Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš UDC d.o.o. gradbene storitve

telefonska številka

Kaj potrebujete?


UDC d.o.o. gradbene storitve

UDC D.O.O. GRADBENE STORITVE, LJUBLJANA

obnove, sanacija stanovanja, inštalacije

Urška Hozjan
predstavnik podjetja

Pot na Grič 22, 1000 Ljubljana
Tel: 04140561...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 190.000 €

Vsa naša dela so opravljena kvalitetno in skladno z željami ter potrebami naših strank, saj se zavedamo, da se le zadovoljna stranka vrača.


Naše prvo in najpomembnejše vodilo je kakovost.


Naše reference

Konkurenčna prednost

Živimo v času hitrega razvoja gradbeništva in nastanka mnogih gradbenih podjetij.

Od ostalih podjetij nas ločujejo bogate izkušnje na gradbenem področju, strokovno usposobljen delovni tim ter najkvalitetnejša izvedba ter materiali. Pomagali Vam bomo tudi s strokovnim svetovanjem ter prisluhnli Vašim željam in zahtevam.

Storitve gradbeništva

Nudimo vam storive gradbeništva, zaključnih del v gradbeništvu, slikopleskarskih del. knauf del,...

Nudimo vam storive gradbeništva, zaključnih del v gradbeništvu, slikopleskarskih del. knauf del, suhe montaže, adaptacije kopalnic in kuhnij v krajih Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log – Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika.

Kdo smo

Naše prvo in najpomembnejše vodilo je kakovost.

Podjetje UDC je družinsko podjetje Urške in Dejana Hozjana. Dejan Hozjan je kot nosilec obrtne dejavnosti, v podjetje prinesel dolgoletne delovne izkušnje s področja gradbeništva in tako je podjetje postalo član Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ter Območne obrtne zbornice Vič. Naša osnovna dejavnost je »gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih stavb«, ob tem pa ponujamo tudi strokovno svetovanje in po potrebi nadzor. Vse od začetkov sledimo trendom na področju naše dejavnosti, vlagamo tako v posodobitev strojnega parka kot tudi v razvoj storitev in kvalitete dela. Hitro in učinkovito se odzivamo na zahteve in želje strank ter tržišča. V okviru naše dejavnosti potekajo aktivnosti na sledečih področjih: individualna gradnja, adaptacije, zaključna dela v gradbeništvu, prevozi... Vsakemu projektu se maksimalno posvetimo in do potankosti izpolnimo svoje obveznosti. Na tržišču nas odlikujejo bogate izkušnje, znanje, profesionalni pristop in konkurenčne cene, s čimer zadovoljimo še tako zahtevnega investitorja.

Kje in kaj delamo


V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

ELEKTRO INŠTALACIJE, ELEKTRIČAR
Nove elektične inštalacije, električne inštalacije na novo, električne inštalacije v stanovanju, elektrika v mansardi, grobe inštalacije, cevi za elektriko, montaža doz.
Ponudba
INŽENIRING
Vodenje projekta, študije izvedljivosti gradnje, izbira gradbenih izvajalcev, hiša na ključ.
Ponudba
NOTRANJE OBLIKOVANJE
Notranji interirer hiše, preureditev stanovanja, notranji interier lokala, vizualizacije interierja, barvno svetovanje, razporeditev opreme, načrt pohištva, popis del za interier.
Ponudba
OGREVANJE
Polaganje cevi talnega gretja, stensko gretje, premestitev radiatorja, stropno gretje, montaža plinskega kotla, vgradnja peči na pelete, montaža peči na olje.
Ponudba
PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Beljenje hiše, pleskanje stanovanja izravnavanje in barvanje, beljenje stropov, beljenje stene jupol, barvanje fasade s silikonsko barvo, barvanje ostrešja, barvanje vrat lazura.
Ponudba
SUHOMONTAŽA
Suhogradnja, knaufanje, oblaganje stropa, mavčno kartonske predelne stene, oblačenje stene z gipsom, oblaganje mansarde z mavčnimi ploščami, oblaganje napušča z gips ploščami.
Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, odtočna kanalizacija, vodoinštalaterska dela, montaža tuš kabine.
Ponudba
Dela izvajamo tudi v regijah: Osrednjeslovenska, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Pošlji povpraševanje >

Pot na Grič 22, 1000 Ljubljana

9.3/10

Zakaj izbrati UDC d.o.o. gradbene storitve?9.3
odlična ocena podjetja
11
let tradicije in izkušenj
preverjen TRR

Kje in kaj delamo

Obnove, sanacija stanovanja, inštalacije:

Osrednjeslovenska,
Gorenjska,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo