Prijava v profil
ESPLANADA d.o.o.

ESPLANADA D.O.O., ŠENTRUPERT

arhitektura, notranje oblikovanje in urbanizem

in drugje po Sloveniji

Rupert Gole
predstavnik podjetja

Slovenska vas 8, 8232 Šentrupert
Tel: 08 205 ...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2003
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 1.380.000 €

Arhitekturni Studio Esplanada je na trgu že od leta 2005. Delujemo na dolenjskem v Šentrupertu, naše področje arhitekturnega dela, oblikovanja in urbanizma pa je razširjeno na vso Slovenijo in tujino.Ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki, vsak na svojem področju, kar nam omogoča nudenje izdelave celotne projektne dokumentacije. Z vasmi smo vse od unikatne idejne zasnove do pridobitve gradbenega dovoljenja ali pridobitve uporabnega dovoljenja, kadar je to potrebno. Naša usposobljenost nam omogoča izvedbo večjih arhitekturnih in projektantskih projektov.Smo mnenja, da mora arhitektura združevati predvsem kreativnost, hkrati pa funkcionalnost, ki morata ob estetskem prepletu biti tudi ekonomsko sprejemljivi in trajnostni.Ukvarjamo se tako z novogradnjami kot tudi s sanacijami, veliko referenc pa imamo tudi iz področja projektne dokumentacije za energetske sanacije. Gradbena dovoljenja in dokumentacijo smo pridobivali za vrtce, projektirali smo poslovne in industrijske objekte, prav tako pa prevzamemo tudi celotne načrte notranje opreme.

Vinoteka Šturm © ESPLANADA d.o.o.

Vinoteka Šturm

Notranja oprema vinoteke. Uporabljena je bila kombinacija lesa in antracitnih površin. Inteier razgibajo lesena rebra. Celovita notranja oprema lokala...

Wellnes center Pule © ESPLANADA d.o.o.

Wellnes center Pule

Wellnes center Pule je sodobna arhitektura, ki kljub kompaktni formi navdaja s toplino lesene fasade. Projekt za gradbeno dovoljenje, PZI in projekt i...

Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

ARHITEKTI, ARHITEKTURA
Projekt za gradbeno dovoljenje, projekt za izvedbo, projekt za novo hišo, adaptacija hiše, sprememba namembnosti, oblikovanje interierja, tipske hiše, načrt za rušitev hiše, razporeditev prostorov, arhitekturni načrti, projektivno podjetje.

Ponudba
GRADBENO DOVOLJENJE
Vodilna mapa projekta, načrti arhitekture, elaborat požarne varnosti, izjava statika.

Ponudba
NOTRANJE OBLIKOVANJE
Notranja opreme hiše, interier stanovanja, notranja oprema lokala, vizualizacije interierja, barvno svetovanje, postavitev opreme, načrt opreme po meri, popis del za interier.

Ponudba
PZI - PROJEKT ZA IZVEDBO
Vodilna mapa, gradbene konstrukcije, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij.

Ponudba
URBANIZEM
Urbanistično načrtovanje, občinski prostorski načrt, OPPN.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija, Spodnjeposavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Šentrupert , Slovenija in v okolici izvajamo:

Slovenska vas 8, 8232 Šentrupert
Zakaj izbrati ESPLANADA d.o.o.?


9.1
odlična ocena podjetja
18
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Arhitektura, notranje oblikovanje in urbanizem:

Jugovzhodna, Slovenija, Spodnjeposavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo