Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Slikopleskarstvo in delo na višini Sebastjan Batič s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


SLIKOPLESKARSTVO IN DELO NA VIŠINI SEBASTJAN BATIČ S.P.

SLIKOPLESKARSTVO IN DELO NA VIŠINI SEBASTJAN BATIČ S.P., AJDOVŠČINA

fasaderstvo in slikopleskarstvo

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Sebastjan Batič
predstavnik podjetja

Gradišče 5A, 5270 Ajdovščina
Tel: 031 384 ...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2013
Okvirni prihodki 2015: 80.000 €

Slikopleskarstvo in delo na višini Sebastjan Batič s.p. je pravi naslov uza vas, če potrebujete zanesljive, izkušene in cenovno dostopne mojstre za zaključna gradbena dela. Specializirani so za fasaderstvo, opravljajo pa tudi druga pleskarska dela. Prisotni so na območju Goriške regije.


Višinska dela

Ajdovščina, Goriška

Kje in kaj delamo

VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

VIŠINSKA DELA
Ugodno čiščenje steklenih površin na višini, lestve, višinsko obrezovanje dreves, saniranje konstrukcije na višini, barvanje fasade na višini, montaža na višini, montaža snegobranov, montaža zaščit proti golobom, montaža anten, čiščenje žlebov na višini, strokovna višinska dela, izvajalci za dela na višini.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

FASADE, FASADERSTVO
Nova fasada, pregled poškodb na fasadi, odstranitev zaključnega sloja obstoječe fasade, napušč, cokel iz stirodurja, izolacija fasade, akrilni zaključni omet, fasada 10 cm, fasada lesena vlakna, zaključni sloj fasade, fasada na novo, podjetje za fasado.

Ponudba
PLESKANJE LESA
Barvanje lesenega stropa, barvanje lesena ograja, lakiranje lesa, kitanje grč, barvanje lesenega napušča, barvanje lesa z lazuro, pleskanje lesa, podjetje za pleskanje lesa.

Ponudba
PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
Izravnavanje in beljenje hiše, pleskanje stanovanja izravnavanje in barvanje, pleskanje stropov, prepleskanje stene, večbarvno pleskanje fasade, barvanje napušča beltop, barvanje vrat s pokrivno emajl barvo, barve za les, pralne barve, pleskarske storitve, natančen slikopleskar.

Ponudba
SUHOMONTAŽA
Suhogradnja, knaufanje, mavčnokartonski strop, mavčne pregradne stene, oblaganje stene z mavčnimi ploščami, mansarda suhomontaža, oblačenje napušča v mavčno kartonske plošče, oblaganje podstrešja, suha montaža knauf, ugoden suhomontažer.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ajdovščina , Goriška in v okolici izvajamo:

Gradišče 5A, 5270 Ajdovščina
vse ocene
Kje in kaj delamo

Fasaderstvo in slikopleskarstvo:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo