Prijava v profil

SS METAL, PROIZVODNJA, TRGOVINA IN PREVOZI, D.O.O.

SS METAL, PROIZVODNJA, TRGOVINA IN PREVOZI, D.O.O., MENGEŠ

izdelava kovinskih konstrukcij, nadstreškov, stopnic in ograj

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika,

Simon Krulc
predstavnik podjetja

Topole 51, 1234 Mengeš
Tel: 041 757...

Velikost ekipe: 6
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1994
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 610.000 €

Ss metal, proizvodnja, trgovina in prevozi, d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in montažo kovinskih konstrukcij, kovinskih nadstreškov za terase in avtomobile ter izdelavo kovinskih ograj. Podjetje deluje na območju Osrednjeslovenske regije, kjer delujejo že več kot petindvajset let.

Inox ograje

Mengeš, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

KOVINARSKA DELA

INOX OGRAJE
Balkonske inox ograje, stopniščne inox ograje, polirane inox ograje, steklene inox ograje, alu - inox ograje, inox ograje za vrt, inox ograje za dvorišče, žične vrtne ograje, inox ograje po meri, specialisti za inox ograje.

Ponudba
INOX STOPNICE
Montažne stopnice, stopnice kovinske zunanje, stopnice kovinske notranje, krožne stopnice kovinske, izdelava inox stopnic, podjetje za stopnice iz nerjavečega jekla.

Ponudba
KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Izdelava jeklenih konstrukcij, konstrukcije iz aluminija, nerjaveče konstrukcije, kovinske hale, pisarne jeklene konstrukcije, jekleni športni objekti, kovinski podest, kovinski nadstreški za avtomobile, izdelava kovinskih konstrukcij, podjetje za jeklene konstrukcije.

Ponudba
KOVINSKE OGRAJE
Hišne ograje, gabioni, panelne ograje, ograje iz devi, sodobne ograje, mreža za ograjo, ograje podeželski stil, ograje dvorišča, ograje na balkonu, ograje za stopnice, varjenje ograje iz kovine, podjetje za ograje.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek za avtomobile, nadstrešek za balkon, kovinski nadstešek nad vrati, industrijski nadstreški, nadstrešek s stebri, enostransko vpeti nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, nadstrešek s steklom, postavitev kovinskega nadstreška, ponudnik kovinskih nadstreškov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Mengeš , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Topole 51, 1234 Mengeš
Kje in kaj delamo

Izdelava kovinskih konstrukcij, nadstreškov, stopnic in ograj:

Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo

Soncne Toplotne Plinske Vse rešitve pod eno streho