x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš ELPRIMA GROUP d.o.o.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  ELPRIMA GROUP d.o.o.

  ELPRIMA GROUP D.O.O., LJUBLJANA

  Elektroinštalacije, prenova elektroinštalacije, montaža elektro omaric

  Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,
  odzivnost podjetja

  Klemen
  predstavnik podjetja

  Jamnikarjeva ulica 10, 1000 Ljubljana
  Tel: 051 369 ...

  Velikost ekipe: 6
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 2018
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 180.000 €

  Podjetje ELPRIMA GROUP d.o.o. je uspešno podjetje in ekipa več kot odličnih mojstrov, kateri poskrbijo za izvedbo elektroinštalacijskih del. Podjetje ELPRIMA GROUP d.o.o. za vas strokovno in zanesljivo deluje že od leta 1937, ko je kot prvo podjetje v Ljubljani začelo izvajati elektroinštalacijska ter ostala elektro dela.Vsaki naši cenjeni stranki skozi več desetletij nudimo visoko kvalitetno izvedbo vseh elektroinštalacijskih del za močnostne in signalno-komunikacijske inštalacije ter za energetske objekte. Prav tako izvajamo projektiranje, inženiring ter 24-urno vzdrževanje elektro sistemov. V podjetju verjamemo, da lahko z našimi dobrimi idejami ter profesionalnim odnsom presegamo vaša pričakovanja.


  - elektroinstalacije v novogradnjah- elektroinstalacije v poslovnih in industrijskih objektih- elektroinstalacije v stanovanjskih objektih- napeljava in vzdrževanje električnih instalacij jakega in šibkega toka- napeljava in vzdrževanje računalniških in telefonskih instalacij- izdelava, vzdrževanje in meritve strelovodov- izdelava in montaža električnih razdelilnih omar- adaptacije, renovacije- dobava in montaža svetil in drugega elektroinstalacijskega materiala- vzdrževanje električnih inštalacij- pogodbeno vzdrževanje za podjetja- elektro popravila, hitri servis- intervencijska popravila- priklopi električnih aparatov in bele tehnike- projektiranje, svetovanje, izmere- urejanje dokumentacije- pregled in ureditev varnostne razsvetljave- elektromeritve instalacij in osvetljenosti prostorov- pametne inštalacije- videonadzori- inženiring

  TI
  Timotej L. je podal oceno za ELPRIMA GROUP d.o.o.
  22. May 2019

  Priklop MIKrovent

  + Poklicali so me sami. Pestra izbira terminov. Strokovno podkovani.

  KVALITETA:
  SVETOVANJE:
  CENA:

  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  NAČRTI ELEKTRIČNIH INŠTALACIJ
  Načrt varnostne razsvetljave, izris električne omare, pametna hiša, načrt sončne celice, načrt strelovodne inštalacije, telekomunikacijske inštalacije.

  Ponudba

  INŠTALACIJE

  ALARMNI SISTEMI
  Brezžični alarmni sistemi, zaščita pred vlomom, alarm kompleti, klasični video nadzor, senzorji gibanja.

  Ponudba
  ELEKTRO INŠTALACIJE, ELEKTRIČAR
  Instalacije pri individualni hiši, obnova elektrike, elektrika v stanovanju, mansardne električne inštalacije, grobe inštalacije elektrika, žice za elektriko, montaža štekarji, grobe in fine električne inštalacije, podjetje za elektriko.

  Ponudba
  PAMETNE HIŠE
  Inteligentna hiša, načrtovanje pametne hiše, KNX pametne inštalacije, pregled pametne inštalacije, inteligentni sistem ogrevanja, pametna svetila.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Jamnikarjeva ulica 10, 1000 Ljubljana
  vse ocene
  Zakaj izbrati ELPRIMA GROUP d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Elektroinštalacije, prenova elektroinštalacije, montaža elektro omaric:

  Osrednjeslovenska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo