Potrebna je prijava ali registracija

Kontakt stranke lahko dobijo samo registrirani in preverjeni člani sistema Mojmojster.net. Če še niste registrirani v sistemu, se lahko pridružite tukaj:

brezplačna registracija

Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Schiedel d.o.o.Prebold

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Schiedel d.o.o.Prebold

SCHIEDEL D.O.O.PREBOLD, PREBOLD

Sanacije dimnikov, inox troslojni dimniki,...

odzivnost podjetja

Primož Vilec
predstavnik podjetja

Latkova vas 82, 3312 Prebold
Tel: 031 646 ...

Velikost ekipe: 42
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1974
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 4.470.000 €

Sanacije dimnikov in novogradnja dimniških sistemov za vse vrste kurilnih naprav, agregatov, SPTE naprav,... ipd


SCHIEDEL - OD PIONIRJA DO VODILNEGA NA EVROPSKEM TRŽIŠČUSenator Friedrich Schiedel je leta 1946 v Erbachu pri Ulmu z ustanovitvijo

Nasveti in dogodki

Ko ogenj postane užitek
PREMER IN TIP DIMNIKA
VIŠINA DIMNIKA NAD STREHO

Naše reference

SCHIEDEL UNI ISO plus

Dimniški sistem ABSOLUT, UNI plus***, UNI ISO plus, STABIL

Schiedel ABSOLUT - univerzalni dimniški sistem Najmodernejša tehnologija za najsodobnejšo ogrevalno tehniko! - odporen na vžig saj - neobčutljiv na vlago - kislinsko obstojen - primeren za vse vrste goriv - primeren za kondenzacijske grelnike - 30 let garancije UNI PLUS UNI*** cev iz tehnične keramike je izdelana iz visokokakovostne, ognjevarne tehnične keramike. Njene lastnosti ustrezajo visokim zahtevam v sodobni dimniški tehniki. Notranja cev se odlikuje po visoki temperaturni obstojnosti in neobčutljivosti na temperaturne spremembe. Odporna je na kisle kondenzate, hkrati pa vodoneprepustna in stabilna. Toplotna izolacija Izolacijska plošča v celoti obdaja notranjo cev in zagotavlja toplotno izolacijske lastnosti dimnika v skladu z razredom I toplotne upornosti. Oblika in dimenzije izolacijskih plošč so prilagojene notranji geometriji dimniških plaščev. Zaradi posebne klinasto profilirane oblike se izolacijske plošče natančno prilegajo okroglemu preseku notranje cevi in plašča. Naloga prezračevanja toplotne izolacije. Plašč Izdelan je iz lahkega betona. Kanali v vogalih omogočajo prezračevanje izolacijskega sloja po zunanji strani. Hkrati pa se izvaja varno centriranje stolpa notranje cevi in izolacijske plasti. Nizka specifična gostota materiala omogoča enostavno rokovanje. Tudi montaža poteka brez vsakršnih težav. V vogalih plaščev so izdelani tudi armaturni kanali premera 32 mm, ki omogočajo dodatno statično ojačanje dimnika. UNI ISO PLUS dimnik za brezskrbno prihodnost Vse inovativne in kreativne ideje, iz katerih že 60 let črpamo motivacijo za nadaljnji razvoj naših dimniških sistemov, imajo en sam cilj: da bosta načrtovanje in uporaba dimniških sistemov za vas še preprostejša, hitrejša in varnejša! Dimniški sistem Schiedel UNI ISO plus s svojo tehnično naprednostjo ponuja vsem našim strankam zgolj prednosti: ■ večjo varnost, ■ univerzalno uporabnost, ■ 30 letno garancijo. Sodobni načini ogrevanja so za dimniške sisteme velik izziv, saj morajo ustrezati različnim zahtevam. Primerni morajo biti za nizke temperature dimnih plinov, ki so značilne za ogrevanje z energijsko varčnimi - kondenzacijskimi kotli ter istočasno tudi za klasične načine ogrevanja s pečmi na trda goriva. Pri takem načinu ogrevanja lahko zaradi nizkih temperatur dimnih plinov energetsko varčnih kotlov pride do kondenzacije in posledičnega nastanka vlage, pri kuriščih na les ali lesne brikete pa morajo biti dimniški sistemi odporni na gorenje saj in visoke temperature.

Kje in kaj delamo


V bližini kraja Prebold , Savinjska in v okolici izvajamo:

INOX DIMNIKI
Moderni inox dimniki, troslojni nerjavni dimniki, inox dimniki za sanacijo, inox dimnik za novogradnjo.
Ponudba
KAMINI
Kamini na plin, samostoječi kamini za drva, kamini na pelete, bioetanolski kamini, kamini za ogrevanje zraka, kamini na sevanje, kamin za ogrevanje vode.
Ponudba
KERAMIČNI DIMNIKI
Keramični dimniški sistem, zidani dimnik za pasivne hiše, dimnik za nizkotemperaturno ogrevanje, postavljanje klasičnega dimnika.
Ponudba
NOVOGRADNJA
Nova hiša, dozidava, individualna hiša, stanovanjski dvojček, delavnica.
Ponudba
POZIDAVA DIMNIKOV
idanje dimnika,polno fugiranje dimnika.
Ponudba
SANACIJA DIMNIKA
Obnova dimnika s cevjo, povrtavanje dimnika.
Ponudba
Dela izvajamo tudi v regijah: Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška, Avstrija, Italija, Hrvaška, Madžarska, Nemčija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Pošlji povpraševanje >

Latkova vas 82, 3312 Prebold

Ocene strank

Zakaj izbrati Schiedel d.o.o.Prebold?10
odlična ocena podjetja
44
let tradicije in izkušenj
preverjen TRR

Kje in kaj delamo

Sanacije dimnikov, inox troslojni dimniki,...:

Pomurska,
Podravska,
Koroška,
Savinjska,
Zasavska,
Spodnjeposavska,
Jugovzhodna,
Slovenija,
Osrednjeslovenska,
Gorenjska,
Notranjsko-kraška,
Goriška,
Obalno-kraška,
Avstrija,
Italija,
Hrvaška,
Madžarska,
Nemčija,