Prijava v profil
SIKA sistemi za lepljenje in tesnenje, d.o.o.

SIKA SISTEMI ZA LEPLJENJE IN TESNENJE, D.O.O., TRZIN

materiali

odzivnost podjetja

Mojca Erjavec
predstavnik podjetja

Prevale 13, 1236 Trzin
Tel: 01 580 ...

Trikotnik družbe Sika je za stranke in partnerje po vsem svetu prepoznaven znak za inovativnost, stalnost in partnerstvo. Družba Sika ne zagotavlja samo kakovostnih storitev, temveč ustvarja vrednost za svoje stranke. Družba Sika na področju gradbeništva zagotavlja visokokakovostne rešitve. Z inovativnim duhom in tehničnim znanjem je družba Sika kompetenten partner na vseh stopnjah gradbenega procesa.

Leta 2010 je družba Sika praznovala svojo 100. obletnico. Razvoj inovativnih izdelkov in rešitev ter doslednost do vseh interesnih skupin so družbi Siki omogočili rast skozi vso prvo stoletje. Prisotni smo v več kot 70 državah in imamo več kot 15.000 zaposlenih. Pri družbi Sika imajo načela trajnostnega razvoja odločilno vlogo, saj ta predstavljajo odgovor na današnje in prihodnje izzive. Izzive uravnavajo megatrendi, npr. upravljanje voda, ohranjanje energije ali varovanje podnebja, vse to pa bo oblikovalo bodoči gospodarska razvoj in rast. Uspeh podjetja je odvisen od inteligentnih rešitev, povezanih z megatrendi. - See more at: http://svn.sika.com/sl/group/Aboutus/History/100_years.html#sthash.MRlgVhJV.dpuf

DOBRODOŠLI V SVET GRADBENIŠTVA DRUŽBE SIKA

Novi izdelki za večje koristi za stranke. Na hitro spreminjajočem se trgu je sposobnost za inovacije ključno merilo za uspeh, zato družba Sika ohranja tesen stik s kupci in njihovimi spreminjajočimi se potrebami. Število novih izdelkov in registriranih patentov družbe Sika zato nenehno raste. Naše raziskovalne in razvojne dejavnosti so usmerjene v iskanje novih rešitev za ljudi in okolje, pri čemer upoštevamo vse večje zdravstvene in varnostne zahteve ter svojim strankam zagotavljamo dodano vrednost.
- See more at: http://svn.sika.com/sl/solutions_products/02.html#sthash.EyAsQwcN.dpuf

INDUSTRIJA

Poslovna enota industrija razvija izdelke za lepljenje, tesnjenje, dušenje in ojačevanje za avtomobilsko in ladjedelniško industrijo ter sestavljanje avtobusov, tovornjakov in železniških vozil. Poleg tega smo razvojni partner in dobavitelj za proizvodnjo in montažo sendvič plošč, strukturne zasteklitve (steklene fasade), lopatic masivnih rotorjev na vetrnicah ter proizvodnjo bele tehnike. Prav tako razvijamo rešitve za popravila lepljenih enot. Divizija Sika industrija je eden največjih svetovnih dobaviteljev izdelkov za lepljenje, tesnjenje, dušenje in ojačevanje za zgoraj navedene industrijske panoge. Divizija Sika industrija deluje kot posebna enota vse od ustanovitve sredi 80. let prejšnjega stoletja. Divizija Sika industrija. - See more at: http://svn.sika.com/sl/solutions_products/01.html#sthash.GJH3rHwD.dpuf

BLAGOVNA ZNAMKA SIKA

Trikotnik družbe Sika je za stranke in partnerje po vsem svetu prepoznaven znak za inovativnost, stalnost in partnerstvo. Družba Sika ne zagotavlja samo kakovostnih in kompetentnih storitev, temveč ustvarja vrednost za svoje stranke.

Sika - sistemske rešitve za gradbeništvo

Sika - sistemske rešitve za gradbeništvo

Delovanje podjetja Sika temelji v prvi vrsti na zaupanju, kar pomeni, da ne gre le za zagotovitev kakovostnih storitev, ampak se sosledno z razvojem novih proizvodov in rešitev ustvarja tudi dodana vrednost za stranke. Podjetje Sika je kompetenten partner na vseh stopnjah gradbenega procesa in nudi podporo in visokokakovostne rešitve za izvajalce, pogodbenike in partnerje na področju sanacij in gradbeništva.

zanima me več >
nasvet je koristil že 1344+ uporabnikom
Sistemske rešitve za polaganje keramičnih ploščic

Sistemske rešitve za polaganje keramičnih ploščic

Družba Sika je globalno podjetje z več kot 200 proizvodnimi in tržnimi hčerinskimi podjetji v 100 + državah in zaposluje preko 20.000 ljudi. Dobavljamo posebne kemične izdelke in zagotavljamo informacije o njihovi uporabi.

zanima me več >
nasvet je koristil že 3130+ uporabnikom
Hidroizolacijske malte – rešitev za vašo klet

Hidroizolacijske malte – rešitev za vašo klet

Pronicanje vode in razpoke so tegoba marsikatere slabo izvedene kleti. S hidroizolacijsko malto je mogoča hitra in zanesljiva sanacija kleti.

zanima me več >
nasvet je koristil že 8221+ uporabnikom
Ali vaša klet pušča? Imate težave z zatesnitvijo?

Ali vaša klet pušča? Imate težave z zatesnitvijo?

BETONSKE PODZEMNE KONSTRUKCIJE, KI LAHKO PUŠČAJO, kot so kleti in gradbeni objekti, imajo lahko zaradi korozije jekla in poškodb betona znatno krajšo življenjsko dobo, hkrati pa je okrnjena tudi njihova funkcionalnost in uporabnost. Da bi se izognili visokim stroškom popravil zgradbe ali poškodbam notranje opreme, pohištva ali drugih dobrin zaradi vdora vode ter stroškom, povezanih z izpadom proizvodnje, je mogoče mesta puščanja pogosto varno zatesniti z injektiranjem.

zanima me več >
nasvet je koristil že 7320+ uporabnikom
Izvedba nadstreška za avtomobile

Izvedba nadstreška za avtomobile

Nadstrešek za avtomobile nam nudi enostavno in varno zaščito avtomobila pred vremenskimi vplivi. Neodvisno od konstrukcijske zasnove nadstreška (les, jeklo, beton,…) v podjetju Sika nudimo celovite rešitve za izvedbo ravnih streh.

zanima me več >
nasvet je koristil že 11426+ uporabnikom
Kako pravilno izvesti novo kopalnico?

Kako pravilno izvesti novo kopalnico?

Ali vaša kopalnica kliče po prenovi ? Si želite novo kopalnico, ki vam bo služila vrsto let. Nekaj nasvetov za pravilno izvedbo del.

zanima me več >
nasvet je koristil že 12636+ uporabnikom
Polaganje ploščic in plošč © SIKA sistemi za lepljenje in tesnenje, d.o.o.

Polaganje ploščic in plošč

Polagalcem ploščic ponujamo kompaktno, pregledno in popolno ponudbo za izravnavanje, tesnjenje, ločevanje, polaganje in zapolnjevanje keramičnih oblog...

Hidroizolacija © SIKA sistemi za lepljenje in tesnenje, d.o.o.

Hidroizolacija

Voda je ena od najbolj dragocenih virov na Zemlji in je temelj vsega življenja. Ampak vodo onesnažujejo snovi, kot so olja, kemikalije, itd... . Naša ...

V bližini kraja Trzin , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Prevale 13, 1236 Trzin
Katalogi
Zakaj izbrati SIKA sistemi za lepljenje in tesnenje, d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
27
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Materiali:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,