Prijava v profil

ALES VELIKONJA S.P.

ALES VELIKONJA S.P., NOVO MESTO

Priprava dvorisc in asfaltiranje,manjsi izkopi,hisne cistilne naprave izkop dobava in montaza,urejanje okolice.

in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Ales
predstavnik podjetja

Krka 56, 8000 Novo mesto
Tel: 0414221...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2012
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Ukvarjamo se vecinoma z prenovo dvorisc urejanjem okolice,postavitev cistilih naprav,manjsi izkopi,uporni zidovi,drenaze.Nase izkusnje na podrocju gradbenistva segajo od leta 2000 do danes ,zato mislim da smo vredni zaupanja.

Ocene
9.9/10
vse ocene
Dvorisce © Ales Velikonja s.p.

Dvorisce

Rusitev skarpe in razsiritev dvorisca,tamponiranje in asfalt.

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

ZEMELJSKA DELA
Gradbena jama za temelje, izkop terena, planiranje terena, nasipavanje tampona, nasipavanje zemlje, ugodni izkopi, podjetje za izkope.

Ponudba
ASFALTIRANJE
Ročno asvaltiranje, Asfaltiranje dvoslojnega asfalta, asfaltno dvorišče, izdelava pločnika, utrjevanje terena za asfalt, popravilo lukenj v asfaltu, izdelava mulde, asfaltiranje dvorišča z dovozom, asfalterstvo.

Ponudba
BAZENI
Jacuzzi, zunanji bazen, zidani bazeni, bazeni iz stiropornih zidakov in PVC folije, tipski bazeni, bazenske strehe, bazenski rolo, ploščice za bazen, ekološki bazen, gradnja zunanjih in notranjih bazenov, specialisti za bazene.

Ponudba
GRADNJA CEST
Pesek za dvorišče, pločnik, kanalete za meteorno vodo, lovilec olja, gradbeno dovoljenje za cesto, asfaltiranje ceste, cestno podjetje.

Ponudba
IZDELAVA KOMUNALNIH PRIKLJUCKOV
Jašek za vodo, praznjenje greznice, polaganje kanalizacijskih cevi, priklop na kanalizacijsko omrežje, izvajalec za komunalne priključke.

Ponudba
MALE ČISTILNE NAPRAVE
Male komunalne čistilne naprave, biološke čistilne naprave, čistilna naprava z rastlinami, biološke greznice, praznenje greznice, filter za deževnico, montaža čistilne naprave, podjetje za čistilne naprave.

Ponudba
NIZKE GRADNJE
Izvedba dovoza k hiši, urejanje dvorišča, priklop na javni vodovod, komunalna infrastruktura, gradnja greznice, drenaža okrog hiše, ureditev škarp, zunanja ureditev hiše, podjetje za nizke gradnje.

Ponudba
PODIRANJE DREVES
Dela na višini, barvanje na višini, čiščenje fasade, obnove in sanacije na višini, obrezovanje dreves, montaža anten, odkup hlodovine, podiranje drevja, izkušeno gozdarstvo.

Ponudba
TLAKOVANJE
Prenova tlakovanega dvorišča, polaganje tlakovcev na parkirišču, tlakovanje s tlakovci na pločniku, postavljanje robnikov, tlakovanje s kockami, tlakovanje iz drevesnih debel, nasutje za polaganje tlakovcev, polaganje tlakovcev za dvorišče, mojster za polaganje tlakovcev.

Ponudba
UREJANJE OKOLICE
Košnja zelenice, rezanje žive meje, okopavanje zemlje, polaganje nove trave, oblikovanje skalnjaka, zasaditev rož, kvalitetna ureditev okolice in dvorišča, podjetje za krajinsko arhitekturo.

Ponudba
ZBIRALNIK DEŽEVNICE
Nadzemni zbiralnik deževnice, zakopani rezervar za deževnico, črpalka za deževnico, sistem za zbiranje deževnice, izkop drenaže, montaža cisterne za deževnico, gradbeno podjetje za vodne rezervoarje.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Novo mesto , Slovenija in v okolici izvajamo:

) { ?>
Krka 56, 8000 Novo mesto
Zakaj izbrati Ales Velikonja s.p.?


9.9
odlična ocena podjetja
9
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Priprava dvorisc in asfaltiranje,manjsi izkopi,hisne cistilne naprave izkop dobava in montaza,urejanje okolice.:

Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo