Prijava v profil

WOOD Tip Top Engineering, Obdelava Lesa, Darjan Vidnar s.p. , Križevci Pri Ljutomeru

Mizar, Knaug, Terase

in drugje po Sloveniji
Za področje

  darjan
  predstavnik podjetja

  Križevci Pri Ljutomeru, Pomurska
  Tel: 0316499...

  Projekti: manjši

  Podjetje Wood TIP TOP je moderno usmerjeno podjetje v lesni industriji. Podjetje je bilo ustanovljeno aprila 2020 z namenom, da v vaše življenje prinese toploto in lepoto lesa, ki je dandanes nepogrešljiv material v domu.

  TALne obloge

  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  Manjša zidarska dela
  Postavljanje sten, izdelava toplotne izolacije, izvedba hidro izolacije, rušenje predelnih sten, izvedba ročnih ometov, betoniranje, manjše pozidave, zidarsko podjetje.
  Ponudba

  STREHE

  Leseni nadstreški
  Lesena nadstrešnica, nadstrešek za avto, nadstrešek za teraso, pergola iz lesa, leseni nadstrešek enokapnica, dvokapni leseni nadstrešek, lesena nadstrešnica s polikarbonatom, konzolni leseni nadstrešek, strešne kritine za nadstreške, temelji za nadstrešek, izvedba lesenega nadstreška, ponudnik za lesene nadstreške.
  Ponudba

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Dnevne sobe
  Moderna dnevna soba po naročilu, dnevna soba v klasičnem stilu, rustikalna dnevna soba, masivna dnevna soba, pohištvo za dnevno sobo, regal za tv, dnevna soba po meri, mizar za dnevno sobo.
  Ponudba
  Kopalnice
  Kopalniško pohištvo, kopalniški bloki, kopalniške omare, izdelava kopalnice, ponudnik kopalniške opreme.
  Ponudba
  Kuhinje
  Moderna kuhinja po naročilu, klasična kuhinja po načrtih, kuhinja po meri v klasičnem stilu, lesena kuhinja, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjski elementi, kuhinje po naročilu, proizvajalec kuhinj.
  Ponudba
  Kuhinjski pulti
  Kuhinjski pulti po meri, kuhinjski pulti iz granita, marmorni kuhinjski pulti, betonski kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz Kerrock-a, leseni kuhinjski pulti, iveral kuhinjski pulti, laminat kuhinjski pulti, poceni pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz inoxa, izvedba kuhinjskih pultov, vse za kuhinjske pulte.
  Ponudba
  Lesene ograje
  Lesene balkonske ograje, lesene ograje teak, žagana lesena ograja, stebri za lesene ograje, izdelava notranjih in zunanjih lesenih graj, izvajalec lesenih ograj.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Izdelava pohištva, pohištvo utrapas, oprema furnir, pohištvo po skici, kvalitetna izdelava pohištva po meri, podjetje za pohištvo.
  Ponudba
  Obnova kuhinje
  Prebarvanje kuhinje, zamenjava pulta v kuhinji, menjava pantov, novi ročaji v kuhinji, menjava kuhinjskih front, obnova kuhinje, ponudnik prenove kuhinje.
  Ponudba
  Otroške sobe
  Pohištvo soba za otroka, pohištvo v mladinski sobi, mladinski sestav, otroške posteljice, otroška mizica in stolčki, previjalne mize, mladinske sobe po meri, mizar za otroške sobe.
  Ponudba
  Pohištvo po meri
  Pohištvo po načrtih, notranja oprema stanovanja, oprema doma, oprema po meri, mizar za pohištvo po naročilu.
  Ponudba
  Spalnice
  Postelja v spalnici po željah, nočne omarice po želji, spalnice v klasičnem stilu, sodobne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, masivne spalnice, zložljiva postelja po meri, spalnica po načrtih, ponudnik za spalnice.
  Ponudba
  Vgradne omare
  Omare po meri, vgradne omare pri hiši, garderobna soba, vgradna omara izvlečni drog, vgradne postelje, garderobna omara po naročilu, izkušen mizar.
  Ponudba

  ZUNANJA UREDITEV

  Lesene terase, WPC
  Montaža lesene terase, odporen les za terase, lesena terasa iz tikovine, cumaru terase, leseni podi za terase, lesena terasa iz lesa massaranduba, terasa iz sibirskega macesna, les Ipe, deske za teraso, izvedba zunanje lesene terase, podjetje za lesene terase.
  Ponudba

  V bližini kraja Križevci Pri Ljutomeru, Pomurska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Mizar, Knaug, Terase:

  Podravska, Pomurska, Avstrija, Hrvaška,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo