kotlovnica pri novogradnji, obnova kotlovnice, hidravlično uravnoteženje, kotlovnica na biomaso.

Ponudba
TALNO GRETJE
Polaganje cevi talnega gretja, talno gretje na izolaciji, talno gretje na vodo, dopolnilmo talno ogrevanje, talno ogrevanje v spalnicah, talno ogrevanje kopalnice, talno gretje proti zmrzovanju, talno ogrevanje parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Vodovodne inštalacije, inštalacije za kanalizacijo, vodovodna dela, montaža umivalnika, vodovod na novo v hiši, mojster za vodovod. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Grosuplje , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Gasilska cesta 37, 1290 Grosuplje
Ocene
7.7/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo