Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Semles mizarske storitve Dejan Semenič s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


SEMLES MIZARSKE STORITVE DEJAN SEMENIČ S.P.

SEMLES MIZARSKE STORITVE DEJAN SEMENIČ S.P., VIPAVA

mizarstvo, pohištvo iz iverala in montaža

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,

Dejan Semenič
predstavnik podjetja

Manče 3, 5271 Vipava
Tel: 040 228 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2008
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 50.000 €

Semles mizarske storitve Dejan Semenič s.p. izdeluje notranje pohištvo po meri. Za material v večini primerov uporabljajo iveral, izdelajo pa tudi pohištvo iz masive. Če iščete mojstra za izdelavo kuhinje, dnevne sobe ali spalnice po meri, kontaktirajte.


Kuhinje

Vipava, Goriška

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

KUHINJE
Moderne kuhinje, klasična kuhinja, unikatna kuhinja v podeželskem stilu, kuhinja iveral, prenova kuhinjskega pulta, kuhinjska napa, kuhinje po naročilu, izvajalec kuhinj.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Mizarske storitve, pohištvo po meri iz ultrapasa, oprema furnir, unikatno pohištvo, ugodno pohištvo za stanovanje, mizar.

Ponudba
MONTAŽA POHIŠTVA
Montaža pohištva IKEA, demontaža pohištva, montaža kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, sestavljanje opreme za trgovine, montaža vašega pohištva, izvajalec za montažo pohištva.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo v otroški sobi, pohištvo v mladinski sobi, miza in postelja v otroški sobi, posteljice za dojenčke, otroška mizica in stolčki, previjalne mize, mladinske sobe po meri, izdelovalec za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, notranja oprema stanovanja, oprema doma, izdelava pohištva po naročilu, mizar za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Lesena postelja po meri, nočne omarice po želji, spalnica po željah, sodobne spalnice, spalnice v klasičnem stilu, spalnice v masivnem lesu, zložljiva postelja po meri, unikatne spalnice, izvajalec za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgrajene omare, vgradne omare pri novogradnji, vgradna omara za oblačila, vgradna omara predali, vgradne postelje, vgradna omara po naročilu, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Vipava , Goriška in v okolici izvajamo:

Manče 3, 5271 Vipava
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Mizarstvo, pohištvo iz iverala in montaža:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo