Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Zaključna dela v gradbeništvu Peter Potočnik s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU PETER POTOČNIK S.P.

ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU PETER POTOČNIK S.P., BREZJE

izdela in montaža pohištva po meri

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,

Peter Potočnik
predstavnik podjetja

Brezje 66, 4243 Brezje
Tel: 040 857 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 50.000 €

Zaključna dela v gradbeništvu Peter Potočnik s.p. ima dolgoletne izkušnje na področju izdelave in montaže notranjega pohištva po meri. Izdelujejo tako spalnice, kot tudi kuhinje, otroške sobe, stopnice, in omare. Kontaktirajte, če želite unikatno pohištvo visoke kakovosti.


Dnevne sobe

Brezje, Gorenjska

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Sodobna dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba v kmečkem stilu, masivna dnevna soba, oprema dnevne sobe, mizice za dnevno sobo, dnevna soba po naročilu, ponudnik dnevnih sob.

Ponudba
KUHINJE
Moderne kuhinje, unikatna klasična kuhinja, rustikalna kuhinja, kuhinja iveral, kuhinjska plošča, kuhinjske fronte, izris kuhinje, ponudnik kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Pulti za kuhinje po meri, kuhinjski pulti iz granita, kuhinjski pulti iz marmorja, kuhinjski pulti iz umetnega kamna, kerrock kuhinjski pulti, leseni kuhinjski pulti, ultrapass kuhinjski pulti, laminat kuhinjski pulti, poceni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz inoxa, montaža pultov za kuhinje, salon kuhinjskih pultov.

Ponudba
LESENE OBLOGE
Lesena obloga hiše, notranje lesene obloge, lesena obloga na steni, oblaganje z lesom, podjetje za lesene obloge.

Ponudba
LESENE OGRAJE
Mobilne panelne lesene ograje, lesena ograja iroko, lesena ograja vodoravne deske, stebri za lesene ograje, izdelava lesenih ograj, podjetje za lesene ograje.

Ponudba
MASIVNO POHIŠTVO
Masiven les, pohištvo masiva, minimalstično masivno pohištvo, rustikalno masivno pohištvo, masivne jedilne mize, sodobno masivno pohištvo, mizar za masivno pohištvo.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Obdelava lesa, notranja oprema iz iverala, oprema furnir, notranja oprema po meri, pohištvo po meri stanovanje, podjetje za mizarske storitve.

Ponudba
MONTAŽA POHIŠTVA
Sestavljanje pohištva, demontaža pohištva, montaža kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, sestavljanje opreme za trgovine, profesionalno sestavljanje pohištva, izvajalec za montažo pohištva.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, pohištvo mladinske sobe, miza in postelja v otroški sobi, zibelka za dojenčka, otroške pisalne mize, previjalne mize, oprema otroške sobe, izdelovalec za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, pohištvo po naročilu, mizar za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Postelja v spalnici po željah, nočna omarica, spalnice v klasičnem stilu, moderne spalnice, klasične spalnice, spalnice v masivnem lesu, zložljiva postelja po meri, spalnica po načrtih, ponudnik za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgrajene omare, vgradne omare prenova stanovanja, garderobna vgradna omara, vgradna omara košare, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Brezje , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Brezje 66, 4243 Brezje
vse ocene
Kje in kaj delamo

Izdela in montaža pohištva po meri:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo