Prijava v profil
Unior d.d.

UNIOR D.D., ZREČE

nepogrešljiv pomočnik poklicnih in ljubiteljskih mojstrov

g. Branko Polegek, regionalni vodja prodaje
predstavnik podjetja

Kovaška cesta 10, 3214 Zreče
Tel: 03 75 2...

Strokovnjaki odličnost povezujemo v tri dejavnosti: Odkovki, Ročno orodje in Strojegradnjo. Naša ključna konkurenčna prednost je sinergijsko medindustrijsko sodelovanje in odličnost v procesih utopnega kovanja jekla, hladnega kovanja, strojne obdelave lastnih odkovkov, sintranja ter »turnkey« rešitvah pri namensko obdelovalnih strojih. Izberite Unior.

Ročno orodje Unior je mednarodno uveljavljen program družbe Unior, d. d., ki spada med najpomembnejše predstavnike kovinsko predelovalne industrije na svetu. V Uniorjevem programu ročnega orodja je na leto izdelanih več kot 100 milijonov kosov orodja in pločevinaste embalaže. Unior je priznana znamka ročnega orodja in velja v svetu tovrstne industrije za sinonim kakovosti. Z več kot 6.000 proizvedenimi izdelki se Unior ročno orodje uvršča med pet najpomembnejših evropskih proizvajalcev ročnega orodja. Prisotni so na vseh celinah in 120-ih trgih, večinoma pod lastno blagovno znamko. Profesionalen pristop in razvoj na omenjeni segment trga se dokazuje v dejstvu, da pri proizvodnji ročnega orodja upoštevajo najnovejša tehnološka dognanja in se prilagajajo novim potrebam uporabnikov. Tudi z uporabo vrhunskih materialov, kot je krom vanadijevo jeklo, kar zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo Uniorjevih orodij. Slednje je povezano z dejstvom, da se Unior ročno orodje razvija pod lastnim razvojem in z lastnimi zmogljivostmi, kjer se razvijajo rešitve za posamezne panoge in industrije.

Poslanstvo, vizija in jasna strategija

Poslanstvo programa Unior ročno orodje ostaja razvijanje, proizvodnja in trženje visokokakovostnih ročnih orodij in hladno kovanih izdelkov za specifične tržne niše in splošno potrošnjo. Gre za specialistična orodja, namenjena avtomobilski, kolesarski in motoristični industriji, pa tudi razna merilna orodja ter izolirana orodja s certifikatom VDE inštituta in oprema za delavnico. Danes se prav tako lahko pohvalijo, da beležijo vidne rezultate in dosežke na področju rešitev za letalstvo, visoke gradnje in najzahtevnejše uporabnike v elektroindustriji, vključno z uporabniki v nuklearnih elektrarnah. Njihova vizija tako še naprej ostaja postati vodilni svetovni proizvajalec nekaterih namenskih orodij in ohranitev pozicije med petimi največjimi proizvajalci splošnih orodij v Evropi.

Kakovost je na prvem mestu!

Izdelki Unior ročnega orodja ustrezajo zahtevnim standardom kakovosti, kjer izpolnjujejo zahteve standardov za izolirano orodje EN IEC 60900:2018, skladnost z oznako CE in mnoge druge. Delujejo po modelu poslovne odličnosti EFQM, ki v procese izboljšav kakovosti vključuje vse zaposlene. Za izvedbo specifičnih rešitev so pomembna znanja, izkušnje ter predvsem zmogljivosti lastne kovačnice in lastna proizvodnja hladno kovanih izdelkov, kot so matice, vijaki, rotorji, statorji, gredi, zobniški prenosi, zobniške črpalke, pesta. Strategija razvoja tako temelji na dolgoletni tradiciji lastne proizvodnje na osnovi lastnega znanja, izhodiščih dosedanjega dela in trženja, čemur pa dodajajo nove dimenzije poslovanja in usmeritev.

Predstavljamo vam Unior klešče za vijake!

Predstavljamo vam Unior klešče za vijake!

Ko poškodovani vijaki ne predstavljajo več problema. Unior klešče so zasnovane tako, da z ergonomskimi ročaji zagotavljajo maksimalno udobje pri delu, s premišljeno zasnovo oprijemnih površin pa visoko učinkovitost ob minimalnem naporu.

zanima me več >
nasvet je koristil že 7+ uporabnikom
Prenovljeni Unior rezalci cevi - nadgradnja orodja za še bolj učinkovito delo v vodoinštalaterstvu

Prenovljeni Unior rezalci cevi - nadgradnja orodja za še bolj učinkovito delo v vodoinštalaterstvu

Nenehno stremenje k razvijanju novosti in izboljšav obstoječih izdelkov je eden izmed glavnih ciljev našega razvojnega oddelka. Ker je vedno dobro imeti pravo orodje ob delu, ki ga opravljate, vam tokrat predstavljamo prenovljene rezalce za cevi, ki bodo vaše delo na področju vodoinštalaterstva bistveno olajšali.

zanima me več >
nasvet je koristil že 43+ uporabnikom
NOVO - Funkcionalno dovršen Jumbo voziček 1, 2 in 3

NOVO - Funkcionalno dovršen Jumbo voziček 1, 2 in 3

Za namene domačih in profesionalnih mojstrov smo v podjetju Unior ročno orodje razvili novost, ki slednjih nikakor ne bo pustila ravnodušnih. Inovativen razvoj je temeljil na prepoznavanju potreb naših poslovnih partnerjev in kupcev ter stremenju k razvoju še bolj kakovostnih, priročnih, funkcionalno dovršenih in preglednih Jumbo vozičkov. Da bodo slednji nujna oprema vsake delavnice, ki stremi k nadgradnji svojih storitev in izdelkov, je bil cilj, ki nas je usmerjal na poti strateškega razvoja.

zanima me več >
nasvet je koristil že 114+ uporabnikom
Novost na trgu! Dvosmerna raglja in kladivo

Novost na trgu! Dvosmerna raglja in kladivo

Navkljub izredno težkim in izzivom polnim preteklim letom smo se v podjetju Unior ročno orodje odločili, da še naprej sledimo naši viziji – kupcem zagotavljati najbolj kakovostno in profesionalno orodje. Razvoj novosti je temelj do strateško naravnanega pristopa na trgu, ki našim kupcem omogoča zadovoljstvo in napredek pri vsakodnevnem delu. Tako smo tokrat ponosni na razvoj dveh novosti; raglje in dodatne dimenzije kladiva z nastavki iz plastične mase.

zanima me več >
nasvet je koristil že 389+ uporabnikom
Unior ročno orodje - nepogrešljiv pomočnik poklicnih in ljubiteljskih mojstrov

Unior ročno orodje - nepogrešljiv pomočnik poklicnih in ljubiteljskih mojstrov

Naj si gre za ureditev vaše delavnice ali nadgradnjo obstoječega nabora orodij, Unior ročno orodje je optimalna izbira za vas. Z več kot 100-letno tradicijo, ujeto v nenehno nadgradnjo kakovosti in profesionalnega pristopa, boste med bogato ponudbo raznolikih tipov orodij in pripomočkov za ureditev delavnice zagotovo lahko poiskali nekaj, kar bo ustrezalo vašim potrebam in željam. V podjetju Unior ročno orodje vam nudijo več kot 6.000 različnih izdelkov, ki omogočajo popoln nadzor nad vašim delom in kakovostjo uporabljenega orodja. Od sedaj naprej boste svoje storitve lahko opravljali še bolj profesionalno in z optimalnim pristopom do končnih strank.

zanima me več >
nasvet je koristil že 579+ uporabnikom

V bližini kraja Zreče , Savinjska in v okolici izvajamo:

Kovaška cesta 10, 3214 Zreče
Poslovne enote

Industrijska prodajalna Unior

Cesta na Roglo 13B, 3214 Zreče

Darja Gorenak
+386 (0)3 75 20 596
industrijska.prodajalna@unior.com

Unior d.d.

Kovaška cesta 10, 3214 Zreče

Darja Gorenak
+386 (0)3 75 78 172
sales@unior.com
Katalogi