Prijava v profil
MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P.

MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P., DOMŽALE

Vrtno pohištvo, Lesene terase, Lesene fasade

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

Marko Hrovat
predstavnik podjetja

Masljeva ulica 8A, 1230 Domžale
Tel: 01 724 ...

Velikost ekipe: 18
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1997
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 760.000 €

Smo strokovnjaki pri opremljanju zunanjih površin objektov z lesenimi izdelki. Nudimo vse od ingeniringa, izdelave lesenih fasad, pergol, vseh vrst ograj ter vrtnega pohištva.


Uspešno družinsko podjetje s tradicijo od leta 1964.

Podjetje danes

...zgodba se nadaljuje s tretjim rodom, saj 3.12.2012 vstopi v firmo najstarejši vnuk Jaka. Kljub 21 letom, si je kot eden najmlajših podjetnikov v Sloveniji, nabral že 5 let delovnih izkušenj v mednarodni in domači trgovini, saj je že kot mladoletni gimnazijec postavil uspešno spletno trgovino, ki je trenutno vodilna v svoji dejavnosti v Sloveniji. Kasneje je z ustanovitvijo podjetja na Hrvaškem, postal tudi glavni distributer na tem trgu. Njegove izkušnje in volja do dela bodo dobrodošle, in bodo vnesle svež veter in nove ideje. Danes se podjetje Mizarstvo Hrovat ukvarja z izdelavo vrtnih garnitur, lesenih fasad, lesenih vrtnih ograj, pergol, nadstreškov, podestov, teras, opreme za parke, lesenih balkonov, bungalovov, nadstreškov, opreme za kampiranje, okvirjev za slike, struženih elementov, polic, regalov, darilnih izdelkov… Vsi produkti so izdelani z najvišjim nivojem kakovosti iz vrhunskega materiala. Poleg predelave smrekovega lesa, se veliko ukvarjamo tudi s predelavo sibirskega macesna, ter eksotičnih vrst lesa (teak, iroko, mahagoni…). S svojimi inovativnimi izdelki in rešitvami se lahko postavimo korak pred konkurenco. Novosti redno predstavljamo na sejmih po Sloveniji, kjer so veliko zanimanja poželi patentirani izdelki: leseni bungalovi, vroča kad ter vrtna garnitura s streho. Stremimo k nadaljnem razvoju lesne dejavnosti in ohranjamo visoko kvaliteto produktov izdelanih v Sloveniji, zato nenehno iščemo nove poslovne priložnosti ter se prilagajamo razmeram na trgu. V letu 2011 smo na Hrvaškem odprli podjetje Rhesos d.o.o., ki se bo ukvarjalo z distribucijo naših izdelkov tudi na Hrvaškem trgu. Skupaj z ekipo zaposlenih in naših kooperantov ustvarjamo fleksibilen tim, ki je sposoben opremiti vaš objekt v kombinaciji z lesom vse od ideje, pa do realizacije.

Certifikat bonitetne odličnosti

Z dnem 23.3.2013 nam je organizacija Bisnode podelila certifikat bonitetne odličnosti, s finančno oceno A. To dokazuje, da je Mizarstvo Hrovat podjetje, ki spoštuje plačilno disciplino in do dobaviteljev ter partnerjev nima zapadlih obveznosti. Sodelovanje z nami ni tvegano, saj veljamo za zanesljivo podjetje, ki svojo prihodnost gradi na trdnih temeljih, ki so ključ do skrbno načrtovanega dolgoročnega uspeha. Smo zaupanja vredno podjetje, ki začrtane projekte in naročila izpelje v celoti, brez pomanjkljivost. Znanje, izkušnje, predanost in motivacija do dela so naše ključne prednosti, zanesljivost in kakovost pa sta temeljni vrednoti! V naši dejavnosti (C16.100 - Žaganje, skobljanje in impregniranje lesa) si takšno bonitetno oceno zasluži le 6,67% podjetij!

MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P.
MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P. je pripravil referenco za področje
11. Sep 2014
zanima me več >
27 ogledov
MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P.
MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P. je pripravil referenco za področje
11. Sep 2014
zanima me več >
50 ogledov
Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

LESENE OGRAJE
Vrtne lesene ograje, lesene ograje teak, žagana lesena ograja, izvajalec za lesene ograje.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

LESENE TERASE, WPC
Polaganje lesene terase, les za terase, lesena terasa iz tikovine, lesene terase cumaru, les Ipe, lesene terase massaranduba, terasa iz sibirskega macesna, ponudnik lesenih teras.

Ponudba
VRTNE HIŠKE, LOPE
Montažne vrtne hiške, lesene lope.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Domžale , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Masljeva ulica 8A, 1230 Domžale
Ocene
8.7/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P.?


8.7
odlična ocena podjetja
23
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Vrtno pohištvo, Lesene terase, Lesene fasade:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo