Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Snježana Brulić s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


SNJEŽANA BRULIĆ S.P.

SNJEŽANA BRULIĆ S.P., PIRAN - PIRANO

polaganje keramike, pleskanje stanovanja, bandažiranje, kitanje in brušenje stenskih in stropnih površin, izdelava predelne stene, spuščen strop

Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana,

Snježana Brulič
predstavnik podjetja

Ulica svobode 28, 6330 Piran - Pirano
Tel: 051 685 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2006
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 30.000 €

Ukvarjamo se z zaključnimi gradbenimi deli in storitvami čiščenja. Prevzamemo vsa zaključna dela, od polaganja talne in stenske keramike, brušenjem in kitanjem stenskih in stropnih površin, izdelavo predelnih sten, izdelamo spuščen strop, adaptiramo in izoliramo mansarde. Poleg tega se ukvarjamo tudi s storitvami čiščenja, zato boste lahko brez skrbi saj bomo za seboj pridno počistili in uredili vse potrebno. Delujemo v glavnem na področju Obale.


Čistilni servis

Piran - Pirano, Obalno-kraška

Kje in kaj delamo

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

ČISTILNI SERVIS
čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, generalno čiščenje po gradnji, čiščenje lamelnih zaves.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Fino kitanje in barvanje cele hiše, beljenje stanovanja s kitanjem in glajenjem, kitanje in glajenje stropa, kitanje in barvanje stene, malanje fasade, zunanje barvanje lesenega napušča, pleskanje vrat mediapan.

Ponudba
SUHOMONTAŽA
Suha montaža, polaganje knaufa, spuščen strop iz mavčnih plošč, pregradne stene s kovinsko konstrukciju, oblaganje stene z mavčnimi ploščami, gips plošče mansarda, izolacija napušča in oblačenje v knauf.

Ponudba

TALNE OBLOGE

KERAMIČAR, KERAMIČARSTVO
Polaganje ploščic, talne ploščice, celotna keramika po hiši, polaganje umetnega kamna, zunanja terasa ploščice, ploščice na balkonu, fugiranje keramike, oblačenje stopnic s keramiko, dobava in polaganje keramike, mojster keramičar.

Ponudba
POLAGANJE PLOŠČIC
Polaganje talnih ploščic, stenska keramika, kopalniška stenska keramika, polaganje keramike na terasi, polaganje keramičnih ploščic, podjetje za polaganje keramike.

Ponudba
VINILNE TALNE OBLOGE
Dela izvajamo tudi v krajih: Izola, Koper, Piran - Pirano, Portorož, Sežana, Obalno-kraška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Piran - Pirano , Obalno-kraška in v okolici izvajamo:

Ulica svobode 28, 6330 Piran - Pirano
Ocene
7.8/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Polaganje keramike, pleskanje stanovanja, bandažiranje, kitanje in brušenje stenskih in stropnih površin, izdelava predelne stene, spuščen strop:

Obalno-kraška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo