Prijava v profil
STEKLARSKI CENTER LESKOŠEK d.o.o.

STEKLARSKI CENTER LESKOŠEK D.O.O., ŽALEC

steklarstvo, zasteklitve, steklene predelne stene, izdelava in montaža ogledal, dekorativna stekla, kuhinjska stekla s fototapeto, kuhinjska stekla, s

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Aleš
predstavnik podjetja

Hausenbichlerjeva ulica 9, 3310 Žalec
Tel: 031 629...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1997
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Podjetje Steklarski center Leskošek d.o.o. je zacvetelo v prejšnjem stoletju in je še danes uspešno in zanesljivo podjetje, ki prevzame izvedbo projektov, ki se tičejo steklarskih del. Izdelamo različne steklarske izdelke, vse od kuhinjskih stekel s fototapeto, notranja steklena vrata, izvedba zimskih vrtov, steklenih tuš kabin po meri, peskana stekla, dekorativna stekla, zasteklitve oken, graviranje stekel, izdelamo pa tudi ogledala po meri in v skladu z vašimi željami. Steklo se uporablja kot gradbeni ali arhitekturni element ali kot dekoracija v vseh prostorih, ki so namenjeni notranjemu ali zunanjemu bivanju. V našem podjetju smo vam na voljo za svetovanje, izmero na domu ter pripravo ponudbe. Lahko nas pokličete po telefonu ali pa oddate povpraševanje.

Ocene
9.9/10
vse ocene
Steklena tuš kabina © STEKLARSKI CENTER LESKOŠEK d.o.o.

Steklena tuš kabina

Za stranko smo po meri izdelali stekleno tuš kabino.

Fototapeta © STEKLARSKI CENTER LESKOŠEK d.o.o.

Fototapeta

Za naročnika smo izdelali kuhinjsko fototapeto.

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

STEKLARSTVO
Zasteklitev, drsne steklene stene, steklene ograje, steklene mize, stekleni bloki, ognjevarno steklo, stekleni pult, razrez ogledala, brušenje stekla, unikatna steklena vrata, steklarski izvajalec.

Ponudba
STEKLENE OGRAJE
Steklene ograje notranjost, steklene ograje zunanjost, steklena ograja vezano steklo, steklena ograja terasa, steklena ograja konstrukcija, steklena ograja mlečna.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Žalec , Savinjska in v okolici izvajamo:

Naše dejavnosti
Steklarstvo
Steklene ograje
Hausenbichlerjeva ulica 9, 3310 Žalec
Zakaj izbrati STEKLARSKI CENTER LESKOŠEK d.o.o.?


9.9
odlična ocena podjetja
23
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Steklarstvo, zasteklitve, steklene predelne stene, izdelava in montaža ogledal, dekorativna stekla, kuhinjska stekla s fototapeto, kuhinjska stekla, s:

Savinjska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo