x
  Prijava v profil
  x

  Pozdravljeni,

  da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Matjaž Aleš s.p.

  telefonska številka

  Kaj potrebujete?


  Matjaž Aleš s.p.

  MATJAŽ ALEŠ S.P., LJUBLJANA

  Servis popravilo, vzdrževanje, dobava, prodaja in montaža protivlomnih vrat, varnostno okovje, cilindrični vložki, popravila vrat po vlomu...

  Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
  odzivnost podjetja

  Matjaž Aleš
  predstavnik podjetja

  Tesovnikova ulica 50, 1000 Ljubljana
  Tel: 064 252 ...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2013
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 10.000 €

  -Servis, vzdrževanje, popravila in predelave vseh protivlomnih vrat.-Zamenjave cilindričnih vložkov, kljuk, zaključnih letev, notranjih in zunanjih vratnih panelov / oblog, -Zamenjava / montaža pragov (lesenih, kamnitih, alu in inox)-Montaža odkapnih letev (lesenih, alu in inox)-Popravilo protivlomnih, pvc, alu in lesenih vrat po vlomu-Dobava, prodaja in montaža protivlomnih vrat-Dobava, prodaja in montaža pvc, alu in lesenih stanovanjskih in hišnih vrat-Dobava, prodaja in montaža sobnih vratDelamo po celi Sloveniji!


  Protivlomna vrata TOP VRATA
  Smo visoko usposobljena ekipa strokovnjakov za servisiranje in vzdrževanje protivlomnih vrat za vaš dom, pisarno ali delavnico.Pri izbiri vrat za vaš dom ali pisarno je izredno pomembno, da izberete vrata, ki vam bodo zagotovila največjo možno varnost. Protivlomna vrata različnih proizvajalcev zagotavljajo, da bo vaš dom varen pred vlomilci. Zelo pomembno, ko se odločite za protivlomna vrata je, da izberete kakovostnega proizvajalca. Izredno pomembno je, da se protivlomna vrata pravilno vgradijo in redno vzdržujejo. Z rednimi vzdrževalnimi pregledi podaljšamo življenjsko dobo protivlomnih vrat, hkrati pa preprečimo morebitne okvare, ki bi lahko nastale ob nerednem vzdrževanju protivlomnih vrat. Vsaka varnostna protivlomna vrata so varna samo v primeru, da jih tekoče vzdržujemo in po potrebi zamenjamo glavne dele vrat.Na tak način bodo vrata služila svojemu namenu vrsto let. Ob pravilnem vzdrževanju lahko odpišete skrbi v primeru vloma v vaš dom.

  V našem podjetju TOP VRATA vam nudimo poleg servisiranja, vzdrževanja in popravil vseh protivlomnih vrat tudi dobavo in kvalitetno montažo protivlomnih vrat. Naša visoko usposobljena ekipa vam po brezplačnem ogledu in izmeri strokovno vgradi protivlomna vrata pri katerih boste odpisali vse skrbi in dvome v primeru vloma v vaš dom. Naj vas še opomnimo, da s protivlomnimi vrati vgrajenimi s strani podjetja TOP VRATA pridobite poleg 5-letne garancije tudi zvočno in toplotno izolacijo vrat ter brezhibno montažo in visoko estetski izgled.

  KA
  Katarina R. je podal oceno za Matjaž Aleš s.p.
  27. May 2019

  Servis vrat

  + Pohvalila bi celotno izkušnjo. Svetovanje, komunikacijo, storitev in ceno. Odlični so.

  KVALITETA:
  SVETOVANJE:
  CENA:
  Matjaž Aleš s.p.
  Matjaž Aleš s.p. je pripravil referenco za področje Protivlomna vrata
  30. Jun 2019
  Matjaž Aleš s.p.
  Matjaž Aleš s.p. je pripravil referenco za področje Protivlomna vrata
  25. Jun 2019
  Protivlomna vrata © Matjaž Aleš s.p.

  Protivlomna vrata

  Novost na slovenskem tržišču, protivlomna vrata Apecs

  zanima me več >
  3 ogledov
  Kje in kaj delamo

  STAVBNO POHIŠTVO

  PROTIVLOMNA VRATA
  Protivlomna vrata hiša, protivlomna vrata v stanovanju, klasična protivlomna vrata, protivlomna vrata s šipo, lesena protivlomna vrata, ALU protivlomna vrata, vrata proti vlomu, ponudnik protivlomnih vrat.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Naše dejavnosti
  Protivlomna vrata
  Tesovnikova ulica 50, 1000 Ljubljana
  Ocene
  10/10
  vse ocene
  vse ocene
  Zakaj izbrati Matjaž Aleš s.p.?


  10
  odlična ocena podjetja
  6
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Servis popravilo, vzdrževanje, dobava, prodaja in montaža protivlomnih vrat, varnostno okovje, cilindrični vložki, popravila vrat po vlomu...:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo