Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš ALEŠ ŠKERJANC S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


ALEŠ ŠKERJANC S.P.

ALEŠ ŠKERJANC S.P., KRIŽE

strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,

Aleš
predstavnik podjetja

Žiganja vas 70, 4294 Križe
Tel: 041 941 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2002
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Več kot desetletje se v našem podjetju, ALEŠ ŠKERJANEC S.P. po celi Sloveniji ukvarjamo z izvedbo del s področja strojnih inštalacij. Izvedemo številna dela, kot so: vodovodne inštalacije, ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, prenove kopalnic, opravimo pa tudi manjša popravila. Kot omenjeno, prevzemamo tudi adaptacije kopalnic, pri tem pa po svojih najboljših močeh sledimo trendom, ki iz leta v leto zahtevajo več inovativnosti. Montiramo sanitarno opremo, kot so wc, umivalniki, kopalne kadi itd. Pri našem delu uporabljamo le najkakovostnejše materiale in priznane znamke. Pokličite nas cenjene stranke in z veseljem vam pomagamo.


MA
Marko S. je podal oceno za ALEŠ ŠKERJANC S.P.
18. May 2018

Prenova kopalnice

+ Pohvala od svetovanja do končne izvedbe. Priporočam!

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:

Prenova kopalnice

Križe, Gorenjska

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA KOPALNICE
Prenova celotne kopalnice, prenova WCja, prenovitev sanitarij, načrt prenove kopalnice, hitra prenova vaše kopalnice, specialisti za prenovo kopalnice.

Ponudba

INŠTALACIJE

INOX DIMNIKI
Nerjaveči dimniki, inox dimniki z izolacijo, enoslojni inox dimniki, inox dimnik pri novi hiši, adaptacija starega dimnika z inox, montažer inox dimnikov.

Ponudba
KLIMATSKE NAPRAVE
Klima naprava za dom, štart klime, servis klimatske naprave, klasična klima, talna klima na tleh, prenosna klima.

Ponudba
KOTLI NA BIOMASO
Peči za ogrevanje na drva, kotli za sekance.

Ponudba
OGREVANJE
Polaganje cevi talnega gretja, stensko gretje, premik radiatorja, gretje na stropu, vgradnja plinskega kotla, vgradnja peči na pelete, kotli na kurilno olje, zanesljiva izvedba talnega gretja, podjetje za ogrevanje.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
PREZRAČEVANJE
Prezračevanje pri prenovi hiše, prezračevanje z rekuperacijo, klima naprava z možnostjo prezračevanja, centralno prezračevanje hiše, prezračevanje posameznih prostorov.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Solarni sistem za ogrevanje vode, sistem s sončnimi kolektorji, kompletni solarni sistem, klasični sončni kolektorji, samostojni sončni kolektorji, ponudnik za sončne kolektorje.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Sončni kolektorji za ogrevanje sanitarne vode, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni sončni kolektorji za ogrevanje, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Nova kotlovnica, sanacija kotlovnice, delilniki ogrevanja, kotlovnica toplotna črpalka.

Ponudba
TALNO GRETJE
Montaža talnega gretja, talno gretje na izolaciji, talno gretje na vodo, talno gretje s trakovi, talno ogrevanje v spalnicah, talno ogrevanje kopalnice, talno gretje proti zmrzovanju, talno ogrevanje parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Vodovod pri hiši, kanalizacija WC, vodovodarska dela, montaža WC školjke, kakovosten razvod vodovoda, vodovodarski izvajalec. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Križe , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Žiganja vas 70, 4294 Križe
Ocene
9.2/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati ALEŠ ŠKERJANC S.P.?


9.2
odlična ocena podjetja
17
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo