Prijava v profil
Bomatik Boris Bodiroža s.p.

BOMATIK BORIS BODIROŽA S.P., VIPAVA

kovinske konstrukcije, ograje

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Boris Bodiroža
predstavnik podjetja

Bevkova ulica 16, 5271 Vipava
Tel: 040 799...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1995
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

NEMOGOČE NAREDIMO TAKOJ,NA ČUDEŽE BOSTE MORALI MALO POČAKATI


V 25. letih obstoja se je podjetje neprestano razvijalo in prilagajalo trgu na področju kovinarskih zaključnih del v gradbeništvu. Izvajamo: Ključavničarstvo; Kovinski izdelki in oprema; Stavbno pohištvo; Gradbeništvo

O podjetju

Pri izdelavi uporabljamo železo, inox, aluminij, pa tudi kakšen kos lesa se najde. Konstrukcije, za hale in nadstreške ter njihovo prekrivanje s paneli in polikarbonatom, ograje, stopnišča, razna okna in vrata ter rešetke so stalen asortiman, velikokrat pa smo izdelovali tudi razne unikatne izdelke – vse po željah strank. Stalen stik s strankami in firmami na eni strani in arhitekti in projektanti na drugi strani je odličen pokazatelj želja in potreb,ki se pojavljajo v vsakdanjem življenju ter stalen stik z razvojem novih materialov in tehnologij.

Dejavnosti

Poleg razreza in krivljenja pločevine s klasičnim in CNC krivilnim strojem, vrtanja , rezkanja in struženja imamo možnosti večine vrst varjenja. Prevoz in montažo lahko izvedemo z lastnim kamionskim dvigalom.

Celotna izvedba

ki nam omogočajo izvedbo tudi zahtevnejših projektov od faze pridobivanja dovoljenj, izdelave projektov do same izvedbe. Stalen napredek in razvoj podjetja smo letos nadgradili s preselitvijo v nove proizvodne prostore, kjer bodo pogoji za delo še boljši in s tem bomo lažje ustregli Vašim željam, pa naj bodo še tako nenavadne.

Izvajanje projektov

Naše dejavnosti so kovinski nadstreški, nadstreški, konstrukcije za hale, mostovi, kovinske ograje, inox ograje, alu ograje, steklene ograje, alu konstrukcije. Dejavnosti izvajamo v krajih: Vipava, Sežana, Nova Gorica, Postojna, Koper, Izola, Piran, Ankaran, Ajdovščina, Iirska Bistrica.

Bomatik Boris Bodiroža s.p.
Bomatik Boris Bodiroža s.p. je pripravil referenco za področje
11. Jul 2013
Hiša, nadstrešek, fasada, veranda © Bomatik Boris Bodiroža s.p.

Hiša, nadstrešek, fasada, veranda

Izvedba fasadnega elementa, kovinske verande, kovinski balkon in kovinski nadstrešek sta izdelana iz jeklene konstrukcije, Primorska, Goriška, okolica...

zanima me več >
154 ogledov
Bomatik Boris Bodiroža s.p.
Bomatik Boris Bodiroža s.p. je pripravil referenco za področje
11. Jul 2013
Inox ograja, kovinska ograja © Bomatik Boris Bodiroža s.p.

Inox ograja, kovinska ograja

Inox ograja zahtevnejše izvedbe zaradi ukrivljenih ročajev, ki sledijo oblikovanju plošče.

zanima me več >
82 ogledov
Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

KOVANE OGRAJE
Umetniško kovaštvo, kovana držala za dežnike, moderne kovane ograje, kovane mreže na oknih, kovana dvoriščna vrata, ovana postelja.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Notranje kovinske ograje, košare s kamni, ograje iz perforirane pločevine, cevne ograje, sodobne ograje, ograje klasični stil, ograje podeželski stil, ograje dvorišča, ograje za balkon, ograje za stopnice, ponudnik ograj.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, kovinske stopnice od zunaj, ravne kovinske stopnice, stopnice na L, U kovinske stopnice, stopnice z eno ramo, dvoramne kovinske stopnice, kovinske stopnice v krogu, stopnice v steni, strokovnjak za kovinske stopnice.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Vipava , Goriška in v okolici izvajamo:

Bevkova ulica 16, 5271 Vipava
Ocene
8.5/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati Bomatik Boris Bodiroža s.p.?


8.5
odlična ocena podjetja
25
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Kovinske konstrukcije, ograje:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo