Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš T Matom d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


T Matom d.o.o.

T MATOM D.O.O., KIDRIČEVO

Gradbena dela, tlakovanje, izkopi

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Tomaž Debeljak
predstavnik podjetja

Kungota pri Ptuju 1a, 2325 Kidričevo
Tel: 04137634...

Velikost ekipe: 7
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2016
TRR: - blokada TRR računa

Opravljamo različna dela v sklopu nizkih gradenj, urejanje okolice, manjša popravila, polaganje tlakovcev, nadstreški, adaptacija kopalnic, prenove stanovanj, hiš, asfaltiranje, prebijanje z raketo. Spletna stran: https://tmatom.si/


T Matom se je kot splošni izvajalec gradbenih del oblikoval leta 2016. V preteklih letih se je podjetje lotilo številnih zahtevnih projektov, nabiralo izkušnje in se učilo novih veščin v Nemčiji. Kot podizvajalec za nemški Telekom delujemo že četrto sezono in smo opravljali različna gradbena dela v sklopu nizkih gradenj po vsej Bavarski. Uveljavili smo se kot izvajalec za male in srednje velike projekte, svoje znanje pa smo začeli uporabljati tudi na Slovenskem trgu. Naš cilj je, da strankam zagotovimo kakovostno storitev in zagotovilo, da v podjetju služijo le najbolj izkušeni in usposobljeni delavci.

Naša filozofija vodenja in izvajanja projektov je: oblikovanje podrobnega časovnega razporeda in načrta virov za izpolnitev projektnega cilja stranke, jasno komunicirati z vsemi deležniki projekta, sledenje napredku projekta in natančno prilagajanje odstopanj, skrbno nadziranje kakovosti opravljenega dela, pravočasno dokončati projekt. Vizija: Da bi bili ugleden gradbeni izvajalec, ki bi presegel pričakovanja. Zagotavljanje projektov po konkurenčnih cenah, zagotavljanje varnih delovnih pogojev in zagotavljanje kakovostnega dela v razumnem časovnem okviru.

ES
Estera Č. je podal oceno za T Matom d.o.o.
06. Jul 2019

Tlakovanje okoli hiše

+ Vse kar so rekli, se je uresničilo. Upoštevali želje, ceprav so zato morali spremeniti določene stvari. Pridni, nasmejani, točni, vse počistili za sabo

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
T Matom d.o.o.
T Matom d.o.o. je pripravil referenco za področje Zidarska dela
07. Sep 2019
T Matom d.o.o.
T Matom d.o.o. je pripravil referenco za področje Ometi
30. Aug 2019
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

BETONIRANJE
Betonska temeljna plošča, betoniranje stopnic, betoniranje stropne plošče, betoniranje dvorišča, stena iz betona, betonska preklada, leseni opaž za beton, krivljenje železa za beton, kvalitetno vlivanje betona, podjetje za betoniranje.

Ponudba
GRADBENA DELA
Prenova mansarde, novogradnja hiše, zidana škarpa, preboj za stopnice, montažne betonske stopnice, betonska klet, betonska plošča, hidroizolacija plošče, cenovno dostopno zidanje, ponudnik gradbenih storitev.

Ponudba
IZDELAVA KANALA
Priklop na kanalizacijo, zbiralnik deževnice, razpršeno ponikanje, polaganje drenaže, meteorna in fekalna kanalizacija, izvajalec za kanalizacijo.

Ponudba
IZKOPI
Izkop za gradbeno jamo, plitki izkop, vgradnja tampona, teptanje terena, zemeljska dela, podjetje za izkope.

Ponudba
MANJŠE RUŠENJE
Rušenje hiše, rušenje betonske stene, rezanje plošče, rušenje stropne plošče, demontaža ograj, nakladanje ruševin, podiranje stropa, izvajalec za rušenje.

Ponudba
OBNOVE IN SANACIJE
prenova celotnega stanovanja, gradbenik za renovacijo.

Ponudba
OPORNI ZIDOVI
Podporni zidovi, betonska škarpa, podporni zid iz kamenja, podporni zid iz škarpnikov, temeljenje škarpe, škarpe na vrtu, oporni zidovi, izvajalec za podporne zidove.

Ponudba
PRENOVA HIŠE
Prenova stare hiše, celovita sanacija hiše, adaptacija starejše hiše, rekonstrukcija stanovanjske hiše, dvig strehe, saniranje temeljev pod hišo, energetska prenova hiše, obnova stanovanjske hiše, specialisti za adaptacije hiš.

Ponudba
PRENOVA KOPALNICE
Komplet prenova kopalnice, prenova stranišča, obnova sanitarij, načrt prenove kopalnice, hitra prenova vaše kopalnice, podjetje za prenovo kopalnice.

Ponudba
PRENOVA MANSARDE
Izdelava knaufa v mansardi, izolacija strehe v mansardi, izolacija mansarde od zunaj, gradbena dela v mansardi, ureditev mansarde, prenova podstrešja, izvajalec za prenovo mansarde.

Ponudba
PRENOVA STANOVANJA
Prenovitev stanovanja, adaptiranje stanovanja, temeljita rekonstrukcija stanovanja, manjša prenova stanovanja, popolna prenova stanovanja, strokovnjaki za prenovo doma.

Ponudba
SANACIJA BALKONA, TERASE
TEMELJI IN TEMELJNE PLOŠČE
Temelji za novogradnjo, točkovni temelji, pasovni temelji, temeljna plošča.

Ponudba
VRTANJE, REZANJE BETONA
Izrez betonskih sten, vrtanje betona, diamantni izrez odprtine za stopnišča, vrtanje za statično ojačitev.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

ZEMELJSKA DELA
Gradbena jama, kopanje terena, odkop terena, tampon za temeljno ploščo, izkopi za hišo, podjetje za izkope.

Ponudba

GRADBENA DELA

ZIDARSKA DELA
Prizidek, stena iz betonskih zidakov, polmontažni strop, peč, zidana klet.

Ponudba

STREHE

LESENI NADSTREŠKI
Lesena nadstrešnica za vhod, nadstrešek za avto, paviljon za teraso, pergola iz lesa, leseni nadstrešek enokapnica, leseni nadstrešek dvokapnica, lesena nadstrešnica s polikarbonatom, izvajalec lesenih nadstrešnic.

Ponudba

INŠTALACIJE

OGREVANJE
Talno gretje - sistemske plošče, stensko gretje, radiatorsko gretje, stropno gretje, ogrevanje na plinski kotel, peč na pelete, montaža kotla na kurilno olje, dobre toplotne črpalke, podjetje za ogrevanje.

Ponudba
VODOVODAR
Vodovod pri novogradnji, inštalacije za kanalizacijo, vodovodarska dela, montaža geberit, vodovod v kopalnici, izvajalec vodovoda.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

ASFALTIRANJE
Ročno asfaltiranje, polaganje asfalta, asfaltiranje dvorišč pred hišo, asfaltiranje dovoza, utrjevanje terena za asfalt, krpanje lukenj v asfaltu, izvedba asfaltiranja, asfalter.

Ponudba
IZDELAVA KOMUNALNIH PRIKLJUCKOV
LESENE TERASE
Polaganje lesene terase, odporen les za terase, lesene terase teak, terasa iz lesa cumaru, les Ipe, lesene terase massaranduba, lesena terasa sibirski macesen, izvajalec lesenih teras.

Ponudba
NIZKE GRADNJE
Izvedba dovoza k hiši, izvedba parkirišča, vodovodni priključek, polaganje kanalizacije, priključitehiše,v na kanalizacijo, izvedba drenaže, škarpe in betonski zidovi, zunanja ureditev podjetje za nizke gradnje.

Ponudba
POLAGANJE KAMNA
Polaganje pohorskega lomljenca, umetni kamen na fasadi, obloga stopnic iz kamna, polaganje kamna na škarpo, polaganje kamna na zid.

Ponudba
TLAKOVANJE
Tlakovanje dvorišča, tlakovanje parkirišča, polaganje tlakovcev okoli hiše, robniki pri dovozu, tlakovanje s ploščami, tlakovanje iz drevesnih debel, izkop in nasutje za tlakovanje, polaganje tlakovcev na dvorišču, izvajalec za tlakovanje.

Ponudba
UREJANJE OKOLICE
Košnja travnika, striženje žive meje, okopavanje zemlje, mulčenje trave.

Ponudba
VRTNE HIŠKE, LOPE
Vrtne hiše po meri, montažne lope.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

ESTRIHI
Klasični cementni estrihi, hitrosušeči cementni estrihi, armirani estrih, novi estrihi v hiši, estrih na leseni pod, izvedba plavajočega estriha, podjetje za strojne estrihe.

Ponudba
KLASIČNI OMET
Klasični notranji ometi, klasični ometi pri novogradnji, ročni ometi na steni, grobi omet na fini omet, ometi za hišo, mojster za omete.

Ponudba
OMETI
ugoden zaključni omet, mojster ometov.

Ponudba
SAMORAZLIVNI ESTRIH
Estrih z razlivanjem, samorazlivni estrih s talnim ogrevanjem, samorazlivni estrih na osnovi gipsa, specialisti samorazlivnih estrihov.

Ponudba

KOVINARSKA DELA

KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek za parkirišče, nadstreški za terase, nadstrešek pri vhodu, nadstreški poslovni prostori, samostoječi nadstrešek, enostransko vpeti nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, nadstrešek s steklom, izvajalec kovinskih nadstreškov.

Ponudba

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje keramike, keramične ploščice po tleh, keramika v hiši, polaganje kamna, zunanja terasa keramika, polaganje keramike na balkonu, prenova fug, stopnice keramika, oblaganje talne keramike, keramičarski mojster.

Ponudba
LAMINATI
Polaganje klasičnega laminata, polaganje laminata po celotni hiši, laminat na klik v hiši, polaganje laminatov, polagalec laminata.

Ponudba
POLAGANJE PLOŠČIC
Polaganje talnih ploščic, polaganje stenskih keramičnih ploščic, nova keramika v kopalnici, polaganje keramike na balkonu, polaganje talne in stenske keramike, mojster polaganja keramike.

Ponudba
TALNE OBLOGE
Parket, vinil, laminat, linolej, tapison.

Ponudba
TEKSTILNE TALNE OBLOGE
Tapison, itisoni, volneni tepihi, preproge iz naravnih materialov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska, Pomurska, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kidričevo , Podravska in v okolici izvajamo:

Kungota pri Ptuju 1a, 2325 Kidričevo
Ocene
9.7/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati T Matom d.o.o.?


9.7
odlična ocena podjetja
Kje in kaj delamo

Gradbena dela, tlakovanje, izkopi:

Podravska, Pomurska, Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo