Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš STAVBNO KLEPARSTVO Kovačič Janez s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


STAVBNO KLEPARSTVO Kovačič Janez s.p.

STAVBNO KLEPARSTVO KOVAČIČ JANEZ S.P., ŠENTJERNEJ

stavbno kleparstvo, kleparski izdelki, krivljenje, ravne strehe, izolacija silosov, montaža strešnih oken in fotovoltaike, izposoja dvižnih košar,

Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, in drugje po Sloveniji

Janez Kovačič
predstavnik podjetja

Cesta oktobrskih žrtev 48b, 8310 šentjernej
Tel: 041 635 ...

Velikost ekipe: 6
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1996
Okvirni prihodki 2015: 310.000 €

Kleparska stroka se je stalno prilagajala potrebam in stilu gradnje raznih objektov. Kleparske izdelke večinoma izdeluje industrija vendar je klepar še vedno ostal prisoten na tem področju, kot širok poznavalec artiklov, ki jih industrijsko ne izdelujejo, ker so to predmeti iz različnih pločevin, mer, oblik in potreb.Dobro poznavanje materialov, pločevin, njihovo spajanje, delovanje pri spremembah temperatur, raztezanje, vrste strešnih obrob, izračunavanje površin, obsegov, krojenje raznih predmetov, je osnovno znanje kleparja. Njegova naloga je delo obvladati in izvajati s strokovnostjo ter posebnostmi, povezanimi z vsemi čari, detajli in posebnostmi, ki vplivajo na dokončno kvaliteto in trajnost izvršenega dela. To posebej velja v sodobnem gradbeništvu, kjer se mora klepar prilagoditi različnim vrstam kritin različnih kvalitet. Skrbno mora upoštevati pogoje narave, ki vplivajo na izbiro materialov.


Stavbno kleparstvo, Janez Kovačič, s.p. se ukvarja z oblikovanjem in obdelavo pločevine. Dejavnost opravljanja kleparskih del je bilo registrirano leta 1996. Obrtna dejavnost se je razvijala počasi, a je do danes prerasla v podjetje, ki zaposluje 5 delavcev. Pri svojem delu uporabljamo le preizkušene in kvalitetne materiale, delo opravimo skladno s standardi prakse in navodili proizvajalca ter navsezadnje tudi na podlagi lastnih izkušenj.Da ohranimo stik z novostmi se stalno izobražujemo, čemur pričajo tudi številni certifikati za strešne krtine in okna, certificirani pa smo tudi za varno odstranjevanje azbestnih plošč.Ukvarjamo se z naslednjimi stvarmi:• Izdelava in montaža kleparskih izdelkov (žlebovi, razne obrobe, odtočne cevi, snegolovi) iz različnih vrst pločevine,• izdelava in krivljenje obrob vseh vrst,• montaža strešnih oken (Velux),• montaža strelovodov,• pokrivanje streh s pločevino in ostalimi kritinami,• pokrivanje teras, nadstreškov in ravnih streh z nebitumenskimi izolacijami (Sika, Sarnafil),• izdelava sadjarsko vinogradniških opor,• barvanje napuščev,• izposoja dvižnih košar,• odstranjevanje azbestnih kritin.

Hidroizolacija ravne strehe

šentjernej, Slovenija

Kje in kaj delamo

STREHE

HIDROIZOLACIJA RAVNE STREHE
Izolacija strehe z bitumnom, hidroizolacija strehe s premazom, hidroizolacija strehe s folijo, sanacija ravne strehe, strokovna hidroizolacija strehe, strokovnjak za hidroizolacije.

Ponudba
KLEPAR, KLEPARSTVO
Strešni simsi, cevi za meteorno vodo, kotlički na strehi, skriti žleb, žlebovi, strelovod, kovinske strehe, pokrivanje kupol s pločevino, natančna vgradnja novih žlebov, kleparski mojster.

Ponudba
KRITINE
Opečne kritine, betonske kritine, kovinske strehe, pločevinaste kritine, bitumenske strehe.

Ponudba
KROVEC, KROVSTVO
Nova streha, streha na novo, menjava strehe, toplotna izolacija strehe, vgradnja strešnega okna, nadstrešek za avtomobile, večkapna streha, pokrivanje in vsa krovska dela, krovski mojster.

Ponudba
PLOČEVINASTE STREHE
Lahke strešne kritine, kovinske strešne obrobe, trapezne kritine, kovinska kritina korec, modularna kovinska kritina, kritine na klik, folcana kritina, pločevinasta streha za halo, pločevinasta kritina nadstrešek, klepar za pločevinaste strehe.

Ponudba
RAVNE STREHE
Pohodna ravna streha, pokrivanje ravne strehe, hidroizolacija ravne strehe, toplotna izolacija ravne strehe, sanacija zamakanja ravne strehe.

Ponudba
STRELOVODI
Strelovodi za vse kritine, montaža strelovoda, meritve za strelovod, prenapetostna zaščita za hišo.

Ponudba
STREŠNA OKNA
Klasična strešna okna, panoramska strešna okna, svetlobniki, obroba za valovito kirtino.

Ponudba
ZELENE STREHE
Ekstenzivna zazelenitev strehe, drenaža zelene strehe, izolacija zelene strehe, rastline zelene strehe.

Ponudba
ŽLEBOVI
žlebovi, kolena, cevi iz pocinkane pločevine, polkrogli, pravokotni, žlebovi iz aluminija, žlebovi baker, zamenjava žlebov, popravilo žlebov.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

PODIRANJE DREVES
Dela na višini, barvanje na višini, čiščenje fasade, obnove in sanacije na višini, obžagovanje dreves, montaža konstrukcij na višini.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Spodnjeposavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja šentjernej , Slovenija in v okolici izvajamo:

Cesta oktobrskih žrtev 48b, 8310 šentjernej
Ocene
7.7/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Stavbno kleparstvo, kleparski izdelki, krivljenje, ravne strehe, izolacija silosov, montaža strešnih oken in fotovoltaike, izposoja dvižnih košar,:

Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Spodnjeposavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo