Prijava v profil

KEK d.o.o., Grosuplje

strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije

Za področje

  Matjaž
  predstavnik podjetja

  Grosuplje, Osrednjeslovenska
  Tel: 0303461...

  Velikost ekipe: 5
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 2000
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Dovolite, da se vam podjetje KEK d.o.o. na kratko predstavi. Smo družinsko podjetje z bogatimi izkušnjami s področja izvedbe praktično vseh strojnih inštalacij. V ponudbi imamo montažo ter zagon topoltne črpalke, vodovodnih inštalacij, solarnih sitemov, sončnih kolektorjev, uredimo talno ter stensko gretje, sanacijo dimnika, montažo plinskih napeljav ter montažo kotlov na biomaso. V kompletu vam tudi uredimo vse kar se tiče ogrevanja in hlajenja ter prezračevanja. Načela podjetja so, da ima storitve, ki so dolgorolne, ekološke, inovativne, kakovostne, varčne ter predvsem varne. Vodilo so številne reference in izkušnje, katere smo si pridobili preko referenc prav tako pa nam veliko veselje in zadovoljstvo predstavljajo stranke, ki so po končanem delu z našimi storitvami zadovoljne.

  Kje in kaj delamo

  INŠTALACIJE

  Dimniki
  Gradnja dimnika, montažni dimniki, dimnik za plinsko peč, zidanje dimnika, ponudnik dimnikov.
  Ponudba
  Dimniške kape
  Vrtljive dimniške kape, protivetrne dimniške kape , statične dimniške kape, dimniške kape na konus, inox dimniške obrobe, montiranje dimniške kape, ponudnik za dimniške kape.
  Ponudba
  IR paneli
  IR paneli ogledalo, IR grelne plošče, stropno IR ogrevanje, stensko IR ogrevanje, infrardeče sevalno ogrevanje, dobavitelj IR panelov.
  Ponudba
  Kamini
  Samostojni kamini na plin, vgradni kamini na drva, samostoječi kamini za pelete, kamini na bioetanol, kamini na topli zrak, kamini na sevanje, kamin za ogrevanje vode.
  Ponudba
  Keramični dimniki
  Keramični dimniški sistem, pasivni zidani dimnik, dimnik za plinsko ogrevanje, gradnja keramičnega dimnika.
  Ponudba
  Klimatske naprave
  Klima naprave, priklop klime, servis klime, klasična klimatska naprava, talna klima, prenosna klima.
  Ponudba
  Krušna peč
  Lončena peč po želji, načrt lončene peči, moderna lončena peč, starinska lončena peč, ogrevanje z lončeno pečjo, masivna lončena peč, lončena peč za klasično hišo.
  Ponudba
  Ogrevanje
  Talno gretje - sistemske plošče, plošče stenskega gretja, zamenjava radiatorja, montaža stropnega gretja, namestitev plinskega kotla, peč za pelete, peč na olje, zanesljiva izvedba talnega gretja, montažer za toplotne črpalke.
  Ponudba
  Peči na drva, peči na pelete
  Uplinjevalni kotli na polena, kotli za sekance.
  Ponudba
  Plinske napeljave
  Prezračevanje
  Prezračevanje hiše, prezračevanje z rekuperacijo, prezračevanje s klima napravo, centralna rekuperacija, lokalno prezračevanje.
  Ponudba
  Sanacija dimnika
  Sanacija dimnika s cevjo, prevrtanje dimnika.
  Ponudba
  Solarni sistemi
  Sončni sistem za ogrevanje vode, kolektorji za ogrevanje vode, solarni paketi, ploščati solarni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, ponudnik solarnih sistemov.
  Ponudba
  Sončni kolektorji
  Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ravni kolektorji, cevni sončni kolektorji za ogrevanje, solarni sistem s kolektorjem, raztezno posodo, hranilnikom toplote in sončno postajo.
  Ponudba
  Stensko in stropno gretje
  Stensko ogrevanje, stensko gretje zidana stena, ogrevanje s vodo v steni, stensko gretje termo trakovi.
  Ponudba
  Strojne inštalacije
  Kotlovnica pri novogradnji, obnova kotlovnice, hidravlično uravnoteženje, kotlovnica na biomaso.
  Ponudba
  Talno gretje
  Polaganje cevi talnega gretja, talno gretje na izolaciji, talno gretje na vodo, dopolnilmo talno ogrevanje, talno ogrevanje v spalnicah, talno ogrevanje kopalnice, talno gretje proti zmrzovanju, talno ogrevanje parket.
  Ponudba
  Toplotna črpalka
  Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.
  Ponudba
  Vodovodar
  Vodovodne inštalacije, inštalacije za kanalizacijo, vodovodna dela, montaža umivalnika, vodovod na novo v hiši, mojster za vodovod. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.
  Ponudba

  V bližini kraja Grosuplje, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije:

  Osrednjeslovenska,
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo