Prijava v profil

TERMOINSTAL TOMAŽ ČESNIK S.P.

TERMOINSTAL TOMAŽ ČESNIK S.P., ZG. GORJE

strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič,

Tomaž
predstavnik podjetja

Krnica 11, 4247 Zg. Gorje
Tel: 041 893...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

TERMOINSTAL Tomaž Česnik s.p. se od leta 2007 na področju Gorensjke regije ukvarja z izvedbo strojnih inštalacij. V ta okvir umeščamo instalacije ogrevanja, vodovoda, hlajenja, s plinskimi instalacijami ter prezračevanjem. Strojne inštalacije izvajamo tako na večjih objektih kot tudi na individualnih hišah, nudimo pa tudi adaptacije že obstoječih strojnih inštalacijah. Torej če potrebujete ali ogrevanje, ali prezračevanje, montažo klimatske naprave, montažo vodovodnih napeljav ali montažo plinskih napeljav, smo vam cenjene stranke na razpolago. K nam ste lepo vabljeni, garantiramo pa vam, da boste z nami več kot zadovoljni.

Kamini

Zg. Gorje, Gorenjska

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

KAMINI
Plinski kamini, kamini na trdo gorivo, kaminski vložki za pelete, kamini na alkohol, kamini za ogrevanje zraka, kamini na sevanje, kamin za toplo vodo.

Ponudba
KERAMIČNI DIMNIKI
Dimnik iz keramike, dimnik za nizkoenergetsko hišo, dimnik za plinsko ogrevanje, postavitev zidanega dimnika.

Ponudba
KLIMATSKE NAPRAVE
Klime, priklop klimatske naprave, servis klime, stenska klima, talna klimatska naprava, mobilna klima.

Ponudba
KRUŠNA PEČ
Lončena peč po želji, 3D izris lončene peči, sodobna lončena peč, kmečka lončena peč, ogrevanje z lončeno pečjo, lončena toplozračna peč z vložkom, lončena peč za klasično hišo.

Ponudba
OGREVANJE
Montaža talnega gretja, montaža stenskega gretja, premik radiatorja, montaža stropnega gretja, ogrevanje na plinski kotel, peč na pelete, oljna peč, nasvet za toplotno črpalko, izvajalec toplotnih črpalk.

Ponudba
PEČI NA DRVA, PEČI NA PELETE
Kotli za drva, kotli na sekance in pelete.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
PREZRAČEVANJE
Prezračevanje pri prenovi hiše, prezračevanje z rekuperacijo, klima naprava z možnostjo prezračevanja, centralno prezračevanje, lokalna rekuperacija.

Ponudba
SANACIJA DIMNIKA
Popravilo dimnika z vstavitvijo cevi, širitev fi dimnika s prevrtanjem.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Sončni sistem za ogrevanje vode, kolektorji za ogrevanje vode, solarni paketi za toplo vodo, klasični sončni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, ponudnik solarnih sistemov.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Solarni kolektorji za ogrevanje vode, ravni kolektorji, cevni vakumski kolektorji, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Nova kotlovnica, obnova kotlovnice, hidravlično uravnoteženje, plinska kotlovnica.

Ponudba
TALNO GRETJE
Montaža talnega gretja, talno gretje sistemske plošče, talno gretje s cevmi, električno talno gretje, talno ogrevanje v dnevnih prostorih, talno ogrevanje kopalnice, talno gretje terase, talno gretje za parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za hišo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, kanalizacija v hiši, vodoinštalaterska dela, montaža sanitarnih elementov, odtoki v stanovanju in vodovod, podjetje za vodovodne storitve. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Zg. Gorje , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Krnica 11, 4247 Zg. Gorje
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, novogradnja in sanacija strojnih inštalacij, ogrevanje, prezračevanje, toplotne črpalke, plinske inštalacije, hlajenje, vodovod:

Gorenjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo