Prijava v profil

Unior d.d.

nepogrešljiv pomočnik poklicnih in ljubiteljskih mojstrov

Unior d.d.
Za področje

  g. Branko Polegek, regionalni vodja prodaje
  predstavnik podjetja

  Zreče , Savinjska
  Tel: 03 75 2...

  Strokovnjaki odličnost povezujemo v tri dejavnosti: Odkovki, Ročno orodje in Strojegradnjo. Naša ključna konkurenčna prednost je sinergijsko medindustrijsko sodelovanje in odličnost v procesih utopnega kovanja jekla, hladnega kovanja, strojne obdelave lastnih odkovkov, sintranja ter »turnkey« rešitvah pri namensko obdelovalnih strojih. Izberite Unior.

  Ročno orodje Unior je mednarodno uveljavljen program družbe Unior, d. d., ki spada med najpomembnejše predstavnike kovinsko predelovalne industrije na svetu. V Uniorjevem programu ročnega orodja je na leto izdelanih več kot 100 milijonov kosov orodja in pločevinaste embalaže. Unior je priznana znamka ročnega orodja in velja v svetu tovrstne industrije za sinonim kakovosti. Z več kot 6.000 proizvedenimi izdelki se Unior ročno orodje uvršča med pet najpomembnejših evropskih proizvajalcev ročnega orodja. Prisotni so na vseh celinah in 120-ih trgih, večinoma pod lastno blagovno znamko. Profesionalen pristop in razvoj na omenjeni segment trga se dokazuje v dejstvu, da pri proizvodnji ročnega orodja upoštevajo najnovejša tehnološka dognanja in se prilagajajo novim potrebam uporabnikov. Tudi z uporabo vrhunskih materialov, kot je krom vanadijevo jeklo, kar zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo Uniorjevih orodij. Slednje je povezano z dejstvom, da se Unior ročno orodje razvija pod lastnim razvojem in z lastnimi zmogljivostmi, kjer se razvijajo rešitve za posamezne panoge in industrije.

  Poslanstvo, vizija in jasna strategija

  Poslanstvo programa Unior ročno orodje ostaja razvijanje, proizvodnja in trženje visokokakovostnih ročnih orodij in hladno kovanih izdelkov za specifične tržne niše in splošno potrošnjo. Gre za specialistična orodja, namenjena avtomobilski, kolesarski in motoristični industriji, pa tudi razna merilna orodja ter izolirana orodja s certifikatom VDE inštituta in oprema za delavnico. Danes se prav tako lahko pohvalijo, da beležijo vidne rezultate in dosežke na področju rešitev za letalstvo, visoke gradnje in najzahtevnejše uporabnike v elektroindustriji, vključno z uporabniki v nuklearnih elektrarnah. Njihova vizija tako še naprej ostaja postati vodilni svetovni proizvajalec nekaterih namenskih orodij in ohranitev pozicije med petimi največjimi proizvajalci splošnih orodij v Evropi.

  Kakovost je na prvem mestu!

  Izdelki Unior ročnega orodja ustrezajo zahtevnim standardom kakovosti, kjer izpolnjujejo zahteve standardov za izolirano orodje EN IEC 60900:2018, skladnost z oznako CE in mnoge druge. Delujejo po modelu poslovne odličnosti EFQM, ki v procese izboljšav kakovosti vključuje vse zaposlene. Za izvedbo specifičnih rešitev so pomembna znanja, izkušnje ter predvsem zmogljivosti lastne kovačnice in lastna proizvodnja hladno kovanih izdelkov, kot so matice, vijaki, rotorji, statorji, gredi, zobniški prenosi, zobniške črpalke, pesta. Strategija razvoja tako temelji na dolgoletni tradiciji lastne proizvodnje na osnovi lastnega znanja, izhodiščih dosedanjega dela in trženja, čemur pa dodajajo nove dimenzije poslovanja in usmeritev.

  Nasveti
  Predstavljamo vam Unior klešče za vijake!
  nasvet je koristil že 706+ uporabnikom
  NOVO - Funkcionalno dovršen Jumbo voziček 1, 2 in 3
  nasvet je koristil že 387+ uporabnikom
  Novost na trgu! Dvosmerna raglja in kladivo
  nasvet je koristil že 608+ uporabnikom
  Unior ročno orodje - nepogrešljiv pomočnik poklicnih in ljubiteljskih mojstrov
  nasvet je koristil že 1034+ uporabnikom

  V bližini kraja Zreče , Savinjska in v okolici izvajamo:

  Zreče , Savinjska
  Poslovne enote

  Industrijska prodajalna Unior

  Cesta na Roglo 13B, 3214 Zreče

  Darja Gorenak
  +386 (0)3 75 20 596
  industrijska.prodajalna@unior.com

  Unior d.d.

  Kovaška cesta 10, 3214 Zreče

  Darja Gorenak
  +386 (0)3 75 78 172
  sales@unior.com