Prijava v profil

SEZAMY, d.o.o., Teharje

Notranja vrata, vhodna vrata, garažna vrata, dvoriščna vrata

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Romana Notersberg
  predstavnik podjetja

  Teharje, Savinjska
  Tel: 0349036...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2000
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Okvirni prihodki 2015: 130.000 €

  Naše podjetje se že 20 let ukvarja s prodajo in montažo garažnih in notranjih vrat. Začeli smo leta 1994 kot s.p., leta 2000 pa smo se preoblikovali v d.o.o.Zastopamo podjetje Wisniowski, ki proizvaja garažna in industrijska sekcijska in rolo vrata ter dvoriščna vrata in ograje. Kvaliteta, izbor barv in modelov je tisto, kar postavlja vsa vrata Wisniowski v sam evropski vrh. Smo tudi generalni uvoznik Porta Doors, največjega evropskega proizvajalca notranjih, vhodnih notranjih in zunanjih vhodnih vrat. V njegovem proizvodnem programu je še serija tehničnih vrat. Naš program pa dopolnjujejo še garaže: betonske in montažne kovinske.

  Ocene

  7 ocen
  Več ocen
  Kje in kaj delamo

  STAVBNO POHIŠTVO

  Dvižna garažna vrata
  Dvokrilna garažna vrata
  Garažna vrata
  Velika garažna vrata, dvižna garažna vrata, navojna garažna vrata, montaža garažnih vrat, navpična garažna vrata, industrijska garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, garažna vrata na daljinec, dobava in montaža garažnih vrat, dobavitelj garažnih vrat.
  Ponudba
  Notranja vrata
  Lesena notranja vrata, notranja vrata iz stekla, ugodna PVC vrata, notranja vrata brez podbojev, drsna vrata ob steni, ugodna moderna vrata, navadna notranja vrata, steklena drsna notranja vrata, ponudnik za vhodna vrata.
  Ponudba
  Rolo garažna vrata
  Sekcijska garažna vrata

  V bližini kraja Teharje, Savinjska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati SEZAMY, d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  23
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Notranja vrata, vhodna vrata, garažna vrata, dvoriščna vrata:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,