Prijava v profil
Višinska dela Apex, Anže Klarič s.p.

VIŠINSKA DELA APEX, ANŽE KLARIČ S.P., LJUBLJANA

podiranje dreves, obžagovanje dreves, čiščenje in vzdrževalna dela

in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Anže Klarič
predstavnik podjetja

Martinčeva ulica 13, 1000 Ljubljana
Tel: 0407974...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2018
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Smo podjetje, ki se ukvarja s podiranjem in obžagovanjem dreves, čiščenjem in vzdrževalnimi deli, sanacijami, in montažo/demontažo na višini. Zaradi poznavanja vrvne tehnike smo najugodnejša rešitev za vaš projekt. Vsa dela opravimo kvalitetno in varno. Z veseljem vam pomagamo k cilju!

PODIRANJE IN OBŽAGOVANJE DREVES: Se vam je drevo preveč razrastlo in vam predstavlja nevarnost pred hišo ali pa želite urediti obliko in odstraniti nevarne veje? Ponujamo vam varno podiranje in obrezovanje dreves na težko dostopnih mestih. Storitev opravimo zanesljivo, varno in hitro s pomočjo vrvne tehnike ali dvižnih košar. Po želji tudi odpeljemo material. Pokličite nas ali pa izpolnite kontaktni obrazec, da se dogovorimo za brezplačen ogled.

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVALNA DELA: Je vaš objekt umazan ali dotrajan? Vsaka stavba potrebuje določeno mero vzdrževanja. Čistimo steklene površine stolpnic, hiš in drugih objektov, ki potrebujejo redno čiščenje. Saniramo fasade, strehe in kovinske konstrukcije. Barvamo napušče, daljnovode in zvonike visoko nad tlemi. Nudimo tudi preglede objektov s kvalitetno video in foto reportažo.

MONTAŽA IN DEMONTAŽA: Olajšajte si montažo stvari na težko dostopnih mestih, saj mi to opravimo hitreje in ceneje s pomočjo vrvi in znanja vrvne tehnike. Na nas lahko računate pri montaži sončnih celic, oglasnih plakatov, strešnih kritin, zaščite pred golobi in drugih podobnih delih.

ODSTRANJEVANJE SNEGA: Vsi vemo da prevelika količina snega in ledene sveče predstavljajo nevarnost ljudem, ki se zadržujejo v bližini tovrstnih objektov. Ko se sneg zaradi visokih temperatur začne topiti je nevarnost še toliko večja. Preprečite si težave s snegom in nas še pravočasno pokličite, saj vam bomo z veseljem pomagali!

Ocene
10/10
vse ocene
Podiranje oreha nad pesjakom © Višinska dela Apex, Anže Klarič s.p.

Podiranje oreha nad pesjakom

Postopno podiranje oreha s pomočjo vrvne tehnike in odvoz vej ter hlodovine.

Varno podiranje češnje ob hiši © Višinska dela Apex, Anže Klarič s.p.

Varno podiranje češnje ob hiši

Poskrbeli smo za varno podiranje češnje tik ob hiši. Stranki smo na lokaciji hlodovino nacepili za drva.

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

PODIRANJE DREVES
Profesionalno podiranje in obžagovanje dreves na še tako težko dostopnih mestih z odvozom materiala. Zadovoljna stranka je cilj naše storitve.

Ponudba

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

ČIŠČENJE FASAD, STREH, TLAKOVCEV
Vsaka stavba potrebuje določeno mero vzdrževanja. Čistimo steklene površine stolpnic, hiš in drugih objektov, ki potrebujejo redno čiščenje, visokotlačno čiščenje streh in fasade na višini.

Ponudba
VIŠINSKA DELA
Čiščenje oken in fasad s pomočjo dvižnih košar in vrvne tehnike, višinsko obrezovanje dreves, sanacija betonskih in kovinskih konstrukcij na višini, barvanje in izolacija fasade na višini, razne montaže in demontaže na višini, montaža snegobranov, montaža protigolobnih zaščit, montaža anten, vzdrževanje žlebov, pregled objekta s kakovostnim video in foto materialom, odstranjevanje snega ipd.

Ponudba
VZDRŽEVANJE
Vse vrste vzdrževalnih del na objektih kjer dostopnost in višina predstavljata problem. Barvanje, čiščenje, sanacije na višini.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Martinčeva ulica 13, 1000 Ljubljana
Zakaj izbrati Višinska dela Apex, Anže Klarič s.p.?


10
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Podiranje dreves, obžagovanje dreves, čiščenje in vzdrževalna dela:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo