Prijava v profil
Robert Honomihl s.p.

ROBERT HONOMIHL S.P., VIPAVA

polaganje kamna, zidanje zidov kamen-stara opeka, kamnite vrtne mize, kamnite klopi, izdelava vinske kleti, kamnite fasade, vrtni kamini

Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava,
odzivnost podjetja

Robert Honomihl
predstavnik podjetja

Vrhpolje 109, 5271 Vipava
Tel: 040 523...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2005
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 40.000 €

Nudimo obdelavo in pripravo kamna za zidanje,lepljenje in polaganje na talne in stenske površine.SISTEM IZDELAJ SI SAM. Izdelava unikatnih izdelkov iz kamna ter polaganjem kamna na talne in stenske površine. Izdelava, kamnitih fasad,kleti,degustacijskih prostorov,lovskih sob,sprejemnih rezidenc, zidanje zidov kombinacije kamen-stara opeka.Izdelamo tudi vrtne kamine, kamnite mize klopi fontane razne unikatne izdelke kobinacija kamen-les....V skupini je več obrtnikov skupaj.


Hvala,ker cenite kamen!Pričetek izvajanja kamnošeških del in obdelave kamna sega v leto 1995 pod drugim imenom podjetja in nato,šele 2005 ustanovljen Unikatikamen.Leta so bežala in z njimi smo nabirali iskušnje in ideje, ki jih je še vedno dovolj za novosti.Kamen predstavljamo v veliki uporabnosti notranjih in zunanjih površinStopnjujejo se trendi,ko moraš izdelati nekaj novega, svojega,unikatnega.Vsak projekt je ročno izrisan,dodean,zasnovan po povpraševanju, stranke,kupca.Ali izdelamo zid,fasado hiše,umivalnik,vinsko klet cvetličnik ali kip.Ja malo se gremo tudi kiparjenja,vendar nam čas še ne dopušča.Izdelali smo nov produkt za tržišče, pohodnega tlaka na osnovi lesa in kamna.Restavriranje je nekaj najlepšega, da lahko popraviš nekaj, kar je izdelal mojster pred tabo in bo nekdo popravil za mano čez 50 ali 190 let.Ja, iskušnje so največ,če jih dobiš od starejšega tapravega mojstra.Robert Honomihlwww.unikatikamen.com

Robert Honomihl s.p.
Robert Honomihl s.p. je pripravil referenco za področje Polaganje kamna
12. Feb 2018
Fasada hiše © Robert Honomihl s.p.

Fasada hiše

Oblaganje fasade 1- 3 cm debelina kamna. Oblaganje zidanje fasade kamen 5 do 30 cm debelina kamna. Postavitev sider nosilnosti, izolacije,nanos l...

zanima me več >
77 ogledov
Robert Honomihl s.p.
Robert Honomihl s.p. je pripravil referenco za področje Kamini
12. Feb 2018
zanima me več >
63 ogledov
Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

BETONIRANJE
Betoniranje temeljne plošče, betonske stopnice, betoniranje medetažne plošče, betoniranje dvorišča, betoniranje stene, betoniranje nosilca, leseni opaž za beton, železo za beton, zanesljivo betoniranje, gradbenik za betone.

Ponudba
GRADBENA DELA
Prenova zunanje ureditve, gradnja hiše, podporna škarpa, preboj za stopnice, notranje stopnice, betonska klet, temelji, hidroizolacija plošče, natančna postavitev škarpe, podjetje za gradnjo.

Ponudba
MANJŠA ZIDARSKA DELA
OPORNI ZIDOVI
Izvajanje opornih zidov.

Ponudba
PODPORNI ZIDOVI
Izvajanje popodpornih zidov.

Ponudba
ZIDARSKA DELA
Novogradnja, opečna stena, rapid strop, peč, zidana klet.

Ponudba

INŠTALACIJE

KAMINI
IZDELAVA Krušne peči za peko pic in kruha Peči za peko odojka in jančka Vrtni kamini za peko mesa Razne kombinacije peči,pult, lijak Vgradimo Samostoječi kamini drva, Okrasni kamini Toplozračni kamini,

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

KAMNOSEŠTVO
Obdelava kamna za zidanje . Ročna obdelava in dodelava po želji kupca. IZDELAJ SI SAM. Popravilo restavriranje starih kamnitih elementov, spomenikov, kipov ,vse kar je iz kamna. Obnova starih kleti in zidovja.

Ponudba
POLAGANJE KAMNA
Leplenje kamnitih skrli na talne in stenske površine. Dobava kamna po želji kupca. Izris skic ročno. Izdelava predračuna.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Ajdovščina, Bovec, Kobarid, Nova Gorica, Tolmin, Vipava, Goriška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Vipava , Goriška in v okolici izvajamo:

Vrhpolje 109, 5271 Vipava
Ocene
9.5/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati Robert Honomihl s.p.?


9.5
odlična ocena podjetja
15
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Polaganje kamna, zidanje zidov kamen-stara opeka, kamnite vrtne mize, kamnite klopi, izdelava vinske kleti, kamnite fasade, vrtni kamini:

Goriška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo