Prijava v profil
Za področje

  Mitja Žlajpah
  predstavnik podjetja

  Lenart v Slovenskih Gori, Podravska
  Tel: 0313636...

  Stela Haus d.o.o.

  montažne hiše

  Stela Haus je podjetje, ki projektira in gradi po meri izdelane, visoko kakovostne domove. Specializirani smo za proizvodnjo in montažo montažnih hiš.

  ZAMISEL
  Če sanjate o majhni hiški v gozdu ali pa mestni z bazenom, če želite hišo v klasičnem stilu ali v sodobnem
  - mi uresničimo vaše sanje!

  V podjetju Stela Haus vam s pomočjo naših oblikovalcev in arhitektov, zgradimo po vaši meri narejen, visokokakovostni dom po vaših ali naših idejnih zasnovah.

  NAČRTOVANJE
  Smo vodilni v inovacijah, tehnoloških rešitvah in postavljanju standardov na področju proizvodnje montažnih hiš. Oblikovanje je najpomembnejša faza pri ustvarjanju zgradbe in naša ekipa je na tem področju vrhunsko strokovna. Stela Haus bo vsako zamisel spremenil v vašo sanjsko hišo.

  PROIZVODNJA
  Podjetje Stela Haus postaja eden najbolj prepoznavnih ponudnikov montažnih hiš na slovenskem in tujih trgih. Vašo hišo proizvedemo v lastni proizvodnji, ki se nahaja v Lenartu v Slov. goricah, ki je ena najsodobnejših v Sloveniji.

  MONTAŽA
  Izkušnje, ki smo jih pridobili na najzahtevnejših projektih, vlagamo v svoje strokovno znanje. Naše hiše so vrhunske kakovosti, moderne in trajnostne. Podjetje Stela Haus predstavlja visoko kakovostna ekipa z veliko leti izkušenj in stotinami montažnih zgradb. Za vsako zgradbo, ki jo proizvedemo in postavimo, izvedemo preizkuse in kupcem izročimo certifikate.

  KAKOVOST
  Kakovost našega dela je kategorija, pri kateri ne poznamo kompromisov! Ni pomembno, ali gradimo majhno hišo ali pa večstanovanjsko zgradbo, naša izkušena ekipa opravi svoje delo po najvišjih kakovostnih standardih in si prizadeva za popolnost.

  Prejemnik priznanja za najperspektivnejše podjetje v Podravju. Priznanje podeljuje Gospodarska zbornica Podravja skupaj s časnikom Večer.

  V bližini kraja Lenart v Slovenskih Gori, Podravska in v okolici izvajamo:

  Kje in kaj delamo

  Montažne hiše :

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Avstrija.