Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš SVMK d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


SVMK d.o.o.

SVMK D.O.O., IDRIJA

Prezračevanje, odsesavanje, inox dimniki

odzivnost podjetja

Igor Klemenčič
predstavnik podjetja

Partizanska ulica 23, 5280 Idrija
Tel: 041 446 ...

Velikost ekipe: 9
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Podjetje SVMK d.o.o. je uveljavljen izvajalec na področju celovitih rešitev prezračevanja, odsesavanja v industriji, izdelavi ter montaži Inox dimnikov. V 20 letih smo razvili mnogo svojih rešitev. Na osnovi naročnikovih zahtev opravimo vse potrebne analize in meritve za izdelavo projekta. Po vsaki končani izvedbi, naročniku izstavimo vso potrebno dokumentacijo in ustrezne certifikate.Za uspešeno realizacijo je pomemben pravilen pristop k reševanju problema z upoštevanjem novih tehnologij in lastnih izkušenj.Pri iskanju in realizaciji rešitve, poskušamo stranki ponuditi cenovno ugodno rešitev.


Material, ki ga uporabljamo za izdelavo dimnikov je kislinsko odporna inox pločevina, oznake AISI 316. Primerna je za vse peči na drva, sekance, lesne pelete, olje in plin. Izdelujemo enoslojne in troslojne dimnike debeline pločevine od 0,5 do 2 mm s strojno opremo za izdelavo dimnikov do premera 1000mm, tudi samostoječih. Izdelava in montaža inox dimnikov je prilagojena potrebam industrije. Izvajamo sanacije obstoječih starih sistemov z možnostjo dograditve novih dimnikov. Inox dimniki se uporabljajo v industrijah tudi za priključevanje strojev, linij, peči, agregatov, kogeneracij z namenom odvajanja dimnih plinov, par in odvečne temperature z možnostjo regeneracije.Potrebna oprema in izkušena ekipa.Za zagotavljanje kakovosti in kvalitetne izvedbe najzahtevnejših projektov je potrebno poleg strojne opreme imeti tudi več letne izkušnje in strokovno usposobljeno ekipo. V podjetju strmimo k stalnemu razvoju in posodabljanju strojne opreme. Kaj potrebujemo za kakovostno izvedbo: Vso potrebno strojna opremo za izdelavo dimnikov. Strojno opremo za lasersko rezanje pločevine. Kamero za pregled dimnikov (uporabljamo jo za pregled obstoječih dimnikov pred samo sanacijo). Osnovno orodje in ustrezno opremo za izvedbo montaže. Več kot 25 let delovnih izkušenj, ki omogočajo prilagajanje in iskanje rešitev. Ustrezne certifikate za strojno opremo in izvedbo. Garancijo na celoten projekt. Izračun potrebnih dimenzij dimnika. Postopek izvedbeV podjetju se zavedamo, da je v današnjem času potrebno strankam ponuditi optimalne rešitve, glede na trend razvoja tehnologije in optimalnih možnosti s strani ekonomskega vidika. S strankami se o vseh pomembnejših detajlih, ki so potrebni za kakovostno izvedbo, predhodno pogovorimo. Vsekakor je naš cilj ponuditi optimalne rešitve ob cenovno sprejemljivih pogojih.Koraki od ideje do realizacije: Vaše povpraševanje. Dogovor za ogled. Možnost pregleda obstoječih dimnikov s kamero. Predlog rešitve. Ponudba. Medsebojna pogodba. Realizacija oziroma izvedba. Izdaja ustreznih certifikatov. Potrebna oprema in izkušena ekipa.Roki izvedbe so vezani na zahtevo stranke in dobavo opreme.

DE
Denis K. je podal oceno za SVMK d.o.o.
09. Jul 2018

Inox dimnik - priključek za kotel na drva in kotel na pelete

+ Svetovanje, hitrost odziva, cena

- Končna montaža bi bila lahko natančnejša.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
SVMK d.o.o.
SVMK d.o.o. je pripravil referenco za področje Inox dimniki
16. Oct 2017

Izdelava 3 slojnega dimnika

Izdelava in montaža dimnika.

zanima me več >
25 ogledov

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

INOX DIMNIKI

Moderni inox dimniki, inox dimniki z izolacijo, inox dimniki brez izolacije, inox dimnik pri gradnji nove hiše, strokovna adaptacija dimnika, izvajalec inox dimnikov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v regijah: Gorenjska, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Idrija , Goriška in v okolici izvajamo:

Naše dejavnosti

Inox dimniki
Partizanska ulica 23, 5280 Idrija

Ocene

10/10
vse ocene
vse ocene

Zakaj izbrati SVMK d.o.o.?10
odlična ocena podjetja
11
let tradicije in izkušenj

Kje in kaj delamo

Prezračevanje, odsesavanje, inox dimniki:

Gorenjska, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo