Prijava v profil

TOMA, TOMAŽ KAC S.P.

TOMA, TOMAŽ KAC S.P., ŠMARTNO PRI SLOVENJ GRADCU

parketarstvo, polaganje parketa, novogradnja in obnova parketa, polaganje laminata, keramike

Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec,

Tomaž
predstavnik podjetja

Tomaška vas 34, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Tel: 041 651...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1996
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Smo podjetje TOMA, TOMAŽ KAC S.P., ustanovljeno 1996 leta in namenjeno opravljanju dejavnosti polaganja talnih oblog. Izvajamo polaganje keramičnih ploščic na terasi, v hodniku, v dnevni sobi, sanitarijah, kuhinji in še kje. Polagamo keramiko tako v notranjosti objekta kot tudi na zunanjih površinah. Zraven keramičarskih del pa se lotimo tudi parketarskih del. Uredimo polaganje laminata, parketa, parket na ključ, parket pa po potrebi in na željo stranke tudi obnovimo. Obnova parketa poteka tako, da najprej uničen parket zbrusimo, nato pa nanesemo zaščitni sloj, ki je ali lakiranje ali oljenje. Stranki v celoti uredimo talno površino in prispevamo k lepšemu celotnemu videzu objekta. Oglasite se nam in tudi vam bomo pomagali.


Keramičar, Keramičarstvo

Šmartno pri Slovenj Gradcu, Koroška

Kje in kaj delamo

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje keramičnih ploščic, keramika po tleh, keramične ploščice po hiši, polaganje umetnega kamna, polaganje ploščic na zunanji terasi, ploščice na balkonu, fugiranje keramike, stopnice keramika, oblaganje talne keramike, mojster keramičar.

Ponudba
LAMINATI
Lepljenje laminata, laminat v hiši.

Ponudba
PARKETARSTVO
Prenova parketa, lepljenje gotovega parketa, polaganje industrijskega parketa, lepljenje masivnega parketa, polaganje klasičnega parketa, polaganje talnih letev, osvežitev oljenega parketa, polaganje click parketa, parketarski mojster.

Ponudba
PARKETI
Troslojni gotovi parket, parket odporen na udarce, ladijski pod, talne letve, klik parket.

Ponudba
PLOŠČICE
Notranje keramične ploščice, klasična keramika, rustikalne keramične ploščice, ploščice v imitaciji lesa, ploščice v imitaciji lesa.

Ponudba
POLAGANJE PARKETA
Polaganje klasičnega parketa, polaganje parketa na klik, polaganje parketa na estrih, polaganje gotovega parketa, polaganje vseh vrst parketov, parketarski mojster.

Ponudba
POLAGANJE PLOŠČIC
Polaganje talne keramike, stenska keramika, kopalniška stenska keramika, polaganje keramike na terasi, strokovno polaganje ploščic, natančen polagalec ploščic.

Ponudba
TALNE OBLOGE
VINILNE TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec, Koroška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Šmartno pri Slovenj Gradcu , Koroška in v okolici izvajamo:

Tomaška vas 34, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Ocene
7.4/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Parketarstvo, polaganje parketa, novogradnja in obnova parketa, polaganje laminata, keramike:

Koroška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo