Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.

ALOJZ DANIJEL MEŽIČ S.P., LESKOVEC PRI KRŠKEM

Ometi, Estrihi, Fasade, Tlaki

Krško, Radeče,

Alojz Mežič
predstavnik podjetja

Velika vas pri Krškem 61, 8273 Leskovec pri Krškem
Tel: 041 849 ...

Velikost ekipe: 11
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Dolgoletne izkušnje ter sledenje inovacijam nam omogoča, da svetujemo pri najboljši izbiri fasade, strojnih ometov ali estrihov za dolgo obstojnost in lepoto vašega doma.


Več kot 10 let izkušenj s področja strojnih ometov, fasad in estrihov.

Kakovostni materiali

V podjetju Strojni ometi Mežič se zavedamo, da je dom zatočišče kamor se vračamo vse življenje. Zato, da je kakovost bivanja v hiši večja in da je dom zatočišče več kot samo eni generaciji pa je poleg dobrih temeljev pomemben tudi kakovosten izdelan notranji omet in kakovostna fasada, katere dolgo obstojnost zagotovi primerna izolacija. Prav tako skrbimo za zaščito ter za notranji in zunanji končni izgled poslovnega objekta. Eden izmed najpomembnejših faktorjev pri izdelavi strojnih ometov, fasad in strojnih tlakov je izbira kakovostnega materiala, zato pri našem delu uporabljamo izdelke podjetja Quarzolith.

Sledimo trendom in inovacijam

Fasada je zunanja, arhitektonsko pudarjena stran stavbe in ta pojem se uporablja kot sinonim za zunanjo steno. Fasade ločimo po zgradbi, materialu in konstrukciji. Prvotna naloga fasade je zaščita objekta pred vremenskimi vplivi, nudi požarno zaščito in zvočno izolacijo. Z izbiro kakovostne fasade in izolacije, si zagotovimo udobje in varnost bivanja, zmanjšamo porabo energije in stroške ogrevanja pa tudi pripomoremo k skrbi za okolje. Posamezna družina se predvidoma samo enkrat v življenju sooči s tako veliko investicijo pri urejanju doma in te odgovornosti se v podjetju Strojni ometi Mežič zelo dobro zavedamo. Imamo dolgoletne izkušnje, istočasno pa sledimo trendom in inovacijam, zato vam lahko kompetentno svetujemo in vam pomagamo pri najboljši izbiri fasade, strojnih ometov ali strojnih tlakov za dolgo obstojnost in lepoto vašega doma.

Reference

Podjetje Strojni ometi Mežič je na področju izdelave strojnih ometov, fasad in izdelavo strojnih tlakov aktivno že deset let. V teh letih obstoja našega podjetja, nam je skrb za zaščito ter za notranji in zunanji končni izgled doma, stanovanjskega ali poslovnega objekta, zaupalo že mnogo posameznikov in podjetij.

Kje delujemo

Izvajamo dejavnosti naslednjih kategorij: Strojni ometi, fasade in strojni tlaki - estrihi po celi Sloveniji, Krško, Sevnica, Laško, Trbovlje, Celje, Novo Mesto, Metlika, Črnomelj, Ljubljana in drugje. Pokličite nas!

FR
Franci V. je podal oceno za ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.

+ Izvedba tako kot sva se dogovorila. Super, nimam kaj drugega reči.

OCENA: 5/5
ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.
ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p. je pripravil referenco za področje
30. Apr 2014
Fasada © ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.

Fasada

Fasade so: Kemijsko nevtralne, Časovno obstojne in preizkušene, Vodoodbojne, Nudijo optimalno obstojnost barvnih odtenkov. Dokazano je, da se p...

zanima me več >
34 ogledov
ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.
ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p. je pripravil referenco za področje
30. Apr 2014
Izvedba strojnega ometa © ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.

Izvedba strojnega ometa

Prikaz izvedbe strojnega ometa na zidani steni mansarde.

zanima me več >
58 ogledov
Kje in kaj delamo

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Nova fasada, sanacija fasade, ostranitev starega fasadnega ometa, škatle obdelane z zaključnim slojem fasade, cokel iz stirodurja, lepljenje izolacije na hišo, zaključni omet fasade, 20 cm fasade, kontaktna fasada.

Ponudba
STROJNI OMETI
Strojni omet na hiši, zaribani strojni omet, strojni omet kot klasični omet.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Krško, Radeče, Spodnjeposavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Leskovec pri Krškem , Spodnjeposavska in v okolici izvajamo:

Velika vas pri Krškem 61, 8273 Leskovec pri Krškem
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati ALOJZ DANIJEL MEŽIČ s.p.?


10
odlična ocena podjetja
8
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Ometi, Estrihi, Fasade, Tlaki:

Spodnjeposavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo