Prijava v profil

Sokpro, projektiranje, gradbeništvo in svetovanje d. o. o., Gorišnica

Arhitekt, projektant, načrtovanje

in drugje po Sloveniji
Za področje

  Silvo Sok
  predstavnik podjetja

  Gorišnica , Podravska
  Tel: 041 487...

  Velikost ekipe: 26
  Projekti: manjši, srednji in veliki
  Ustanovitev: 2010
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Projektiranje vseh vrst objektov z vključeno optimizacijo projektov za najboljši izkoristek prostorov. V našem projektivnem biroju Vas bomo oskrbeli z vso dokumentacijo in informacijami, ki jih potrebujete. Naše storitve obsegajo načrtovanje, projektiranje in tehnično svetovanje, arhitekturo, inženiring,… Specializirani smo prav na področju tako montažne kot klasične nizko energijske in pasivne gradnje.Arhitektura obsega objekte oz. stavbe visokih gradenj, načrtujemo javne objekte (poslovne stavbe, šole, vrtci, počitniški objekti, industrijski objekti ) in stanovanjske objekte (blok, stanovanjska hiša, vikend, brunarica, vinska klet, apartma, stanovanjska hiša z bazenom, stanovanje, vrstna hiša, lesena hiša, dvojček, hiša z zimskim vrtom, ekološka gradnja, terasasta hiša, atrijska hiša, mestna hiša, energetsko varčna gradnja, avtohtona arhitektura, sanacija starih hiš, spomeniško varstvena zaščita).

  Začetki družinskega podjetja Žiher segajo v leto 1983. Posledica pravilnih odločitev je rast in razvoj podjetja, ki se danes poleg osnovnih dejavnosti uspešno ukvarja s projektiranjem in gradnjo hiš na ključ.Poleg naše osnovne lokacije v Moškanjcih pri Ptuju smo v mesecu novembru 2011 v Ljubljani za naše stranke odprli Žiher studio, kjer strankam nudimo svetovanje od projekta do končnih detajlov na hiši, vse z namenom, da se stranki približamo in da bo na koncu odločitev ustrezna in pravilna.V projektivnem biroju deluje mlada in zagnana ekipa z vizijo postati najbolj prepoznavno podjetje za projektiranje modernih in optimiziranih hiš na področju Slovenije in južne Avstrije.

  Ocene

  1 ocen
  10/10
  vse ocene
  Kje in kaj delamo

  PROJEKTIRANJE

  3d vizualizacija, renderji
  Vizualizacije, rendering, 3D model, animirani film, 3D skice, realistična predstavitev, montaža 3D hiše na fotografijo.
  Ponudba
  Arhitekti, arhitektura
  Gradbeno dovoljenje, projekt za gradnjo, projekt za novogradnjo, dozidava hiše, projekt za tehnični pregled, notranji dizajn, tipski projekti, rušitveni načrt, razporeditev prostorov, arhitekturni načrti, projektant.
  Ponudba
  Gradbeno dovoljenje
  Vodilna mapa, arhitektura hiše, elaborat gradbene fizike, izjava statika.
  Ponudba
  Notranje oblikovanje
  Prenova doma, notranji interier stanovanja, notranji interier lokala, vizualizacije notranje opreme, študija barv interierja, postavitev opreme, načrt pohištva, popis del za interier, vizualizacije prenove, oblikovanje interiera, biro za notranje oblikovanje.
  Ponudba
  Projektiranje, projektant
  Organizacija projektiranja, vodilna mapa, izvedbeni projekt, projekt za izvedbo, prenova hiše.
  Ponudba

  V bližini kraja Gorišnica , Podravska in v okolici izvajamo:

  Gorišnica , Podravska
  Zakaj izbrati Sokpro, projektiranje, gradbeništvo in svetovanje d. o. o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  12
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Arhitekt, projektant, načrtovanje :

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo