Prijava v profil
MN OGRAJE, MN Grup d.o.o.

MN OGRAJE, MN GRUP D.O.O., RADOMLJE

kovinske alu in inox ograje

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Matej Narat
predstavnik podjetja

Brezovica 1, 1235 Radomlje
Tel: 040 634...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2012
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 650.000 €

Stremimo k temu, da se čim bolj približamo Vašim osebnim željam, zato izdelujemo za Vas unikatne ograjne sisteme. Omogočimo vam prosto izbiro števila horizontalnih ter vertikalnih prečk, ograjo lahko poljubno kombinirate z steklom idr.

PREDNOSTI:-Najkvalitetnejše ALU-INOX ograje na tržišču-Brezplačna izmera in ponudba po celotni Sloveniji-15 letna garancija na material-Izučen profesionalen kader-Individualno svetovanje-Zaupanja vredno družinsko podjetje-AAA bonitetna ocenaODLOČITE SE ZA NAS:-Od idejne zasnove do izvedbe -Največja izbira ograj na enem mestu-Ekskluzivni uvoznik ALU ograjnega asortimenta-Moderne in trajne ograje & nadstreški-Prvi v Sloveniji z ALU-INOX ograjnim sistemom-Referenčni objekti se nahajajo po celotni Sloveniji, ter tudi v Nemčiji, Avstriji, Luksemburgu, Švici, Hrvaškem…-Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje na področju proizvodnje kovinskih ograj.POPOLNOMA se prilagodimo željam naših strank. Po naročilu izdelamo kovinske in steklene izdelke vseh vrst. Nudimo Vam:-Možnost plačila na obroke-Popusti za mlade družine in upokojence-Uredimo hitri kredit, bančno garancijo-MN-Ograje je sinonim za ALU-INOX ograje.Zahvaljujemo se Vam za zaupanje. Ekipa MN OGRAJE

O nas

Podjetje M&N temelji predvsem na ponujanju proizvodov in storitev za polepšanje vašega interierja in eksterierja hiše. S pomočjo našega krajinskega arhitekta Vam lahko ponudimo celostno storitev za polepšanje vaše okolice ali pa pripravimo samo posamezne dele storitev oz. proizvodov. Več o tem si preberite na www.m–n.net.

Dejavnosti

ki so primerni za stanovanjske hiše in poslovne objekte. Pri novogradnjah ali adaptacijah se projektanti, investitorji ter posamezniki odločajo za materiale, ki so večni, ne potrebujejo vzdrževanja in imajo moderen izgled. Naše notranje ter zunanje ograje so primerne za postavitev balkonov ali teras, notranjih ter zunanjih stopnišč, ob bazenih in okolici hiše ter za vse poslovne objekte iz varnostnih ter vizualnih razlogov. Stremimo k temu, da se čim bolj približamo Vašim osebnim željam, zato izdelujemo za Vas tudi unikatne ograjne sisteme, saj lahko sami izbirate število horizontalnih ter vertikalnih prečk, kombinirate ograjo z lesenimi elementi, steklom, pvc steklom ipd.

Projekti

Izvajamo manjše in srednje projekte, odvisno od metraže za vaš dom, novogradnje in adaptacije ter za srednje velike večstanovanjske projekte po vsej Sloveniji, Hrvaški, Avstriji, Nemčiji in Luksemburgu.

Ocene
10/10
vse ocene
INOX steklena ograja © MN OGRAJE, MN Grup d.o.o.

INOX steklena ograja

Sodobna izvedba ograje s peskanim steklom, INOX stebrički, ki se podajo z sodobno arhitekturno izvedbo enodružinske hiše.

Steklena ograja © MN OGRAJE, MN Grup d.o.o.

Steklena ograja

Steklena ograja, INOX stebrički, moderna izvedba za galerijo v notranjosti hiše.

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

STEKLENE OGRAJE
Steklene ograje notranjost, steklene ograje zunanjost, varnostno steklo, steklena ograja terasa, steklena ograja konstrukcija, steklena ograja vitraž, samostoječe steklene ograje, steklene ograje s točkovnimi pritrdili, stekleni nadstrešek

Ponudba

KOVINARSKA DELA

INOX OGRAJE
balkonske inox ograje, stopniščne inox ograje, notranje ograje, zunanje ograje, alu ograje, alu inox ograje, inox konstrukcije, inox nadstrešek.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
balkonske alu inox ograje, stopniščne alu inox ograje, notranje alu inox ograje, zunanje alu inox ograje, železne ograje, prašno barvane ograje, aluminijaste ograje.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Radomlje , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Brezovica 1, 1235 Radomlje
Zakaj izbrati MN OGRAJE, MN Grup d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
8
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Kovinske alu in inox ograje:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,