Prijava v profil
Sel sistemi d.o.o.

SEL SISTEMI D.O.O., LOGATEC

Prodaja in servisiranje peči na pelete, drva, kamini La Nordica

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

Sebastijan Logar & Karmen Stevanović
predstavnik podjetja

IOC Zapolje 23/I, 1370 Logatec
Tel: 040 223...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2011
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 330.000 €

Vodilo našega družinskega podjetja je dolgoročni obstoj podjetja, rast podjetja, predvsem pa zadovoljne in odlične stranke. Zavedamo se, da je izbira pravega načina za ogrevanje, bodisi kamina na drva, štedilnika ali morda peči na pelete izrednega pomena, zato v podjetju nudimo osebno strokovno svetovanje. Čas, v katerem živimo je izjemno dragocen, tako se prilagodimo željam stranke in se časovno uskladimo. Za stranko poskrbimo v celoti, od individualnega svetovanja, prodaje, dostave, montaže, zagona, servisiranja. Za vas izdelamo in postavimo tudi troslojni inox dimnik. Naj ogrevanje postane naša skrb!


Ogrevanje na drva, ogrevanje na pelete.. Izbira je vaša!

V naši ponudbi lahko najdete izjemno kvalitetne kamine, vgradne kamine, štedilnike na drva, termopeči na drva, termokamine , termoštedilnike, kotle na biomaso ali drva, peči na pelete različnih kvalitetnih proizvajalcev.

Možnosti je veliko, prav tako pestra je tudi izbira dizajna. Želite rustikalni videz, ali vam je bolj priljubljena eleganca? Želite peč samo kupiti ali potrebujete tudi dostavo, montažo, morda tudi izdelavo dimnika? Pokličite nas in preverili bomo vaše želje in možnosti...

Proizvajalci:
La Nordica Extraflame (Italija)
Eva Calor (Italija)
NORDflam (Poljska)

Ogrevanje na drva, ogrevanje na pelete.. Izbira je vaša. V naši ponudbi lahko najdete izjemno kvalitetne kamine, vgradne kamine, štedilnike na drva, termopeči na drva, termokamine , termoštedilnike, kotle na biomaso ali drva, peči na pelete različnih kvalitetnih proizvajalcev. Možnosti je veliko, prav tako pestra je tudi izbira dizajna. Želite rustikalni videz, ali vam je bolj priljubljena eleganca? Pokličite nas in preverili bomo vaše želje in možnosti... Proizvajalci: La Nordica Extraflame (Italija) Eva Calor (Italija) NORDflam (Poljska)

Strokovno svetovanje... peči na drva, pelete... Izdelava dimnika... Dostava, montaža... Servisiranje...

Sel sistemi d.o.o.
Sel sistemi d.o.o. je pripravil referenco za področje Ogrevanje
14. Jul 2017
Marko © Sel sistemi d.o.o.

Marko

Svetovanje, montaža, zagon, izdelava dimnih cevi

zanima me več >
32 ogledov
Sel sistemi d.o.o.
Sel sistemi d.o.o. je pripravil referenco za področje Ogrevanje
05. Jul 2017
Lovrenc © Sel sistemi d.o.o.

Lovrenc

Prodaja in montaža peči na drva La Nordica model Nicoletta

zanima me več >
29 ogledov
Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

INOX DIMNIKI
Nerjaveči dimniki, troslojni nerjavni dimniki, inox dimniki brez izolacije, inox dimnik pri novi hiši, dimnik iz inoxa, izvajalec za dimnike.

Ponudba
KAMINI
Brezplačno svetovanje v Salonu v Logatcu in domu, prodaja, montaža, zagon in servisiranje. Prodajamo peči priznanega proizvajalca La nordica Extraflame; peči na drva in pelete, termo peči na drva in pelete, štedilnik, termo štedilniki, kamini, kaminski vložki, termo kamini, focolari, monobloci v ultra modernem, klasičnem ali rustikalnem slogu, tako da se za vsak okus kaj najde.

Ponudba
PEČI NA DRVA
Svetovanje, prodaja, montaža, servisiranje peči priznanega proizvajalca La Nordica Extraflame.. Prodajamo kotle na drva in pelete, zalogovniki, dodatki..

Ponudba

KOVINARSKA DELA

KOVANE OGRAJE
Tradicionalno kovaštvo, kovano držalo za plašče, rustikalne kovane ograje, kovane okenske mreže, kovana vhodna vrata, kovane police.

Ponudba
KOVINSKE KONSTRUKCIJE
Jeklene konstrukcije, ALU konstrukcije, konstrukcije iz inoxa, jeklene proizvodnje hale, jekleni poslovni objekti, jekleni športni objekti, jekleni podesti, proizvodnja jeklenih konstrukcij, podjetje za jeklene konstrukcije.

Ponudba
KOVINSKE STOPNICE
Notranje kovinske stopnice, kovinske stopnice od zunaj, ravne kovinske stopnice, kovinske stopnice v L, kovinske stopnice na U, enoramne kovinske stopnice, dvoramne kovinske stopnice, kovinske stopnice v krogu, plavajoče stopnice, monter kovinskih stopnic.

Ponudba
KOVINSKI NADSTREŠKI
Nadstrešek za parkirišče, nadstreški za terase, nadstrešek za vhod, nadstreški poslovni prostori, nadstrešek na stebrih, enostransko vpeti nadstrešek, nadstrešek s polikarbonatom, nadstrešek s steklom, izvajalec kovinskih nadstreškov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Logatec , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

IOC Zapolje 23/I, 1370 Logatec
Ocene
8.3/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati Sel sistemi d.o.o.?


8.3
odlična ocena podjetja
9
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Prodaja in servisiranje peči na pelete, drva, kamini La Nordica:

Gorenjska, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo