Prijava v profil
TIMS LOVŠE d.o.o.

TIMS LOVŠE D.O.O., ŠENTRUPERT

Male čistilne naprave, kanal

Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, in drugje po Sloveniji

Robert Lovše
predstavnik podjetja

Šentrupert 69, 8232 Šentrupert
Tel: 080 50 ...

Velikost ekipe: 6
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2009
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 940.000 €

Pri nas se mojstri, monterji ter serviserji, ukvarjajo z montažo ter servisom malih čistilnih naprav. Male čistilne naprave so v vsakdanjem besednjaku znane kot biološke oziroma hišne greznice, Gre za naprave v katerih se prečisti oziroma očisti gospodinjska voda, ki priteče v malo čistilno napravo. V čistilni napravi se odvija nekaj različnih procesov, ki zagotovijo da se odpadna gospodinsjka voda prečisti in je tako pripraljena zapustiti čistilno napravo. Ker gre voda iz čistilne naprave v podtalno vodo in druge površinske vode, je zelo pomembno, da voda, ki zapusti čistilno napravo, postane in ostane zares čista. To pa je možno samo, da si izberete dobro čistilno napravo in dobrega mojstra. Ob tem dovolite, da se vam ponudimo mi in naša ekipa zanesljivih mojstrov, katera bo z veseljem sprejela in se lotila vašega projekta.

Male čistilne naprave

Šentrupert na Dolenjskem, Slovenija

Kje in kaj delamo

ZUNANJA UREDITEV

MALE ČISTILNE NAPRAVE
Male komunalne čistilne naprave, male biološke čistilne naprave, čistilne naprave rastlinska gredica, biološke greznice.

Ponudba
ZBIRALNIK DEŽEVNICE
Nadzemni zbiralnik deževnice, podzemni rezervar za deževnico, črpalke za zbiralnike deževnice, sistem za zbiranje deževnice.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Šentrupert , Slovenija in v okolici izvajamo:

Šentrupert 69, 8232 Šentrupert
Kje in kaj delamo

Male čistilne naprave, kanal:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo