Prijava v profil
TERMO Leon Vrečko s.p.

TERMO Leon Vrečko s.p., Škofja vas

centralno ogrevanje, talno gretje, montaža kotlovnice, vodovodne inštalacije, klimatske naprave, toplotne črpalke

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Leon Vrečko
  predstavnik podjetja

  Škofja vas , Savinjska
  Tel: 041 654...

  Velikost ekipe: 5
  Projekti: manjši in srednji
  Ustanovitev: 2015
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 20.000 €

  Specializirani smo za prodajo in montažo varčnih ogrevalnih sistemov preverjene visoke kakovosti ter hladilnih naprav za kleti in shrambe za hranjenje živil, ki z uporabo obnovljivih virov uporabnikom prinašajo boljšo kakovost bivanja, večje prihranke pri stroških ogrevanja in manj škodljivih izpustov v okolje. Delamo po vsej Sloveniji.

  Zakaj izbrati nas?

  Naš pristop k stranki je oseben, individualen, strokoven, kar se dogovorimo ob ponudbi, to drži, brez skritih stroškov. Za sisteme, ki jih vgrajujemo, so zdaj še možna tudi nepovratna sredstva ekosklada, s katerimi želimo uporabnike še dodatno pritegniti v bolj ekološko rabo energije.

  Smo odzivni, držimo se dogovorjenih rokov, prisluhnimo željam stranke, delamo na širokem področju različnih ogrevalnih sistemov in strojnih inštalacij, zato vam lahko nepristransko svetujemo o primerni izbiri ogrevalnega vira in pomagamo pri pridobitvi subvencije preko ekosklada.
  Kot podjetnik se zavedam, da je kakovostna izvedba bistvenega pomena za zadovoljstvo stranke in dolgotrajno delovanje vgrajenih sistemov, zato sodelujem na objektih, tudi pri izvedbi, tako so napake zmanjšane na minimum. Za svoje sodelavce skrbno izbiramo preverjene kakovostne strokovnjake s tega področja.

  Vizija podjetja:

  Na slovenskem trgu bomo postali kvaliteten prepoznaven ponudnik ogrevalnih sistemov in toplotnih črpalk, želimo pridobiti zaupanje velikega kroga strank, ohranjati visoko kakovostni nivo dela in gojiti partnersko – prijateljski odnos s svojimi kupci in dobavitelji. Na trgu bomo pustili vtis kvalitetnega dobrega monterja in serviserja, ki mu bodo lahko zaupali tako kupci kot dobavitelji.

  Naši cilji:

  Skozi svoje izkušnje pri delu skušamo strankam ponuditi najboljše v segmentu izdelkov, za katerega se zanimajo: želimo, da je vsaka naša stranka 100% zadovoljna ne samo ob nakupu, ampak skozi celotno življenjsko dobo naprave. Svojim kupcem želimo ohranjati odnos tako na profesionalni kot tudi na prijateljski osnovi. To ustvarjamo z odzivnim servisom in telefonsko pomočjo strankam ob katerem koli času.

  Vodilo pri delu nam je: “Raje posel izpustiti, kot pa polovičarsko narediti.”

  Želimo zadovoljne stranke, ki nas bodo z zaupanjem priporočile naprej in se vračale nazaj k nam. Ohranjati želimo nizek nivo reklamacij.

  Ocene
  10/10
  vse ocene
  Zemljevid lokacij TČ © TERMO Leon Vrečko s.p.

  Zemljevid lokacij TČ

  Za vsako pikico se skriva ena zadovoljna stranka. Dokler ne zbereš na kupu vseh si sploh ne misliš, da je številka že tako visoka.

  Stanovanjski objekt menjava plinske peči z ogrevanjem na toplotno črpalko. © TERMO Leon Vrečko s.p.

  Stanovanjski objekt menjava plinske peči z ogrevanjem na toplotno črpalko.

  Menjava ogrevanja iz UNP na toplotno črpalko MITSUBISHI Zubadan. Prihranek je po besedah stranke tako velik, da se mu investicija povrne v štirih leti...

  Kje in kaj delamo

  GRADBENA DELA

  PRENOVA KOPALNICE
  Montaža kopalniške opreme in keramike, menjava vodovodnih pip, popravilo pip, menjava sanitarne keramike, servis armatur

  Ponudba

  INŠTALACIJE

  KAMINI
  Plinski kamini, kamini na trdo gorivo, kamini na pelete, kamini na bioetanol, kamini za ogrevanje zraka, kamini na sevanje, toplovodni kamin.

  Ponudba
  KLIMATSKE NAPRAVE
  Klima naprave, priklop klimatske naprave, servisiranje klime, čiščenje in razkuževanje klime, stenska klimatska naprava, talna klima, mobilna klima, klima za avtodom in kamp prikolice, klimatske naprave za spomeniško zaščitene objekte brez zunanje enote, industrijsko hlajenje in hlajenje kleti ter shramb,

  Ponudba
  OGREVANJE
  Montaža talnega gretja, montaža stenskega gretja, premik radiatorja, montaža stropnega gretja, montaža plinskega kotla, vgradnja peči na pelete, montaža kotla na kurilno olje, dobre toplotne črpalke, izvajalec za strojne inštalacije.

  Ponudba
  SOLARNI SISTEMI
  Izvedba in servis solarnih sistemov.

  Ponudba
  STENSKO IN STROPNO GRETJE
  Ogrevanje sten in betonskih konstrukcij, stensko ogrevanje v suhomontažni steni, ogrevanje z vodo v steni, električno stensko ogrevanje,

  Ponudba
  STROJNE INŠTALACIJE
  Izdelava kotlovnica, modernizacija kotlovnice, delilniki ogrevanja, kotlovnica, toplotna črpalka.

  Ponudba
  TALNO GRETJE
  montaža talnega gretja, talno gretje v estrihu, talno gretje s cevmi, suhomontažno talno ogrevanje, industrijsko talno gretje, talno gretje v kopalnici, električno talno ogrevanje.

  Ponudba
  TOPLOTNA ČRPALKA
  Toplotna črpalka za novogradnjo, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda. Izkoriščanje toplote shranjene v zemlji in podtalnih vodah ( voda - voda, zemlja - voda, geosonde ali horizontalni zemeljski kolektor)

  Ponudba
  VODOVODAR
  Vodovodne inštalacije, odtočna kanalizacija, vodo inštalaterska dela, montaža WC školjke, montaža kopalniške opreme, strokovna napeljava vodovoda, vodovodar.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Škofja vas , Savinjska in v okolici izvajamo:

  Škofja vas , Savinjska
  Poslovne enote

  SEDEŽ PODJETJA

  Arclin 78a 3211 ŠKOFJA VAS

  041654405

  PE NOVO MESTO

  Avšičeva ulica 16a, 8000 NOVO MESTO

  041654405

  PE CELJE

  Arclin 78a

  041654405

  Zakaj izbrati TERMO Leon Vrečko s.p.?


  10
  odlična ocena podjetja
  7
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Centralno ogrevanje, talno gretje, montaža kotlovnice, vodovodne inštalacije, klimatske naprave, toplotne črpalke:

  Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Podravska, Savinjska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo