Prijava v profil
TERMO Leon Vrečko s.p.

TERMO LEON VREČKO S.P., ŠKOFJA VAS

centralno ogrevanje, talno gretje, montaža kotlovnice, vodovodne inštalacije, klimatske naprave, toplotne črpalke

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Leon Vrečko
predstavnik podjetja

Arclin 78A, 3211 Škofja vas
Tel: 041 654...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2015
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 20.000 €

Ukvarjamo se s širokim spektrom del, povezanih s strojnimi inštalacijami. Tako za vas poskrbimo za vsa potrebna dela - uvedemo centralno ogrevanje v vaš dom, ogrevanje na biomaso, plinske napeljave, talno gretje, dobavimo in montiramo klimatske naprave, poskrbimo za vodovodne napeljave in odpravo napak na napeljavah. V zadnjem času večina strankam dobavljamo in montiramo toplotne črpalke. Večinoma dela izvajamo na področju Savinjske, Podravske in Zasavske regije ter Dolenjske.


Specializirani smo za prodajo in montažo energijsko varčnih ogrevalnih sistemov preverjene visoke kakovosti ter hladilnih naprav za kleti shrambe za hranjenje živil, ki z uporabo obnovljivih virov uporabnikom prinašajo boljšo kakovost bivanja, večje prihranke pri stroških ogrevanja in manj škodljivih izpustov v okolje.
Naš pristop k stranki je oseben, individualen, strokoven, kar se dogovorimo ob ponudbi, to drži, brez skritih stroškov. Za sisteme, ki jih vgrajujemo, so zdaj še možna tudi nepovratna sredstva ekosklada, s katerimi želimo uporabnike še dodatno pritegniti v bolj ekološko rabo energije.
Zakaj izbrati nas?
Smo odzivni, držimo se dogovorjenih rokov, prisluhnimo željam stranke, delamo na širokem področju različnih ogrevalnih sistemov in strojnih inštalacij, zato vam lahko nepristransko svetujemo o primerni izbiri ogrevalnega vira in pomagamo pri pridobitvi subvencije preko ekosklada.
Kot podjetnik se zavedam, da je kakovostna izvedba bistvenega pomena za zadovoljstvo stranke in dolgotrajno delovanje vgrajenih sistemov, zato sodelujem na objektih, tudi pri izvedbi, tako so napake zmanjšane na minimum. Za svoje sodelavce skrbno izbiramo preverjene kakovostne strokovnjake s tega področja.

FA
Farko je podal oceno za TERMO Leon Vrečko s.p.
09. Feb 2017

Popravilo radiatorjev in dovodne cevi

+ Odlično svetovanje, odzivnost in poznavanje.

- nič

Odgovor: Hvala za oceno.

OCENA: 5/5
TERMO Leon Vrečko s.p.
TERMO Leon Vrečko s.p. je pripravil referenco za področje Ogrevanje
22. Mar 2018
Reklamni PANO © TERMO Leon Vrečko s.p.

Reklamni PANO

S premišljeno prenovo ogrevalnega sistema si znižaj stroške ogrevanja. Zdaj prihaja čas, ko se ogrevalna sezona zaključuje. Če se vam zdijo stroški og...

zanima me več >
29 ogledov
TERMO Leon Vrečko s.p.
TERMO Leon Vrečko s.p. je pripravil referenco za področje Strojne inštalacije
18. Oct 2017
Kotel na pelete © TERMO Leon Vrečko s.p.

Kotel na pelete

Gorenje peletni kotel. Odlikuje ga zanesljivost in neobčutljivost na kvaliteto pelet. Na sliki v kombinaciji z Gorenje split toplotno črpalko za ogrev...

zanima me več >
92 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

PRENOVA KOPALNICE
Montaža kopalniške opreme in keramike, menjava vodovodnih pip, popravilo pip, menjava sanitarne keramike,

Ponudba

INŠTALACIJE

KAMINI
Plinski kamini, kamini na trdo gorivo, kamini na pelete, kamini na bioetanol, kamini za ogrevanje zraka, kamini na sevanje, toplovodni kamin.

Ponudba
KLIMATSKE NAPRAVE
Klima naprave, priklop klimatske naprave, servisiranje klime, stenska klimatska naprava, talna klima, mobilna klima, klima za avtodom in kamp prikolice

Ponudba
OGREVANJE
Montaža talnega gretja, montaža stenskega gretja, premik radiatorja, montaža stropnega gretja, montaža plinskega kotla, vgradnja peči na pelete, montaža kotla na kurilno olje, dobre toplotne črpalke, izvajalec za strojne inštalacije.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Izvedba in servis solarnih sistemov.

Ponudba
STENSKO IN STROPNO GRETJE
Ogrevanje v steni, stensko ogrevanje v suhomontažni steni, ogrevanje s vodo v steni, električno stensko ogrevanje.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Nove kotlovnica, modernizacija kotlovnice, delilniki ogrevanja, kotlovnica, toplotna črpalka.

Ponudba
TALNO GRETJE
Montaža talnega gretja, talno gretje v estrihu, talno gretje s cevmi, suhomontažno talno ogrevanje, industrijsko talno gretje, talno gretje v kopalnici, električno talno ogrevanje.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za novogradnjo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda. Izkoriščanje toplote shranjene v zemlji in podtalnih vodah ( voda - voda, zemlja - voda)

Ponudba
VODOVODAR
Vodovodne inštalacije, odtočna kanalizacija, vodo inštalaterska dela, montaža WC školjke, montaža kopalniške opreme, strokovna napeljava vodovoda, vodovodar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Škofja vas , Savinjska in v okolici izvajamo:

Arclin 78A, 3211 Škofja vas
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati TERMO Leon Vrečko s.p.?


10
odlična ocena podjetja
5
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Centralno ogrevanje, talno gretje, montaža kotlovnice, vodovodne inštalacije, klimatske naprave, toplotne črpalke:

Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo