Prijava v profil

STEPANČIČ DARJA S.P. SENČILA

STEPANČIČ DARJA S.P. SENČILA, DIVAČA

popravila in montaže tend, notranja in zunanja senčila

Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, in drugje po Sloveniji

Doran Stepančič
predstavnik podjetja

Ulica Ludvika Požrlja 6, 6215 Divača
Tel: 041 624...

Velikost ekipe: 4
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1991
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 140.000 €

Podjetje se ukvarja z izdelavo zunanjih in notranjih senčil. Izkušeni mojstri izdelajo navpične tende, markize, menjujejo platna na že obstoječijh konstrukcijah in vzdržujejo motorizirana senčila. Večino storitev podjetje opravi na območju Primorske, kjer so v več kot petindvajsetih letih delovanja pridobili zaupanje od mnogih strank.


Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

LAMELNE ZAVESE
Dekorativne panelne zavese, prosojne lamelne zavese, vodila za lamelne zavese, vgradnja lamelnih zaves, izvajalci za lamelne zavese.

Ponudba
NOTRANJA SENČILA
NOTRANJE ŽALUZIJE
PANELNE ZAVESE
Vodila za panelne zavese, polprosojne panelne zavese, dekorativne panelne zavese, panelne zavese za pisarne, vgradnja panelnih zaves, izvajalci za panelne zavese.

Ponudba
PLISE ZAVESE
Pliseji za vrata, tkanine za pliseje, odpiranje z verižico, spodnji okenski plise, montaža plisejev, mojstri za plise zavese.

Ponudba
ROLETE
Servis rolet, nadometne zunanje rolete, zunanje rolete, alu rolete, rolete za okna, rolete za balkon, avtomatske rolete, vodila za rolete, namestitev rolet, izvajalci za montažo rolet.

Ponudba
ROLOJI
Rolo senčila za okna, kasetni rolo, polprosojna rolo senčila, rolo komarniki, tkanine za rolo zavese, krmiljenje z verižico, salon rolo senčil, vse za rolo senčila.

Ponudba
SCREEN, ROLOJI
Roloji za okna, rolo vrata, zatemnitvena rolo senčila, rolo komarniki, tkanine za rolo senčila, notranja rolo senčila, krmiljenje z verižico, nadometna omarica za rolo senčilo, vgradnja screen rolo senčil, salon rolo senčil.

Ponudba
TENDE, MARKIZE
ŽALUZIJE
ZAVESE
Kratke zavese, zavese za spalnico, zavesa za vrata, debele zavese, tanke zavese, zavese za okna, vodila za zavese, tiskane zavese, dobava in montaža zaves, vse za zavese.

Ponudba
ZUNANJA SENČILA
Kasetne tende, S žaluzije, zunanji roloji, rolo komarniki, vgradne rolete, sončna jadra, screen senčila, pergole, zunanje podometne žaluzije, podjetje za senčila.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Divača , Obalno-kraška in v okolici izvajamo:

Ulica Ludvika Požrlja 6, 6215 Divača
Ocene
7.9/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Popravila in montaže tend, notranja in zunanja senčila:

Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo