Za področje
    Vila
    Vila
    Vila
    Vila
    Vila
    Vila © AAB Arhitektura d.o.o.
    x

    Vila, Mirna


    Shrani sliko

    Nekoč tipična slovenska hiša, dom za tri generacije, zdaj ogromen zalogaj prazne nepremičnine. 320 kvadratnih metrov se razprostira skozi tri nadstropja, z 800 dodatnih m2 okoli hiše – ravno dovolj prostora za skromen olimpijski bazen in prostor za postavitev standardnega žara.
    Žena in mož sta se odločila, da si bosta ustvarila absolutno spektakularno novo gnezdo s posebnim prostorom za zabave, ki se na najnižjem nivoju odpre na zeleno preddverje in omogoča, da se ogromen zasebni vrt poveže z notranjostjo ter diha kot celota.

    Eno nadstropje nad vrtom je zasebnost hiše prekinjena s povezavo z ulico, zato tu vhod varuje kulisa iz puščave. Fontana v duhu Feng-Shui teče neposredno s strehe garaže in ustvarja mirno okolje za mimoidoče.

    Dva velika marmorna zidova s svojo reprezentančnostjo in ​​monumentalnostjo hiši zagotavljata stabilnost in varnost. Za eno od marmornatih sten se skriva graciozen vhod v hišo s prehodi bodisi v bivalni del hiše bodisi naravnost do dvigala, če želite takoj oditi en nivo nižjo na zabavo, ali pa nivo višje, v svojo zasebno delovno sobo. Najvišje nadstropje pa ni le prostor za študij in knjižnico, ampak v sebi skriva tudi eno najboljših zasebnih kinodvoran na Dolenjskem. Na vzhodni strani kinodvorane pa leži razkošna spalnica. Popolen jutranji pozdrav soncu po dobrem Netflixovem večeru.

    Sodobna postavitev pohištva in notranje opreme je obogatena s kančkom sodobne umetnosti in kosi umentin iz strankine zasebne zbirke.


    Všeč mi je
    Drugi podatki

    Lokacija: Mirna
    Izvajalec: AAB Arhitektura d.o.o.
    Objava: Jan.2020
    Član mojmojster.net od: Jun.2019

    Več naših referenc
    Poletna kuhinja
    Pisarniški prostor
    Prenova Restavracije v centru Ljubljane
    Novogradnja, Zimska Koča
    Vila
    Prenova in širitev stanovanjske hiše
    Stanovanje
    Poslovalnice NLB
    Celostna grafična podoba podjetja
    Prenova in adaptacija stanovanja 70 m2
    Notranje oblikovanje stanovanja 70 m2
    Notranje oblikovanje stanovanja 6 m2
    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane