Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Simon Sirk s.p. gradbena mehanizacija

telefonska številka

Kaj potrebujete?


SIMON SIRK S.P. GRADBENA MEHANIZACIJA

SIMON SIRK S.P. GRADBENA MEHANIZACIJA, DOBROVO V BRDIH

dela z težko in lahko gradbeno mehanizacijo

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Simon Sirk
predstavnik podjetja

Nozno 2, 5212 Dobrovo v Brdih
Tel: 031 628 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 1996
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 80.000 €

Če iščete zanesljivega in kvalitetnega mojstra za dela s težko in lahko gradbeno mehanizacijo, je podjetje Simon Sirk s.p. gradbena mehanizacija, pravi naslov za vas. Nudijo vam izkope za gradnjo temeljev, izdelavo kanalov za komunalne priključke in ostala zemeljska dela. Svojo dejavnost izvajajo na omočju Goriških Brd.


Izdelava kanala

Dobrovo v Brdih, Goriška

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

IZDELAVA KANALA
Kanalizacija, zbiralnik deževnice, izkop ponikovalnice, izkop drenaže, soglasje za priključitev na javno kanalizacijo, kanalizacija za objekt, izvajalec nizkih gradenj.

Ponudba
IZKOPI
Izkop za gradbeno jamo, izkop za kanale, tampon gradbene jame, utrjevanje terena, bager, geomehansko poročilo, razstrelitev skale, zabijanje jeklenih zagatnic, jarek za kanalizacijo, zemeljska dela, ponudnik izkopov.

Ponudba
VEČJE RUŠITVE
Rušenje hiše, rušitev hiše, rušitev s težko mehanizacijo, odvoz materiala na deponijo, rušenje nosilne stene, zavarovanje gradbišča za rušitev, rušenje ostrešja, rušitev hiše, gradbenik za rušitev.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

ZEMELJSKA DELA
Gradbena jama za temelje, izkop terena z mehanizacijo, utrjevanje terena, nasipavanje tampona, nasipavanje zemlje, izkop drenaže, izvajalec zemeljskih del.

Ponudba
IZDELAVA KOMUNALNIH PRIKLJUCKOV
Jašek za vodo, greznica iz betonskih cevi, položitev kanalizacije, priklop na javni vodovod, izvajalec za komunalne priključke.

Ponudba
NIZKE GRADNJE
Dovoz k objektu, urejanje dvorišča, priklop na javni vodovod, kanalizacija za hišo, gradnja greznice, drenaža okrog hiše, škarpe in betonski zidovi, zunanja ureditev hiše, izvajalec za nizke gradnje.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Dobrovo v Brdih , Goriška in v okolici izvajamo:

Nozno 2, 5212 Dobrovo v Brdih
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Dela z težko in lahko gradbeno mehanizacijo:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo