Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Zaključna gradbena dela Milan Gvojić s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


ZAKLJUČNA GRADBENA DELA MILAN GVOJIĆ S.P.

ZAKLJUČNA GRADBENA DELA MILAN GVOJIĆ S.P., ŽIRI

dobava in polaganje kamna

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, in drugje po Sloveniji

Milan Gvojić
predstavnik podjetja

Triglavska ulica 12, 4226 Žiri
Tel: 041 607 ...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2009
Okvirni prihodki 2015: 60.000 €

Zaključna gradbena dela Milan Gvojić s.p. na trgu uspešno deluje že od leta 2011. Podjetje se ukvarja predvsem s polaganjem kamna in kamnitih oblog vseh vrst, kot so marmor, granit, porfido, pohorski lomljenec in podobno. Kontaktirajte in pomagali vam dobo poiskati najboljšo rešitev za vas.


Kamnoseštvo

Žiri, Gorenjska

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

KAMNOSEŠTVO
Okenske police iz kamna, oblačenje stopnic v kamen, kuhinjski pult iz kamna, kamnite plošče, kamniti nagrobniki, granit, kamnoseštvo, izvajalec za kamnoseštvo.

Ponudba
POLAGANJE KAMNA
Polaganje pohorskega lomljenca, polaganje okrasnega kamna, stopnice iz kamna, polaganje kamna na škarpo, tlakovanje z naravnim kamnom, zidar za polaganje kamna.

Ponudba
TERACERSTVO
Betonski izdelki, barva za beton, izdelava krtačenega betona, teraco stopnice, izvedba vidnega betona, profesionalno teracerstvo.

Ponudba
TLAKOVANJE
Ureditev dvorišča s tlakovanjem, tlakovanje parkirišča, tlakovanje s tlakovci na pločniku, robniki na dvorišču, tlakovanje s kockami, tlakovanje iz drevesnih debel, nasutje za tlakovanje, polaganje tlakovcev za dvorišče, podjetje za polaganje tlakovcev.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Žiri , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Triglavska ulica 12, 4226 Žiri
vse ocene
Kje in kaj delamo

Dobava in polaganje kamna:

Gorenjska, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo