Prijava v profil
Za področje
  odzivnost podjetja

  Anton Podlesnik
  predstavnik podjetja

  Šentjanž, Spodnjeposavska
  Tel: 0312248...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2022
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  TOP-LES mizarske storitve Anton Podlesnik s.p., Šentjanž

  mizarstvo, popravilo pohištvo, izdelava pohištva

  in drugje po Sloveniji

  Pri svojih projektih pokažemo vso svojo kreativnost. Za tovrstne projekte uporabljamo samo najkvalitetnejši material, iveral, MDF, akril in druge lesene materiale. Te materiale obdelamo s pomočjo sodobnih strojev in jih montiramo v vaše prostore. Hkrati opremljamo spalnice, dnevne sobe, kopalnice, pa tudi celotne objekte, stanovanja, hiše, stanovanja. Vsi naši izvajalci so z vsemi našimi projekti zadovoljni.

  Ocene uporabnikov
  3 ocen
  Kje in kaj delamo

  STAVBNO POHIŠTVO

  Notranja vrata
  Lesena notranja vrata, notranja vrata iz stekla, PVC notranja vrata, notranja vrata s podboji, steklena drsna vrata, vodila za drsna vrata, navadna notranja vrata, notranja vrata po meri, notranja vrata brez podbojev, nihajna vrata, steklena drsna notranja vrata, proizvajalec vhodnih vrata
  Ponudba

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Dnevne sobe
  Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba po meri, dnevna soba v kmečkem stilu, masivna dnevna soba, pohištvo dnevne sobe, regali za dnevno sobo, dnevna soba po meri, mizarstvo za dnevno sobo.
  Ponudba
  Kopalnice
  Oprema za kopalnice, kopalniški bloki, kopalniške omare, kopalniško pohištvo po naročilu, ponudnik kopalniškega pohištva.
  Ponudba
  Kuhinje
  Moderna kuhinja po meri, klasična kuhinja, unikatna kuhinja v podeželskem stilu, lesena kuhinja, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjska napa, kuhinje po naročilu, podjetje za kuhinje.
  Ponudba
  Mizar, mizarstvo
  Splošno mizarstvo, pohištvo po meri iz ultrapasa, notranja oprema furnir, pohištvo po skici, kompletna izdelava pohištva, mizarstvo.
  Ponudba
  Montaža pohištva
  Sestavljanje pohišta IKEA, razstavljanje pohištva, sestavljanje kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, sestavljanje opreme za trgovine, profesionalno sestavljanje pohištva, mojster za montiranje pohištva.
  Ponudba
  Obnova kuhinje
  Prebarvanje kuhinje, zamenjava pulta v kuhinji, menjava vodil predalov, zamenjava ročajev v kuhinji, zamenjava vrat kuhinje, obnova kuhinje, izvajalec za obnovo kuhinje.
  Ponudba
  Otroške sobe
  Pohištvo v otroški sobi, oprema mladinske sobe, nadstropna postelja v otroški sobi, zibelka za dojenčka, otroške pisalne mize, previjalne mize, otroško pohištvo po meri, mizar za otroške sobe.
  Ponudba
  Pohištvo po meri
  Pohištvo po načrtih, oprema stanovanja po meri, izdelava pohištva po meri, unikatno pohištvo po naročilu, podjetje za pohištvo po naročilu.
  Ponudba
  Spalnice
  Postelja v spalnici po željah, nočne omarice po želji, omare za spalnico, moderne spalnice, klasične spalnice, masivne spalnice, postelja v omari, spalnica po načrtih, mizar za spalnice.
  Ponudba
  Vgradne omare
  Omare po naročilu, vgradne omare pri hiši, vgradna omara za oblačila, vgradna omara predali, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.
  Ponudba

  V bližini kraja Šentjanž, Spodnjeposavska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati TOP-LES mizarske storitve Anton Podlesnik s.p.?


  9.8
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Mizarstvo, popravilo pohištvo, izdelava pohištva:

  Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Spodnjeposavska, Zasavska.
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo