Pozdravljeni,

potrebujemo prenovo kanalizacije zaradi podora cevi v pritličju. Potreben bo cca 6 tm izkopa - 2 m od glavnega kanala in 4 m z druge strani.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Spoštovani!

Potrebujem sanacijo balkona, velikosti 2,40 x 6,10 m, ki je načet na čelni strani, zaradi česar zamaka v verando, ki se nahaja pod njim.
Zanima me, kaj je potrebno narediti: postopki, materiali, potreben čas in cena.
Hvala.

Lp

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Imamo neizdelan balkon v dolžini 4 m. Želeli bi zid iz. Siporeks a-ytonga cca na vsaki strani 1,5 m. Tako, da lahko damo potem inox ograjo in balkon je potrebno malo ometati.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Betoniranje enega dela podkletene terase cca 24 m2, ker se je betonska plošča, ki je fiksirana na ploščo hiše povesila in jo bomo podrli. Ter estrih po celotni terasi cca 70 m2.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni,
za povečanje obstoječe terase bi rabili naslednja dela:

- Rušenje siporex ograje višine 1,1m, dolžine 3,25m in 1,4m, debeline 15cm.

- Izdelavo plošče (4m2) med hišo in teraso, ki je odmaknjega 1,2m od hiše. Plošča je dolžine 3,3m in širine 1,2m.

- Na koncu plošče potrebno nazidati "ograjo" višine ca. 1,1m, dolžine 1,2m debeline 20cm (Siporex).

- Ob vhodu v hišo na ploščo potrebno nazidati 3 stopnice dolžine 1,1m, 1,3 in 1,6m v smeri desno od vhodnih vrat.

- Nazadnje pa celo ploščo in stopnice obleči v zelen kamen (ca.6m2) kot je razvidno na slikah.

Za ponudbe hvala vnaprej!

LP

priložnost:
termin:
Takoj

V starejši hiši želimo sanirati hidro ter toplotno izolirati teraso. Odstraniti obstoječe ploščice (položiti nove), ter ograjo in namesto te postaviti zidano ograjo cca 8 x 2 x 3.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Potrebujemo izkop za prizidek k hiši. Velikost prizidka 7 x 5 m na višini cca 1 m od tal. Izkop bo globok cca 1.5 m, da se poravna s kletjo. Pozidava od kleti do plate in nato plata cca 7 x 5 m.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Pozdravljeni,

potrebna je dobava in vgradnja betona C 25/30 16 mm - AB etažna plošča debeline 18 cm - 25 m3,
dobava in montaža armature in mrež 2300 kg,
opaž s podpiranjem in razopaženjem - 136 m2.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Obstoječa starinska vrata s pripadajočimi okvirji bi zamaknili za cca 50 cm, pri tem bi obdržali prvotne okvirje in vrata dimenzije 1 x 2 m.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni

Sedaj imam ob hiši teraso s tlakovci in ograjeno z lesom. Sedaj bi bilo potrebno les odstraniti in namesto lesa zazidati 3-4 vrste opeke v dolžini 4 metre. Odpadni material bi bilo potrebno odpeljati in pripeljati vrtno zemljo, ker bomo namesto terase imeli vrt.

Lep pozdrav

priložnost:
termin:
Takoj

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izdelavo izkopa in betoniranja za betonsko bazen, dimenzije: 8 m dolg, 4 m širok, 1,5 m visok (32 m2). Za nadaljnja dela izvajalca že imam.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

K obstoječi stanovanjski zgradbi se zgradi prizidek max. dim. 1,6m x 6,5m + zunanje stopnice max. dim. 4,6m x 3,7m. V pritličju bo shramba, v nadstropju pa vhod (vetrolov) v objekt + razširitev bivalnih prostorov. Streha bo dvokapna, naklon enak obstoječemu objektu. Konstrukcija objekta bo iz opečnih zidakov, streha betonska, kritina opečna.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Radi bi razširili parkirišče pred garažo. Potrebno je narediti betonsko ploščo, ki bi se v eni točki naslonila na podporni steber s tremi točkami pa na obstoječ objekt.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni,

potrebujem betoniranje stopnišča cca 30-40 tm v zgornje nadstropje, ter betoniranje plate za zimski vrt 25 m2 - dvojna plata.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Pozdravljeni,

pišem vam glede prezidave / adaptacije. V letošnjem letu želimo namreč dograditi prizidek k obstoječi vrstni hiši. K stari, osnovni hiši iz leta 1928 je bil cca leta 1970 že dograjen prizidek, katerega treba porušit in narediti na novo - ga razširiti čez celotno širino hiše.

V prilogi pošiljam popis potrebnih gradbenih del in skico načrta - izgled trenutne situacije in želene nove oblike.

Gradbeno dovoljenje je izdano.

Prosim za ponudbo gradbenih del iz priloženega popisa.

Hvala in lp

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca, ki mi bo prizidal zunanji vhod v mansardo in sezidal teraso, kjer bo spodaj še garaža in nato vlil ploščo (terasa). Pozidati bi mi moral še obstoječi notranji vhod v mansardo, kateri bo potem po načrtu zaprt (pozidan). Naknadno bi mi moral vliti tudi strojne tlake/estrih.

V priponki se nahajajo načrti s popisi.

Hvala in lep pozdrav!

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni,

potrebujemo izvedbo gradbeno rušilnih del za stanovanjsko hišo. Adaptirajo se vse tri etaže. Popis del je v prilogi.

LP

priložnost:
termin:
Več kot 3 mesece

Potrebujemo:

-dodatno podbetoniranje v kleti ter konstrukcijsko injektiranje stka betona s peto temelja ca. 50m
- speljati vode iz drenaže in deformiranega tlaka v stari vodnjak (dvorišče 100m2)
-sanacija korodiranih območji jeklenih traverz v kleti, čiščenje, ocena statike, sanacija
- po celotnem obodu na novo izvedba drenaže globina do dna temeljev dolžina 50m (polovica podkleteno) s finalnim zaključnim pohodnim tlakom naklon stran od objekta
-navpični stik temelja s terenom po predhodnem čiščenju, izravnavi, izvedenem fugiranju stikov med kamnitim gradivom in hidrofobno malto obloži z gumbastim PE drenažnim trakom in slojem toplotne izolacije
- po sistematičnem injektiranju obodnih zidov v nivoju terena v višini 1 m z hidrofobno injekcijsko maso se izvede penetracija zveznega sloja zidovja v višini tlaka pritličja z raztopino silikonatov (kemijska hidrofobna bariera)

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

V obstoječi hiši prenavljamo mansardo, ki je bolj ali manj v surovem stanju (so okna ni pa notranjih sten). Iščemo izvajalca za naslednja dela:
- zazidava balkona (5x2m)
- ureditev odprtine za balkonska vrata (+ betonska preklada) . Trenutno je na tem mestu stena in odprtina za okno
- zaradi majhnega dvignjenega delčka (sredi dnevne sobe) se bodo dvignila tla (za 15cm) v površini cca. 35m2..za omenjeno iščemo kar se da racionalno rešitev.

Skice, načrte in fotografije pošljem naknadno samo resnim kandidatom.

LP

priložnost:
termin:
Več kot 3 mesece

Pozdravljeni.

Potrebujem izdelati 80 tekočih metrov venca na 150 let stari hiši.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Gre za balkone na stanovanjski hiši. Hiša ima balkone v dveh nadstropjih poleg tega pa bi pozidal tudi stopnice do prvega nadstropja. Mere zgornjih dveh balkonov so naslednje; mera manjšega je 103 x 145 cm, mera večjega-L balkona pa je 975 x 1145 cm, širina tega balkona pa je 92 cm. Za prej navedene balkone (zgornje balkone) bi uporabil siporeks debeline 5 cm. Mere spodnjega balkona s teraso pa so; mera balkona je 385 x 106 cm, ki je nato povezan s teraso mer 495 x 485 cm. Spodaj bi zidal s siporeksom debeline 10 cm, s tem da bi 5 cm siporeksa gledalo preko terase, na balkonu pa bi bil siporeks poravnan. Višina pozidave bi bila pri vseh balkonih 125 cm. Mera podesta stopnic je 103 x 165 cm. Pozidal bi jih na višino 120 cm, s siporeksom debeline 10 cm. poleg tega pa me zanima še zaključna plošča iz kamna. Zaključni sloj pa bi imel v barvi fasade.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Potrebujem zidano garažo 50 m2, z izkopom na ravnem nasutju, ena stranica škarpa 1,5 m visoka, garaža višine 3,5 m. Betonski zidaki in stebri ter plošča, po izvedenih inštalacijah tudi notranji ometi, tlaki in fasada.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece
AN
Andrej G.
aktualno
15.03.19

Pozdravljeni,

potrebujemo podložni beton, izolacijo za temeljno ploščo, betoniranje zidov in podpornih stebrov, izgradnja nosilnih zidov. Postavitev odvodnih cevi. Več v prilogi.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Želim ponudbo za pozidavo kletnih prostorov. Se pravi izkop - delno že izveden, temelji, plošča, pozidava kleti z betonskimi zidaki, prva plošča, hidroizolacija, izolacija, svetlobni jaški na okenskim odprtinami in zasutje kleti. Klet bo v celoti v zemlji.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni,
garažni prostor spreminjam v kuhinjo in dnevni prostor. Potrebujem izvajalca, ki bi odprtino od garažnih vrat zazidal (v odprtino se bo vgradilo okno in vrata). Garaža je sedaj dejansko na tleh oz na betonu, brez tlakov. Potrebna je tudi izolacija in fasada.

Prosim za povratne info na mojmojster.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

K stanovanjski hiši osnovnih tlorisnih dimenzij 13,45 m x 8,39 m se drži veranda/vhod, dim 4.2 m x 1,2 m. nad verando je balkon. Potrebno bi bilo odstraniti verando/vhod in na tem mestu je predvidena gradnja prizidka osnovnih tlorisnih dimenzij 5,5 m x 5,2 m. V pritličju prizidava stanovanjske stavbe bo zunanje pokrito stopnišče in veranda/vhod. V mansardi bo ena soba, hodnik in terasa/balkon. Gradbeno dovoljenje je tik pred izdajo. Predviden začetek del je 20 april 2019.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece
BO
Boštjan K.
aktualno
12.03.19

Pozdravljeni,

potrebujem gradnjo prizidka, v prilogi je dodan popis del.
Za več informacij sem dosegljiv na telefon.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem:

- izkop zemlje do 80 cm 7-ih stebrov debeline okoli 50 cm in višine 150 cm (+ 80 cm v zemlji),
- armatura,
- beton,
- kompletni material (beton, armatura),
- gradbeni stroji.

LP

priložnost:
termin:
Takoj

Pozdravljeni.

Potrebna je izvedba gradbenih del za betonski bazen v mesecu marcu ali aprilu.

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Predračun za betoniranje pasovnih temeljev in plošče (izhajajoč iz priloge). Zaradi mokrega (močvirnatega površja) je ideja, da se prvotno betonirajo AB pasovni temelji, vključno z AB ploščo (model modre barve). Zasnova prvega dela je lahko bolj groba.

Po prvem betoniranju bi na površini poskrbeli za vse potrebne inštalacije, katere nameravamo skriti s prekrivno ploščo (model zelene barve), višine 10 cm (fina zasnova za končno pohodno površino).

LP

priložnost:
termin:
1-3 mesece

Dostop do več tisoč projektov

Brezplačno se registrirajte in preizkusite sistem MojMojster


BREZPLAČNO VPIŠI PODJETJE
SLOVENIA, HQ
SLOVENIA, HQ
MOJMOJSTER.NET

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

00386 40 145 800

AUSTRIA
AUSTRIA
DAIBAU.AT

Hilmteichstraße 21
8010 Graz

0043 664 1993547

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

KONTAKTI

Povpraševanja: 051 216 651
Podjetja: 040 145 800

REGIONALNE STRANI

www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.at
www.daibau.rs
www.daibau.com
© 2019 Eforma d.o.o., vse pravice pridržane